Teresita ja imam povremeno krace cikluse, ali mi nikada ovulacija nije bila prije 10.dana. Jesi sigurna da je tako rano ovaj mjesec? Možda su ti jos nakon spontanog hormoni malo promijenjeni pa je zato tako rano
Cure, žao mi je zbog minusa i dolaska vještice, samo hrabro dalje u novu godinu 🤞 ima da bude pluseva u siječnju 💓
Cure, jel imala ijedna ranu ovulaciju, 7,8 dan ciklusa??
teresita, ja sam imala ovulaciju 9 dc sad u posljednjem ciklusu prije trudnoće i upravo zbog toga mislim da sam i ostala trudna. odnos smo imali 7 dc i to baš onak lijepo, neopterećeno ovulacijom jer mi je inače uvijek 13 dc. za mene je ta rana ovulacija bila pun pogodak pa se nadam da bude i tebi sreću donijela.
mislim da mi je pocetak ovulacije🙂, a nadam se da je i kod mene pun pogodak😁😁nakon kiretaze sam imala tocno 14.dan, vidio se folikul na uzv; prosli mjesec uopce je nisam osjetila, a sad sam osjecam probadanja koja sam odmah poistovjetila sa ovulacijom. Dali smo se u akciju pa budemo vidili za nekakvih 2-3 tjedna ima li rezultata.
Ima li nas jos koje cemo cekati???
Kod mene jos nista. Kasni 2-4 dana. Kupila sam opet test i sutra cu ga ponoviti jutarnjim urinom. Valjda je 15-16 dana od moguce ovulacije dosta da pokaze plus ako sam zaista trudna.
Cure jel ima ijedna da treba raditi test ovih dana? Ovulacija je bila 25.12, šta mislite kad da napravim prvi test?
Lala ako si stvarno trudna mislim da bi test sutra trebao biti pozitivan, drzim fige da bude pravo novogodišnje iznenađenje.
Trudilica mislim da treba proci bar 14 dana od ovulacije da test bude pozitivan odnosno ako ga napravis ranije pa bude negativan moze biti lazno negativan, i tebi drzim fige da bude plus.
Curke i ja drzim fige svima....
Meni Flo aplikacija pokazuje ovulaciju 2 dana prije od aplikacije Moj kalendar tako da cemo pokriti sve.. 😊 i eto mova godina nove prilike....
Zelim vam da svi minusi ostanu u ovoj staroj i da nam nova svima donese plusice.
Volite se, mazite i sexajte danas jer kazu da ce onda tako biti i cijelu iducu 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji