Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Prosinac 2018. 20:16

Nopodo uputnicu muzu mora dat opca dr. kod koga je muz upisan. Za Rijeku se obavezno narucuje na mail ivf@kbc-rijeka.hr. Termin se relativno brzo dobije. Trebas imat uputnicu da ga naruce. U maili posaljes sken/fotku uputnice. Odgovore u roku 24h. Nalazi su gotovi za 7 dana i dodju doma na adresu ili ih se moze podignut osobno kod njih. 
    Babylove  joooj bas mi je zao da nemas bar koju smrzlicu. To je strasno da kad 2 postupka su potrosena a.ispada ko da nisu bili stimulirani. Sto da ti kazem osim da ti zelim sto i sebi u 2019 da napokon ostvarimo uspješnu T. Koliko sad moras cekat novi postupk? Oces raditi jos sto od pretraga? 

• Babylove
    09. Prosinac 2018. 20:55

Grizli

Nopodo uputnicu muzu mora dat opca dr. kod koga je muz upisan. Za Rijeku se obavezno narucuje na mail ivf@kbc-rijeka.hr. Termin se relativno brzo dobije. Trebas imat uputnicu da ga naruce. U maili posaljes sken/fotku uputnice. Odgovore u roku 24h. Nalazi su gotovi za 7 dana i dodju doma na adresu ili ih se moze podignut osobno kod njih.
    Babylovejoooj bas mi je zao da nemas bar koju smrzlicu. To je strasno da kad 2 postupka su potrosena a.ispada ko da nisu bili stimulirani. Sto da ti kazem osim da ti zelim sto i sebi u 2019 da napokon ostvarimo uspješnu T. Koliko sad moras cekat novi postupk? Oces raditi jos sto od pretraga?

Ne znam jos nista... sutra moram betu izvaditi pa zvati bolnicu.. vjerojatno ce me naruciti na ponovni dogovor..ali svakako cu traziti bar neke nove pretrage.. jer nije mi jasno sto se desava ako su osnovini nalazi uredni bili osim spermiograma koji je cak u ovom postupku normalan.. zasto bar smrzlica nema.. i zasto se ne primi kada su vec toliko uvjereni da hoce... mozda kvaliteta stanice nije dobra... mozda je nesto drugo.. tisucu mozda.. ne znam ni dali ce nas mòzda sad stavit na inseminaciju posto je spermiogram sada normalan jer smo to preskocili... iako ne znam dali bi pristala na to.. ma joj puna mi glava svega.. sreca pa ce blagdani pa cu malo otpuhat glavu..

Ana Donna
    09. Prosinac 2018. 21:01

Aurora87

Ptico, zao mi je zbog m….mozda docek ucini svoje😉.
    Mika, ne znam…voljela bih izdrzati do srijede. Obecala sam sebi da hocu, valjda cu si ispuniti obecanje

Aurora sretno u srijedu 🤞🤞🤞 
    Baby, Malina i Tonkica hvala vam na lijepim čestitkama...

Ne znam tko je pitao za uputnicu za spermio, to daje dr.opće prakse 

Grizli
    09. Prosinac 2018. 22:04

Babylove a bas steta da ako je sve od nalaza u redu zasto zapinje. Mozda da trazis neke pretrage tj inzistiras. Jesi radila histeroskopiju? Zelim ti zaista da uspije slijedeci postupak. Ja na tvom mjestu iskreno ne bi odbacila inseminacije. Znam da to nije velik % uspjeha al ne treba odbaciti sansu ako ste kandidati za to, ako ništa bar u pauzama izmedju stimulacije. A ja jos drzim fige da sutra ipak bude beta pozotovna bez obzira na sve. 

• Babylove
    10. Prosinac 2018. 07:09

Grizli

Babylove a bas steta da ako je sve od nalaza u redu zasto zapinje. Mozda da trazis neke pretrage tj inzistiras. Jesi radila histeroskopiju? Zelim ti zaista da uspije slijedeci postupak. Ja na tvom mjestu iskreno ne bi odbacila inseminacije. Znam da to nije velik % uspjeha al ne treba odbaciti sansu ako ste kandidati za to, ako ništa bar u pauzama izmedju stimulacije. A ja jos drzim fige da sutra ipak bude beta pozotovna bez obzira na sve.

Nisam nista osim hormona radila.. onu su bili ok i niau me ni slali dalje... iskreno ni ne znam sto je to.. idem guglati 😂 ali definitibno necu u 3 postupak bez dodatnih pretraga

Grizli
    10. Prosinac 2018. 07:57

Babylove

Grizli

Nisam nista osim hormona radila.. onu su bili ok i niau me ni slali dalje… iskreno ni ne znam sto je to.. idem guglati 😂 ali definitibno necu u 3 postupak bez dodatnih pretraga

Svasta, a sta ste vi imali postupke samo zbog loseg spermio? Nedavno sam pricala sa jednom curnom vezano za losu implantaciju i malo sam proucavala radove i otisla kod svoje opce, zamolila da mi da uputnice za hrpu krvnih pretraga i zena mi je dala ave sto sam ju zamolila jer moze to dati i shvatila je da se meni ne da gubiti dragocjeno vrijeme, novac i postupke a od nalaza imati 40% toga. Tako da sam ja sad vec dosta toga povadila, a uskoro idem ostatak. Nama i najmanja sitnica moze predatavljati prepreku do uspjeha. 

• Brankica
    10. Prosinac 2018. 08:54

malina08

Ana Donna cestitam!!:)

@Tonkica, hjoj, i ja cekam tu prvu M nakon kiretaze, nikako docekati. Kaze mi gin da dodes na pregled kad prodje M, pa cemo se onda dog za pretrage… ako bude filozofirao, privatno cu napraviti dodatne pretrage. Malo mi je glupo da zena treba dozivjeti par pobacaja da bi se islo u detaljniju analizu -.-
    @ostali - pijete li vrkutu? Ja pijem kombo vrkute i stolisnika vec 3 tjedna, i nailazim na dvojake info. Negdje pise da se pije 3mj pa mjesec dana pauza, a negdje da se pije 6 tjedana pa mjesec dana pauza. Sto mislite?

malina, ja pijem vrkutu po principu 3 mjececa (3 šalice dnevno) pa mjesec dana pauze, a sve prema savjetu ginekologa. Na kraju sam druog mjeseca i za sada mogu reći samo pozitivne stvari; pms puno, puno blaži, nema više smeđarenja.....

• Babylove
    10. Prosinac 2018. 09:49

Grizli

Babylove

Grizli

Nisam nista osim hormona radila.. onu su bili ok i niau me ni slali dalje… iskreno ni ne znam sto je to.. idem guglati 😂 ali definitibno necu u 3 postupak bez dodatnih pretraga

Svasta, a sta ste vi imali postupke samo zbog loseg spermio? Nedavno sam pricala sa jednom curnom vezano za losu implantaciju i malo sam proucavala radove i otisla kod svoje opce, zamolila da mi da uputnice za hrpu krvnih pretraga i zena mi je dala ave sto sam ju zamolila jer moze to dati i shvatila je da se meni ne da gubiti dragocjeno vrijeme, novac i postupke a od nalaza imati 40% toga. Tako da sam ja sad vec dosta toga povadila, a uskoro idem ostatak. Nama i najmanja sitnica moze predatavljati prepreku do uspjeha.

Pa ubiti da.. Muz je imao dijagnozu oligozoospermiju i odmah su nas stavili u postupak ivf.. i meni je bilo cudno da je tako brzo islo bez dodatnih pretraga.. ali sam bila sretna sto je tako brzo.. a i bit ce da su se i oni nadali da ce kod nas to ici ko od šale.. ne znam ni sto da trazim od dodatnih pretraga.. to nisam puno ni proucavala.. 

Ana Donna
    10. Prosinac 2018. 10:55

Babylove moj isto ima dijagnozu oligozoospermia, i to baš smanjena količina...nas su prvo htjeli slati na inseminaciju.

Ana Donna
    10. Prosinac 2018. 10:57

Aurora87

Ana, hvala, ali mislim da ipak nista od plusica ni ovaj mjesec. Temperatura mi pala na 36.8. Kako si ti? Imas kakvih novih simptoma?🙂
    Mm i ja smo se zezali da cemo svi skupa slaviti rođendan u 9.mjesecu pa mozda bas zato iduci ciklus bude uspjesan😊.

Aurora nemam bas nekih simptoma, neki grčevi svako malo, a slina mi curi abnormalno iz nosa...cike onak onak...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.