Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • wintergirl
    10. Prosinac 2018. 19:52

Anna tako je i meni gin. dugo tražila i isto pregled za 2 tjedna i folacin. Isto kaže bitno da je u maternici. A meni ta dva tjedna nikako proći brojim dane do 19.12...meni je na tom pregledu bilo točno 6 tjedana od zadnje mjesečnice. Na koliko si ti sada?

Grizli
    10. Prosinac 2018. 20:29

Lotus iskreno bezveze je radit propuhivanje ako muz ima smanjen broj pokretnih a posebno ako ima veci postotak morfoloski neispravnih. Mm isto ima mali broj pokretnih i odmah su nas na ivf stavili tako da to nisam radila. Svakako nek ti da uputnicu za humanu pa ce te oni uputit dalje. Ako ti je tsh visko onda je to isto jedna od blokada za trudnocu. Mora biti ispod 2.5 svakako. Jesi radila i antitijela? 

• Malenaa88
    10. Prosinac 2018. 20:37

Evo krenula je lagano prva menstruacija nakon pobacaja i za koji dan na pregled i u nove bitke. Grizli je svakako dusa ovog foruma zena je uvijek tu za sve 

Tinchy_07
    10. Prosinac 2018. 20:38

Antitjela sam radila jos prije i da imam hashimoto, kasnije antitjela nisam ponavljala. Nisam znala da ima smisla?
    Morfologija je sad ok, jedino je mali broj pokretnih. 
    Ako smijem pitat sto si ti prosla, koje postupke? Citam od 700. pa jos nisam pohvatala sve.. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Ana Donna
    10. Prosinac 2018. 20:59

wintergirl

Anna tako je i meni gin. dugo tražila i isto pregled za 2 tjedna i folacin. Isto kaže bitno da je u maternici. A meni ta dva tjedna nikako proći brojim dane do 19.12…meni je na tom pregledu bilo točno 6 tjedana od zadnje mjesečnice. Na koliko si ti sada?

Meni je još jako rano danas 4+5. Iskreno, ovih dana pokušavam ostat realna, nisam u nekim oblacima, i još se ne mogu radovati, bas sam na oprezu. Dok ne prodje tih 3-4 mjeseca, nemam bas mira...zaokupiram se poslom, pozitivom, i nadam se da ce mi tak prije proći vrijeme do pregleda :) Winter, bit ce sve uredu 💓😘

Ana Donna
    10. Prosinac 2018. 21:02

Lotus, sjećam te se, žao mi je sto nije uspjelo...mi smo se isto spremali ići na humanu i ginek mi tad rekao da ponesem što više nalaza sto imam, novijih...papa, hormoni, muž spermio....prvi put ides na konzultacije, tak su mi rekli...

Ana Donna
    10. Prosinac 2018. 21:03

Grizli

Ana ako ima problema s venama u obitelji ja bi svakako uzimala andol. Imas ko ja kila 😁 ja uzimam andol 100. I to bi uzimala i u trudnoci. Bitno da se mrvica ugnjezdila. Sretno dalje

Hvala Grizli, budem uzela za svaki slučaj 😘😘

Grizli
    10. Prosinac 2018. 21:07

Malagarava znam da je tesko dobiti mengu nakon gubitka bebe, al drago mi je da ti se tijelo barem fizicki vraca u normalu. Koliko se sjecam imas smrzila i zaista ti zelim uspješnu slijedecu trudnocu. Drzi se! I sretno. Javi sto su ti rekli.
    Lotus oprosti mislila sam na antifosfolipidna antitijela?nisam napisala sve tj nisam napisala ono najvaznije. Samo cu ti reci da moja poznanzica ima hasi i 2 uspješne trudnoce iza sebe. Koristila je oba puta jadrankine kapi onaj tretman sa jodom i kaze da je tome zahvalna. Moja prica ukratko - 4 izgubljene spontane trudnoce, nakon toga ulazak u mpo vode, 3 neuspjela postupka i trenutno cekam 4. pocetkom nove godine. Nadala sam se da ce biti u 1mj, al na kraju ocito nece jer cu dobiti M dok su oni na godišnjem pa cu morat cekat još 1 ciklus. Al nema veze bitno da bude uspjeha. 

Grizli
    10. Prosinac 2018. 21:11

Ana ja ti to kazem iz vlastitog iskustva i sto bi ja napravila. Ne moze skoditi, samo treba prestat uzimati andol od 32. tjedna. 

Tinchy_07
    10. Prosinac 2018. 21:51

Ana Donna - hvala ti.. Ma uzet cu ja sve sto imam pa nek i oni malo citaju :) Do sad sam vec dosta toga skupila pa nek se nađe. 
    Grizli zao mi je zbog neuspjelih pokusaja, ali evo s Novom nek dođu i bolji dani za tebe i za sve trudilice, da docekamo smotuljak srece. 
    Ti si u Rijeci na potpomognutoj ako sam dobro shvatila? (citam pa mi se ucinilo da si i ti iz Istre i da putujes u Rijeku, ali puno mi informacija pa nisam sigurna za koga sam to procitala) 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.