Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    10. Prosinac 2018. 21:55

Tako je iz Istre sam i putujem u Rijeku na postupke. Hvala za dobre zelje. Nadam se da ce nam svima na forumu 2019 biti uspješna. Gdje ces ti na humanu? 

• Malenaa88
    10. Prosinac 2018. 22:04

Grizli draga hvala ti na lijepim rijecima. Evo dok ovo prodje i dok vidim s njom i sa svojim mpo doktorom sto oni misle o testu trombofilije ali na kraju cu uraditi i privatno ako treba. Tako da cu pustit jos koji ciklus i za koji mjesec na fet. Da imam smrzlica . I nadam se da ce ovaj put biti uspjesno . I naravno javljat cu vijesti. I iskreno od srca zelim da od tebe ugledam lijepe vijesti . A naravno i svim drugim curama uspjeh zelim 

Tinchy_07
    10. Prosinac 2018. 22:04

Isto u Rijeku posto sam iz Istre to mi najblize.. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Grizli
    10. Prosinac 2018. 22:20

Malagarava pokusaj trombofiliju odraditi i antifosfolipidna antitijela. To najcesce utjece na rane spontane. Polako nemoj zuriti dok i psihicki ne budes spremna. Vazno je da ti se tijelo oporavi prije i da si pozitivna.
    Lotus a tako i nama je Rijeka najbliza opcija. Ajde sretno. 

_svjesna
    10. Prosinac 2018. 22:54

Grizli, molim te za jednu informaciju ako si u toku. Danas sam bila kod dr, sve je u najboljem redu, i tek danas mi je iskljucila aspirin 100. I prvo je rekla, Aspirin si vec izbacila?? A ja u cudu govorim ne, nisam, jer mi nista nije rekla, mislila sam da ce reci a ona je izgleda potpuno zaboravila odnosno nije vodila racuna medju mnostvom lijekova, promaklo joj je. Moze li stetiti bebi? 

tata_me_zove_zlato
    11. Prosinac 2018. 09:30

Svjesna,nece skoditi ako smem da kazem.Neke zene ga moraju piti i do kraja.Bice sve ok.Joj,pa jos malo i drzis bebu svoju 🔜😱💝
    Grizli,molim te,ja citam tu sve i nigde ne vidim je l tebi stigla M?

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    11. Prosinac 2018. 09:38

Svjesna , pa ti brojis sitno! A ja se jos sjecam tvoga plusica ovdi😍
    Ana Donna tako mi je drago , ja sam prvi put bila sa 5+4 i vidili smo tek naznake jedne male mrvice,ali  u maternici i onda isla sa 7+6 tad smo slusali srceko i vidili mini bebicu ❤

_svjesna
    11. Prosinac 2018. 11:44

Daaa cure, jos malo ☺️
    Bila jucer na pregledu, sve je ok, skolske su mjere bebaca, medjutim glavica je nisko, pretpostavljam da se spustio pa moram nositi pojas za trudnice i mirovati. Sreca zatvoren grlic i cvrst. Malo me pere i trema, imam jos stvari za pripremiti, nista nisam oprala ni ocistila pa uz to mirovanje moram laganim tempom. 😪

• Ljepoticaizvjer
    11. Prosinac 2018. 11:53

Curke pitanje jedno. Znači od 15 do 18 mi je trajala M..
    Nakon nje pojavio se iscjedak onako ružičast i kasnije smeđi. Tamno smeđi. Sljedeća M mi treba doći 17.12. Napravila sam jutros test i negativan je. Bole me grudi i imam mučninu. Postoji li mogućnost da sam ipal trudna  A željela bih bebicu al me test razuvjerio😏

11. Prosinac 2018. 12:43

Mislim da ti je još rano za test ako trebaš dobiti tek 17.12. Strpi se još nekoliko dana pa ponovi test, najranije na dan neočekivane menstruacije. Ako i tada dođe minus a ne dobiješ M ponovi test za 2 dana jer su u početku razine beta hcg niske, pa ovisi kako koji test može detektirati. Držim fige, sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.