Cure da vas pitam, pije li koja od vas folnu kiselinu već sada? U prve dvije trudnoće sam pila folnu al tek kad sam saznala da sam trudna, a čitala sam da dobro dođe i ranije. Koju pijete ako je pijete i jel imate kakvih tegoba? Meni je u trudnoći baš teško sjedala na želudac, mada možda i nije folna bila kriva za to
Ja pijem vec tri mj, rekla mi je ginekologinja tada da treba poceti piti ranije,kad se pocne planirati baby :)
Koju pijes? Please cure preporuke...ja kupila one neke od DMa A-Z mama al nekako mislim da je to tak tak...mozda je ipak bolje nekaj iz ljekarne...
Plusic se vidi, slab je ali se vidi. Test je Clearblue
Bravooo! Čestitaaam
Po sluzi ovulacija je bila 24.12. Znaci danas je 13 dan. Odnose imali 18,20,22,24.12. I na dan kad sam trebala dobiti imali odnos i bila jedna kap krvi doslovno kad sam se brisala tad sam mislila da je najava menge. A nista sutra zvat ginekologa. Nije mi se dogodilo da je ikad kasnila.
Ptica, možda je još prerano da se vidi kaj na testiću, možda da pričekaš još malo i sa testom i sa pregledom? Znam da je teško bit u takvom iščekivanju al samo strpljenja i pozitive, nadam se da će se ukazat taj plusić već za koji dan
Benny, mm je išao u ljekarnu i preporučila mu je baš tu od Solgara koju mi je i kupio, nekih 50kn je a imaš sto komada, dakle nije ubitačna cijena a evo nemrem ti reć kak će utjecat na mene jer sam tek počela.
Angie ja pijem folnu tj one prenatalne vitamine i minerale sa prekidima vec 2 godine skoro. Ne steti, ja vadila kontrolu folne u krvi i vrijedost je uredna. Meni od svih koje sam probala najteze na zeludac mi je pao od elevita prenatal. Najbolje su mi za zeludac novalac i pretanats a oni i imaju folnu u aktivnom obliku.
Pticatrkacica onda je mozda jos prerano jer implantacija moze biti i do 10 dana nakon a onda definitvno beta jos nije visoka. Drzim fige da bude plus na kraju.
Angie tako je prva beba je u planu :))
Bennny od Dietpharma u maloj staklenci Folna kiselina B9 pise na njoj, to mi je dala u apoteci :)
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Chappie cestitam na plusicu, zelim ti sto lijepsu trudnocu :)
Angie1205 ja koristim prenatal kapsule od kad smo se krenuli truditi, bogata je folnom kiselinom,b vitaminima i ostalim mineralima,ne moze skoditi kako god
Pticatrkacica strpi se jos malo,ovo je kao da sebe gledam, svaki dan bi zalijevala taj stapic..haha
Grizli Ma znam da moramo krenuti, najgora stvar sto smo oboje u medicini, radimo u bolnici,ali nikako u glavi prihvatit da nece biti "laganini" i spontano.te osnovne pretrage sam ja obavila, sve je ok,a sad je on na redu.
A jel mislite da je bolje uzeti samo folnu ili bolje neke koje imaju i vitamine i minerale i folnu? Nije trudnoca u pitanju....samo bi pocela piti jer vidim se moze i prije trudnoće. Usporedjivala sam malo solgarove prenatal i dm-ove i nije bas neka prevelika razlika moram priznati...
A jel mislite da je bolje uzeti samo folnu ili bolje neke koje imaju i vitamine i minerale i folnu? Nije trudnoca u pitanju….samo bi pocela piti jer vidim se moze i prije trudnoće. Usporedjivala sam malo solgarove prenatal i dm-ove i nije bas neka prevelika razlika moram priznati…
Po meni bolje ovo sto ima folnu+b kompleks+ ostale vitamine i minerale.nije na odmet. Predozirat se ne mozes
Benny definitivo je bolje piti neki komoleks vitamina minerala i folne. Dobijes sve u 1 tableti, a ne skodi. Kazem pijem vec jako dugo takve suplemente i svi nalahi uredni stalno nista mi nije povisan vrijedost da sam se predozirala ili ne znam sta. U svakom slucaju bolje nego da ostanes trudna pa ti fali vitamina i minerala.
Žene, ciklus mi je dakle bio 28 dana uvijek, a zadnja 2 mjeseca 31 pa 26. Danas mi je 28. dan,trebala bi ubrzo..Ništa, ni (.)(.), ni leđa, ni nervoza,nikakav znak. Inače uvijek se javi par dana prije. Osim one lude nepoznate boli pred koji dan, apsolutno ništa. To nije dobar znak? :(
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sortiraj odgovore
Najstariji