Lusy dobrodošla...ja sam uzimala klomifen i on mi je najgori...pila sam i duphaston i utrogestan uzimala, ali od njega sam imala nuspojave : znojenje, nervoza, grčevi, bolovi u jajnicima, ono pila ga dva ciklusa i prestala...nije mi pomogao.
Jel imaš inače redovne cikluse? Hormoni, sve uredu?
Ana pa ja sam uvijek radje za folate, al kao nemas problema sa trombofilijama onda je sasvim svejedno sto uzimas. Tvoje tijelo iskoristit i jendo i drugo u tom slucaju.
Norules ako ima i folata i folne onda super da si abr za dio sigurna da je aktivni oblik. Iako uvijek mozes kad potroši zalihe uzet neke druge prenatale. Kako god se odlucis. Bitno da unosis dovoljno folata.
Lusy dobrodosla. Jesi vadila kad progesteron 7 dana nakon ovulacije? Naravno i ostale spolne hormone. Citala sam da se dobro zadeblja maternica sokom od cikle. Nije najukusniji al pomaze. Uz to povoljno dijeluje vitamin c i e. Ako nisi vdila hormone obavezno vadi. Vidim da ti dr daje hormonsku terapiju i posto ocito ti progesteron nije odjelovao da zadeblja maternicu prebacuje te na tablete s kojima zeli potaknuti estrogen. Jer zapravo je on zaduzen za zadebljavanje. Zalim ti puno srece i uspjeha.
Vadila hormone i sve u granicama normale. Do ovog ljeta imala uvek uredan ciklus, bez problema. I ove godine u cetvrtom mjesecu imala poslednju menstruaciju. Na pocetku smo to pripisivali stresu i treningu. Trenirat sam prestala, taj "stres" prosao a menstruacije i dalje nije bilo. Kaze gini,... tanka sluz. Buuu videcemo. Ja sam pozitivna jer se nadamo bebici.
Ja na duphastonu mislila da cu da poludim. Inace sam mnogooooo miran tip osobe, prvi put mi se desilo, da sam od nervoze cak i fizicki agresivno nastupila, tako, da sam znala da je to bila granica i da trebam hitno promenit terapiju. Danas popila prvi Clomid, tako da cu vidjet.
I dalje se nadamo mrvici
Lusy koliki ti je fsh i lh? Duphaston za teško djelovat na cure. Ja sam bila bas depresivna dok sam ga uzimala. Prije koliko si vadila hormone?
FSH 7.9 REF. FOLIKULARNA FAZA 3.85 - 8.78
LH 2.2 REF. FOLIKULARNA FAZA 2.12 - 10.89
To mi je nalaz u 10. Mjesecu.
Da i ja sam bila depresivna i mala svadjalica haha. 😅
I dalje se nadamo mrvici
opet nesto nece ucitati sliku, sto mislite o folatu u obliku metafolina od solgara?
Mika to je super. Jer metafolin je u potpunoati aktivan oblik i on direktno ide u iskoristavanje kad stigne u organizam. Znaci nema nikakvog procesa razgradnje ili sinteze.
Hvala ti Grizli, ti si stvarno naša enciklopedija😊😊. Planiram to sad opet početi piti buduci od novog ciklusa krecemo u nove pokušaje.
Kako si ti? Ako sam dobro upamtila taman ti je nekako sada krenula m. Iduci mjesec idete u postupak?
Trenutno nisam na Duphastonu,prestala sam ga piti u petak,tako mi je rečeno. Jedino ako mi sutra opet propiše kao i prošli ciklus,estrofem i klomifen do 14DC i onda duphaston. Sutra mi je 4DC
Mika onda ti zelim puno uspjeha ovaj ciklus i da nas razveselis plusicem. Meni je danas 3dc, bas sam obavila skoro sve nalaze sto moram za postupak. Racunali smo da cemo u 1mj u postupak, al ako mi opet urani M onda cu dobiti pocetkom prvog a oni ne rade do 7.1.tako da cu morat onda cekat u principu 2 mjesec. Al sta je tu je.
Sortiraj odgovore
Najstariji