Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    11. Prosinac 2018. 14:09

Svjesna, kako je meni frendica rekla pred porod: ajme nista nisam ocistila i spremila. Nista nije spremno. Ja pukla u smijeh i rekla nikad nismo spremne. 😂😂  
    Samo neka je bebi sto vise. ❤️ 
    Ljapoticaizvijer, jos je prerano za test. Drzim ti fige da bude plusic. 🤞🏼 
    Ja sam na devet dana do menge, doci ce ovaj put jedino ako se ne dogodi neko bozicno cudo pa da mi je ovulacija uranila i da smo ju pogodili. Trazim previse jel tako? 😂😂 samk se nadam da su nam ovo zadnje menge, zasluzile smo vise pluseve. 💪🏼 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    11. Prosinac 2018. 14:11

Svjesna kazu da je najbolje prekinut andol u 32. tjednu, zato jer pojacava krvarenje nista vise. Bebi nece stetiti ne brini. To je samo mjera predostroznosti ako mama zavrsi na carskom ako si na terapijama andolom mozes jace krvariti. Ne brini sve ce bitj u redu i s tobom i sa bebom. Jedva cekam da javis da si rodila. I ja se sjecam kad si javila plusic... ❤️
    Tata evo meni bas jucer stigla M i to 24 dc opet mi kraci ciklus. Nadala sam se bar da ce se vratiti na mojih 28, al nista ocito je ta stimulacija lose utjecala na moje hormone. Sutra bas ih idem vaditi pa cu vidit kako stojim.
    Ljepoticaizvijer mislim da ti je jos prerano za test, a trudnoca je uvijek opcija ako si imala odnose tokom plodnih dana. D4zim fig3 da ti se zelja ispuni. 

• Andeo26
    11. Prosinac 2018. 15:10

Pozu zenice,dugo se nisam javljala pa nisam u toku. Svim trudnicama Čestitam na plusicima a ostalim trudilicama sretno i neka vas iznenadi plusić uskoro. Ja sam danas bila na ultrazvuku i po zadnjoj M sam trudna 10 + 1,međutim doktorica kaže da je očekivala veće dimenzije ploda od zadnjeg pregleda koji je bio prije 2 tj. Kaže da je moguće da je kasnije bilo začeće. Dala mi je uputnicu za bolnicu za ultrazvuk,sutra idem to obaviti.Dal netko ima iskustva s tim i da je bilo sve u redu? malo sam u strahu.

Grizli
    11. Prosinac 2018. 21:25

Andeo zao mi je sto si zabrinuta. Drzim fige da sutra cujes samo naljepse vijeati o svojoj bebici. Nazalost ne znam nista o velicina beba po tjednima. Sretno i javi kako je proslo

trudilica26
    11. Prosinac 2018. 22:51

Evo i moja menga došla jučer... Ovo je bio dosta stresan ciklus,imali smo neke obiteljske drame i sve skupa me iscrpilo i razočaralo..
    Pila sam Estrofem,Klomifen pa Duphaston i ništa... U četvrtak idem ginekologu pa počinjemo ponovo. Odlučila sam krenuti i sa vrkutom ovaj ciklus,držite figee ❤️

Grizli
    11. Prosinac 2018. 22:53

Trudilica ako uzimas duphastone ne smiješ u principu uzimat vrkutu. Tako su mene barem drugi upozorili, to dvoje ne smije skupa se mijesati. 

Raštika
    12. Prosinac 2018. 08:14

Andeo, sretno danas. Ne znam ni ja bome nista o tome. Nadam se da da ce biti sve u redu. 😉 
    Trudilica, a negdje govore da se smije vrkuta uz duphastone a negdje ne. Cak neki ginekolozi i preporucuje oboje u isto vrijeme. Moj savjet je da ne slusas po forumu bas sta kazu nego pitaj nekog strucnijeg. Pitaj i ginekologa i u ljekarni. Ljekarne drze i cajeve, moraju znati smije li se sta kombinirati. Na forumima se u prenosenju lako izgubi bitni djelic informacije i na kraju ti dobijes krivi podatak. I tako neka biljcica za sekundu bude ocrnjena. 😁😁 Proguglaj ali i pitaj. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

sofi
    12. Prosinac 2018. 08:15

Evo meni je M  nakon proslomjesecnog kasnjenja stigla sinoc preuranjena 5 dana..  nula bodova i ovaj mjesec dakle.

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Andeo26
    12. Prosinac 2018. 09:51

Evo mene sa pregleda. Po ultrazvuku sam trudna 8+6 a po zadnjoj M 10+2. Doktor kaže da to nije nista zabrinjavajuće jel bebino srceko kuca i to je najbitnije. Naravno rekao je da treba dalje pratiti stanje,ali da je sve OK. Nema hematoma ni krvarenja nekakvog.

Raštika
    12. Prosinac 2018. 09:56

Super Andeo! 🤗🤗 Bit ce sve dobro do kraja. 😉❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.