Cure, sretna nova svima! Zna se sta vama i sebi zelim. Ajde da nas do kraja godine bude vise za stolom. 😂😂😂😂
Lalla, drzim fige da nam otvoria ovogodisnje plusice! 🤞🏼❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sretna Nova svima, zelim puno zdravlja, plusica i visokih beta :) nadam se da bude ovo lijepa godina..meni bi trebala doci po kalendaru za 3 dana ali nisam pratila ovulaciju i sve mi je ko i prosli mjesec tako da se ne nadam plusu..svima koje cekaju puno srece zelim, razveselite me slikicom druge crtice :)
Za 3 dana! :) Baby nadam se da će biti plusić, 🤗, ja još moram čekati 9 dana. 😓
🧔39
👧31
frendica mi isto kaze da se vidi. a najbolji je bio muz on je rekao: “sta ovo malo?”
A evo, nisam mislila stavljat jer je po meni smijesno kolko je slaba sjena. Al znam da bih ja voljela vidjeti da se radi o nekome drugome. Zanimljivo mi je kako je danas 30 DC, a ja sam mislila da bi moglo biti vec i u subotu. Proslu trudnocu mi se tako nekako vidjelo na 26 DC, a na 28 vec puno jace. Mozda je to pokazatelj da nije sve ok, a mozda i sve bude super.
https://gifyu.com/image/wktN
Bok curke sretna nova svima zelim sve najbolje i da svi ugledaju sto prije plusice.
Evo ja cetvrti dan pijem utrogestan i danas u gacicama imala dvije jako svjetlo roze tockice i nista vise.pijem utrogestan da bi dobila mengu jer je nemam od 18.10. Jel neko zna mozda sta bi to moglo biti?
Drage cure sretna vam nova godina, sve najbolje zelim vama i vasim obiteljima, i da sljedeću sve docekamo s trbusinama ili bebama u rukama❤🎉
Također svakoj od vas hvala na svakoj riječi napisanoj na ovom forumu u protekloj godini, bez vas bi ovaj put bio nezamislivo tezak. Sretno svima jos jednom od srca ❤
Curke sretna Nova 2019! Puno srwce, zdravlja i ispunjenje zelja svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji