Tako je iz Istre sam i putujem u Rijeku na postupke. Hvala za dobre zelje. Nadam se da ce nam svima na forumu 2019 biti uspješna. Gdje ces ti na humanu?
Grizli draga hvala ti na lijepim rijecima. Evo dok ovo prodje i dok vidim s njom i sa svojim mpo doktorom sto oni misle o testu trombofilije ali na kraju cu uraditi i privatno ako treba. Tako da cu pustit jos koji ciklus i za koji mjesec na fet. Da imam smrzlica . I nadam se da ce ovaj put biti uspjesno . I naravno javljat cu vijesti. I iskreno od srca zelim da od tebe ugledam lijepe vijesti . A naravno i svim drugim curama uspjeh zelim
Isto u Rijeku posto sam iz Istre to mi najblize..
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Malagarava pokusaj trombofiliju odraditi i antifosfolipidna antitijela. To najcesce utjece na rane spontane. Polako nemoj zuriti dok i psihicki ne budes spremna. Vazno je da ti se tijelo oporavi prije i da si pozitivna.
Lotus a tako i nama je Rijeka najbliza opcija. Ajde sretno.
Grizli, molim te za jednu informaciju ako si u toku. Danas sam bila kod dr, sve je u najboljem redu, i tek danas mi je iskljucila aspirin 100. I prvo je rekla, Aspirin si vec izbacila?? A ja u cudu govorim ne, nisam, jer mi nista nije rekla, mislila sam da ce reci a ona je izgleda potpuno zaboravila odnosno nije vodila racuna medju mnostvom lijekova, promaklo joj je. Moze li stetiti bebi?
Svjesna,nece skoditi ako smem da kazem.Neke zene ga moraju piti i do kraja.Bice sve ok.Joj,pa jos malo i drzis bebu svoju 🔜😱💝
Grizli,molim te,ja citam tu sve i nigde ne vidim je l tebi stigla M?
url=https://lilypie.com]
Svjesna , pa ti brojis sitno! A ja se jos sjecam tvoga plusica ovdi😍
Ana Donna tako mi je drago , ja sam prvi put bila sa 5+4 i vidili smo tek naznake jedne male mrvice,ali u maternici i onda isla sa 7+6 tad smo slusali srceko i vidili mini bebicu ❤
Daaa cure, jos malo ☺️
Bila jucer na pregledu, sve je ok, skolske su mjere bebaca, medjutim glavica je nisko, pretpostavljam da se spustio pa moram nositi pojas za trudnice i mirovati. Sreca zatvoren grlic i cvrst. Malo me pere i trema, imam jos stvari za pripremiti, nista nisam oprala ni ocistila pa uz to mirovanje moram laganim tempom. 😪
Curke pitanje jedno. Znači od 15 do 18 mi je trajala M..
Nakon nje pojavio se iscjedak onako ružičast i kasnije smeđi. Tamno smeđi. Sljedeća M mi treba doći 17.12. Napravila sam jutros test i negativan je. Bole me grudi i imam mučninu. Postoji li mogućnost da sam ipal trudna A željela bih bebicu al me test razuvjerio😏
Mislim da ti je još rano za test ako trebaš dobiti tek 17.12. Strpi se još nekoliko dana pa ponovi test, najranije na dan neočekivane menstruacije. Ako i tada dođe minus a ne dobiješ M ponovi test za 2 dana jer su u početku razine beta hcg niske, pa ovisi kako koji test može detektirati. Držim fige, sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji