Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leli91
    30. Prosinac 2018. 09:50

Hvala vam drage žene i ja vjerujem da je 2019 naša godina i da ćemo sve u 2019 vidjeti plusiće

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Alisa
    30. Prosinac 2018. 10:02

Meni je jucer ujutro stigla M,zao mi je cure koje imaju minus,sad se lijepo opustiti za docek,veselo ispratiti staru godinu i sve nade poloziti u novu!vjerujem i ja da je nasa 2019! 😍

• Magica
    30. Prosinac 2018. 12:20

Bok zenskice. 
    Nije me duze bilo pratila sam vas kad sam stigla. Cestitam svim novim trudnicama.
    Ja sam pocela utrogestan 100mg pit da bi dobila mengu poslije nove god i da mogu ici na hssg. Jel ko to radio? Kako se to radi? I dali je bočno? 

• Magica
    30. Prosinac 2018. 12:20

*bolno

30. Prosinac 2018. 12:23

Dobro jutro drage cure, evo i mene jutros docekao minus, tako da suosjecam s Nellchi i Lala... idemo hrabro u 2019. !

Tinchy_07
    30. Prosinac 2018. 12:32

Cure stvarno mi je zao zbog minusa. Vjerujem da ce 2019. bit bolja za sve nas.. Mora🙂
    Vidim sve vi dosta izbjegavajte alkohol i sad me malo pece savjest. Mislim nije da se sad opijam, ali volim vikendom popit koju casicu 🍷
    A o prehrani da ne govorim, ocajna je🙄

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Mika111
    30. Prosinac 2018. 12:51

Sto se tice alkohola, meni je moja doktorica rekla da samo cesto i puno alkohola škodi, nije da ja sad promoviram neko opijanje😂😂, ali čašica dvije pogotovo u novogodisnjoj noci neće naškoditi😜

• bennny20
    30. Prosinac 2018. 16:00

Curke..ja sam kupila u dm-u one neke tablete a-z mama. 
    Gruntam si da ne mogu odmoći a nisu skupe... da li mislite da bi bilo ipak pametnije da uzmem neke u ljekarni? 
    ponovila sam papa test prosli tjedan i sad cekam rezultate...
    Nicemu se vise ne nadam...samo da papa test bude ok da se ne moram i s tim boriti. 

Grizli
    30. Prosinac 2018. 17:47

Curke zao mi je za minusice, al ako nije jos stigla jos ima nade. Sto se pica tice nece 1-2 casice nista toliko naskoditi. Tako da ne brinite cak i da popijete, skodilo bi da je ubijete u alkoholu. Ja sma danas popila si bogami malu pivu i poslije si kozda sto ako... Onda sam se sjetila dr na hitnom kad mi je rekao da ako je trudnoca neuspjela zbog 1 pive onda joj nije bilo niti sudjeno. Dakle samo opusteno i bez nervoze. Uzivajte

• baby
    30. Prosinac 2018. 18:48

Ja sam odgađala čašicu jer sam se nadala da bi mogla biti trudnoća i na kraju ništa..tako da, uživajte..meni bi trebala doci za 6 dana ali nista nisam pratila i sumnjam da bude to to..ne zelim se nadati, razocarenje je onda veliko..a muzu je za vikend rođendan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.