@Ana Donna, joj da budem iskrena ne čeka mi se ni minute vise, jako sam nestrpljiva😁, dva ciklusa su iza mene, brisevi ok, dr kaze da mogu pa se vodim za tim ako tijelo nije spremno nece doci do trudnoce, no mislim da sam i vise nego spremna.
Nisam imala nikakve simptome kod missed ab-a, dapace imala sam mucnine i trbuh koji je rastao, dosla uredno na pregled i na ultrazvuku nije bilo nista za viditi od ploda, a sa 7+3 je srce uredno kucalo, no plod je po uzv bio manji pa je dr zakljucila da je bila kasnija ovulacija….
Teresita, ako se osjećaš spremnom, svakako krenite u akciju, sretno 🤞💓
Malagarava drzim 🤞 da ubrzo ugledaš plusić
Hvala draga . Tebi zelim lijepu urednu i skolsku trudnocu
Pticatrkacica, i u mene taj umor , ali ja sam zadnje tri noći spavala po 10-11 sati, i evo danas se probudila u podne i opet sad odspavala sat vremena 😖 inace volim puno spavati, ali ovoliko….
Koliko dugo vi pokusavate?
Imam sina od sest godina i od tad pa nadalje nikad nisam kontracepciju koristila. U pocetku mi je bilo ok. Ali kako vrijeme prolazim sve sam vise paranoicna i dosta mi je vise kad bude bit ce. Jos ovaj ciklus ako stigne m,idem na pretrage.
A vi?
Oprosti vjerojatno si vec napisala, ali pratis li O nekako? I ti isto imas duge cikluse?
Mi smo u vezi 4 godine i oduvijek imamo nezasticene odnose, s tim da smo tek u 5.mj ove godine poceli bas pokušavati. Isto kao ti , iza Nove godine cemo na pretrage… ja sam imala endometriozu i ponavljajući cin 1 , ali u zadnjih godinu dana svaki pregled je prosao u redu, brisevi papa test itd.
Jos uvijek nemas nikakvih simptoma?
Zadnje nalaze radila prije malo vise od godinu dana,sve bilo ok i papa test i muzev spermiogram. Tada je vidio ovulaciju,cak se sjecam kako se gin.zezao ako zatrudnis ovaj ciklus bit ce i blizanci. Kao psiha,opustite se.
Tada sam se dogovorila sa mm ako nista ne bude da cemo u drugom mjesecu na sve nalaze i na ivf ako ne bude islo.
Ciklusi su mi oduvijek uredni 28dana, menga traje 4-5 dana.
A nemam simptoma nikakvi nista,sta bude bit ce.
U svakom slučaju držim nam čvrsto fige, Lotus i Grizli i sve ostale koje je ne očekuju ovih dana 🤞
Definitvno nova godina novi clan obitelji. Samo pozitivno. Drzim fige svima,bit ce
Meni je danas 27 dc. Popodne oko 1 sam uhvatila priliku i napravila test iz mullera (onaj za cc 25 kn) bio je minus. Do jucer sam jos i imala osjecaj da cu dobit, al danas nula bodova. Ocito je ili prerano ili nisam trudna. Oboje je jednako vjerojatno jer mi vec dugo ciklus nije bio duzi od 26 dana, ali s druge strane sam imala samo jedan nezasticen odnos 16.12. Mislim da cu pricekat 2-4 dana pa napraviti neko drugi test. Mozda clearblue digital... naravno ako ne dodje.
Meni je danas 27 dc. Popodne oko 1 sam uhvatila priliku i napravila test iz mullera (onaj za cc 25 kn) bio je minus. Do jucer sam jos i imala osjecaj da cu dobit, al danas nula bodova. Ocito je ili prerano ili nisam trudna. Oboje je jednako vjerojatno jer mi vec dugo ciklus nije bio duzi od 26 dana, ali s druge strane sam imala samo jedan nezasticen odnos 16.12. Mislim da cu pricekat 2-4 dana pa napraviti neko drugi test. Mozda clearblue digital… naravno ako ne dodje.
Mozda je prerano,jos si test u podne radila. Napravi u ponedjeljak jutro. Uzmi onaj kako se zove sa G..ona trakica za 10-15kn.meni bolji od clear blue. Drzim fige da bude plusic. Moze je to tvoje jednom al dovoljno
Cure evo prijavljujem minus, više sreće ostalim curama koje će raditi test uskoro.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Tnx ptico, a vidjet cu... nije mi bas zgodno radit i kupovat testove kad nisam doma
1.1 bi trebala dobiti, ali sam ranije napravila da znam dal smijem popiti čašu vina za doček. Napravila sam onaj najosjetljiviji test tako da ne vjerujem da griješi, a i nemam nikakvih simptoma tako da ništa ovaj mjesec nažalost
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Nellchi i Lala zao mi je zbog minusa, ako ipak ne dođe kroz dan dva ponovite test, možda je bilo prerano.
A ako ipak dođe nema bediranja, 2019.je naša😊
Sortiraj odgovore
Najstariji