Ja je danas ne očekujem, mada imam sve simptome kao da će doći, bolne grudi, bol u donjem dijelu stomaka, mislim da ovaj mjesec nije uspjelo, ali idemo dalje 😊😊
Dobro jutro cure!
Chappie drago mi je sto si ugledala plusic, zelim ti mirnu i skolski trudnocu i da je sve onako kako zelis.
Lusy, ne predaj se, uskoro ce i tebe M zaobici pa ces ugledati plusic ;)
Meni je jos prerano ista ocekivati, tek za cca 2 tj bi mogla napraviti testic, al nekako se suzdrzavam od prevelikih nadanja da bude odmah, bojim se da cu se previse razocarat ako ne bude plus :/
Mada...prve dvije trudnoce su dosle bez prevelike muke i stvarno brzo otkako smo poceli planirati pa se nadam da nas treca beba nece dugo drzati u iscekivanju :)
I jutros test negativan,nikakvih naznaka menge. Pino test i trakica i onaj sa kapaljkom. Minus. Koliko sam se radovala da ne dodje i da je plus. Sad me strah da nesto drugo nije ok. Danas treci dan kasni, da je trudnoca vec bi bio debeli plus. Nema nikakvi znakova menge ni kapi krvi ni pristica,smedjarenja,bolnih grudi nista. Samo sam umorna i malaksala. Sutra zovem ginekologa. Grizli help!!!!
Chappie cestitke na plusicu!
Lusy zao mi je sto je dosla m, jel vama ovo bio prvi mjesec od kako pokušavate?
Tofu sve dok nema m postoji nada😉.
Ptico, jel znas kad si imala ovulaciju? Od ovulacije treba proci 12-14 dana da bi test bio pozitivan, a nekad kada jako zelimo t taj stres utjece na nas pa se malo poremeti ciklus.
Zvoncica dobrodosla! Koliko imate ti i partner godina? Imas kakvih dijagnoza? Nek plusic ugledas uskoro!
Chappie 5 dana prije znaci sutra ujutro mozes napraviti najranije test al to je besmisleno iskreno jer jako malom postotku cura koje su zatrudnile prirodno bude pozitivan pa se bezveze zbediras. Drzim ti fige da ne dobis M i da taj testic bude Pozitivna. Za ove home made metode sam davno cula al nikad probala. Ne znam sto bi rekla o njima
Hvala na dobrodoslici.ja 28, a MM 34..imam pcos koji su sad pod kontrolom, a on ima dijabetes tip 1, na inzulinu je, i hipotireozu. Vrijeme je da krenemo s tim obradama lagano, 6 mj se bas trudimo, ali sve skupa ima god dana kako se ne pazimo.
Chappie nadam se da ce ti plusic lijepo tamniti i da ces uskoro javiti da kuca srceko! Sretno
Lusy 😩 zao mi je
Pticatrkacica jesi sigurna da je bila O ovaj mjesec? Ako da koliko dana ti je proslo od nje? Zna se desiti da nas i psiha malo voza i hormoni...
Zvoncica ako imate odnose godinu dana i nije doslo do T svakako bi bilo dobro da krente s pretragama. S obzirom na muzevu dijagnozu najbolje da prvo odradi spermiogram jer problemi sa stitnjacom uzrokuju cesto neplodnost kod muskaraca. Ti obavi gin pregled, papa, spolne hormone, stitnjacu kao osnovne pretrage barem.
Cure da vas pitam, pije li koja od vas folnu kiselinu već sada? U prve dvije trudnoće sam pila folnu al tek kad sam saznala da sam trudna, a čitala sam da dobro dođe i ranije. Koju pijete ako je pijete i jel imate kakvih tegoba? Meni je u trudnoći baš teško sjedala na želudac, mada možda i nije folna bila kriva za to
Cure da vas pitam, pije li koja od vas folnu kiselinu već sada? U prve dvije trudnoće sam pila folnu al tek kad sam saznala da sam trudna, a čitala sam da dobro dođe i ranije. Koju pijete ako je pijete i jel imate kakvih tegoba? Meni je u trudnoći baš teško sjedala na želudac, mada možda i nije folna bila kriva za to
Ja pijem vec tri mj, rekla mi je ginekologinja tada da treba poceti piti ranije,kad se pocne planirati baby :)
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Hvala na odg Sofi. Meni mm kupio Folacit od Solgara i evo danas počela piti. Samo se nadam da neće bit nikakvih želučanih tegoba, al vidjet ćemo. Izdržat ću i to
Sofi u planu je prva beba?
Po sluzi ovulacija je bila 24.12. Znaci danas je 13 dan. Odnose imali 18,20,22,24.12. I na dan kad sam trebala dobiti imali odnos i bila jedna kap krvi doslovno kad sam se brisala tad sam mislila da je najava menge. A nista sutra zvat ginekologa. Nije mi se dogodilo da je ikad kasnila.
Sortiraj odgovore
Najstariji