Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    12. Prosinac 2018. 21:59

Samo neka taj put bude uspješno do kraja pa kad god se to dogodi, isto zelim i tebi😊😊

Grizli
    13. Prosinac 2018. 08:13

Hvala Mika na dobrim zeljama. Zbilja se nadam da su nam slijedeci ciklusi dobiti i da se druzimo na nekoj trudnickoj temi. 

Mika111
    13. Prosinac 2018. 09:06

Grizli, to  nam svima bio najljepsi novogodišnji poklon!

• Andeo26
    13. Prosinac 2018. 10:25

Žene koliko je normalan TSH u trudnoći?

Grizli
    13. Prosinac 2018. 10:38

Pozeljno je da je ispod 2.5, a kao referentan je do 4.2 ja mislim. Al u trudnoc koliko znam vec nakon 2.5 daju terapiju

• Andeo26
    13. Prosinac 2018. 10:42

Grizli

Pozeljno je da je ispod 2.5, a kao referentan je do 4.2 ja mislim. Al u trudnoc koliko znam vec nakon 2.5 daju terapiju

Jao meni je 3,21

Grizli
    13. Prosinac 2018. 11:23

Najbolje bi ti bilo otic kod endokrinologa sto prije. Nek ti tvoja dr opce ili gin daju uputnicu i mislim da kod narucivanja trudnice odmah dobe termin. 

• Andeo26
    13. Prosinac 2018. 11:27

Grizli

Najbolje bi ti bilo otic kod endokrinologa sto prije. Nek ti tvoja dr opce ili gin daju uputnicu i mislim da kod narucivanja trudnice odmah dobe termin.

Idem ujutro kod ginek pa cu vidjeti. 

Ana Donna
    13. Prosinac 2018. 11:57

Andjeo, da najbolje odi kod ginekologa...jel ima netko ovih dana da treba napravit test? 
    Aurora, ne sjećam se, jel ti još neočekuješ M? 
    Malo sam se došla izjadati...ova dva dana sam nekako preplašena, pokušavam ne misliti na to, znate one glupe misli: sta ako ovaj put ne uspije, izludila sam samu sebe...
    Jučer sam primjetila malo pojačani bijelo-žuti iscjedak, nema mirisa, ništa me ne svrbi…Mene cike uopće ne bole :/ a simptoma nigdje...Tata, Svjesna, Malatajna ako mi možete pomoći, samo da se malo smirim, baš sam danas luda 😥 koji su bili vaši simptomi? Jel taj iscjedak normalan? 
    Jel netko od vas imao na početku iscjedak ?

_svjesna
    13. Prosinac 2018. 12:17

Ana, potpuno te razumijem, najgori period trudnoce mi je bilo cekanje od testa do otkucaja srca, vjeruj najtezi je, zato pokusaj ostati hladne glave i vjeruj da ce sve biti u redu. Ja sam pravila razne scenarije i vjeruj za to nije bilo razloga. 
    Iscjedak mi je ostao nakon ovulacije i sve do dan danas, to je tako individualno i moze ga biti i ne mora, kod mene ga je bilo. Sluzav i proziran, kao ovulacijski. Grudi su me pocele boljeti tek oko osme nedjelje, ranije nisam imala nikakvih simptoma, jos sam imala smedje iscjetke i svasta, do osme nedjelje sam vec bila na pet pregleda zbog toga. 😔
    Na svu srecu sve je ispalo odlicno, svaka zena je toliko razlicita i nema pravila, jos je jako rana trudnoca tijelu treba vremena da shvati da je u drugom stanju.  Najbitnije da si opustena i pozitivna, uskoro budes cula malo srceko kako kuca i sve ce biti iza tebe ☺️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.