Mislim nije ono da ne znam šta je haha to je sad ispalo glupo kak sam napisala nego ću još pričekat sutra pa pravim test , ako M ne dodje noćas
Mislim nije ono da ne znam šta je haha to je sad ispalo glupo kak sam napisala nego ću još pričekat sutra pa pravim test , ako M ne dodje noćas
Nek ne dođe još dugo :)
Anna Donna! Anna Donna! ~~~~~
Trenutno nemam test doma i necu kupovat drugi dok mi ne bude menga kasnila bar dva dana. Dosta mi je!
Ana Donna cvrsto drzim fige !!!! javi najranije ujutro , obraduj nass
Ana,nema je? 🙏🙏
Mala Tajna,divnooo 💗🌼💝 da,isla sam na 4d i na color dopler zbog pritiska.Sve bilo ok.Evo jedna slicica od tad,pre desetak nedelja 💗Devojke,ja sam prosle godine u ovo doba bila na vasem mestu isto kao i Svjesna,Mala Tajna,Mini...secam se kako su mi tesko pali praznici zbog tog kao neuspeha kako sam to dozivljavala.Potpuno,potpuno razumem kako vam je i kako se osecate.Bas kao sto Grizli kaze,posebne bebe cekaju se duze.Svi cete vi svoje cudo doziveti. 🙏🙏🙏
url=https://lilypie.com]
Mini,odlicno,drago mi je da je sve u najboljem redu.Uzivajte.💝 da,ni meni nece da ucita sliku 😕
url=https://lilypie.com]
Tata, nema je, kako su bili grcevi onda sam ju ocekivala svaki cas c trcala na wc, ulozak je u gacana, sve spremno, nje nema 😂 ej nece mi bit bome smijesno ako dodje ujutro haha a vise sam se i navikla...
Ana kakva je situacija kod tebe jutros? Nadam se da nije j da ce testic biti pozitivan.
Mene jutros ubija glavobolja... I sad vec mogu rec da znam da za 3 dana stize moja M 🙄... Ovo je vec ne znam koji ciklus u kojem me glava pocne boliti cim se probudim i sad gledam po aplikaciji Moj kalendar tocno me svaki put 3 dana prije M boli. Ocito je ppvezano sa hormonima jer drugog razloga ne vidim.
Mini uživaj u najljepšim trenucima..Wintergirl cuvaj se ..bit ce sve u redu...i tebi Ana da bude plus...pozdrav cure..ja i dalje čekam svoj plus...
Cure ne mogu učitati sliku, i sad sam skroz zbunjena :( vidi se neka sjena, nisam ni sama sigurna trebam baš nečije drugo mišljenje
Sortiraj odgovore
Najstariji