Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    30. Studeni 2018. 13:21

Cure za tako suhu kozu super vam je kombinacija shea maslaca i ulje konoplje. Cak ako moze ulje nocurka jos bolje. 😉 
    Cisti shea maslac je super i za lice, kosu, za bebine guze... ne znam ja sam aromaterapeut po struci i iskreno dobijem osip kad netko spomene kortikosteroide. 😂 Jer znam da nije bezopasno i treba paziti s njim.... ne znam, ja ga se grozim. Mozda je samo profesionalna dedormacija. 🤷🏼‍♂️😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Ivcy1306
    30. Studeni 2018. 13:41

Pozz curke, cestitke na novim plusicima.  
    Javljam se jer sam procitala da tatu i jos neke cure muci svrab, ispucala i suha koza. E i meni tj.ne direkt meni ali mom sincicu se desilo slicno zadnjih nekoliko dana od kad je postalo ovako hladno. Znaci cim izadjemo van iz kuce on dobije plikove po tijelu i to samo po nepokrivenom dijelu tijela, naravno prepala sam se jer to prosle zime nije imao i otisla pedijatru, on nam je rekao da je alergican na hladnocu, da mu je koza suha i da tako reagira te da tu nema puno pomoci ali je preporucio aderminu kremu a-derma exomega control i cure moje ja mu namazem jednom u danu tom kremom ruke, lice i evo vec par dana nema plikova. Krema kosta 154kune u ljekarnama pa eto ako nista pokusajte s njom, vjerujem da nece odmoci. Jedino tata ne znam dali smijes zbog trudnoce. 
    Citamo se dalje😀

Ivcy1306
    30. Studeni 2018. 13:56

Btw grizli, zanima me tvoje misljenje o toj kremi s obzirom da ja nisam strucnjak i samo slusam sto mi kaze pedijatar jer smatram da zeli dobro djetetu al onda vidim i citam da ima sve i svasta tako da se zbunim skroz na skroz i mislim si dali mu vjerovati ili ne i sl... ah🙄

Raštika
    30. Studeni 2018. 14:24

Ivcy pretpostavljam ako se krema zive exomega da sadrzi ulja koja su bogata omega kiselinama. To su inace ulja koje se koriste kod ekcema, osipa,psorijaze a to su konoplja, nocurak, lan, riblje ulje. Shea maslac je odlican jer on stvara zastitni film na kozi te ju tako stiti od vanjskih utjecaja poput hladnoce. I ako ne stavite nikakva etericna ulja imate mazalicu koja je potpuno sigurna za trudnice, dojilje i bebe. A shea je izvrsna i za strije, elasticnost koze. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• ABC123
    30. Studeni 2018. 14:41

Zene pisala sam neki dan danas sam isla ginek po uputnicu za betu u ponedjeljak i trebala me pregledati da vidi da li se sada nesto vidi jer mi je drugi ginekl rekao da se vidi mala tackica u utorak kada sam bila na UZ,odbila je da me pregleda i samo mi rekla da se beta ne dupla pravilno i da misli da ce morati zaustaviti trudnocu.. beta 4. Dan 217 a 8. Dan 827 sta vi mislite da li je imao ko slicnu situaciju??

• Babylove
    30. Studeni 2018. 14:51

ABC123

Zene pisala sam neki dan danas sam isla ginek po uputnicu za betu u ponedjeljak i trebala me pregledati da vidi da li se sada nesto vidi jer mi je drugi ginekl rekao da se vidi mala tackica u utorak kada sam bila na UZ,odbila je da me pregleda i samo mi rekla da se beta ne dupla pravilno i da misli da ce morati zaustaviti trudnocu.. beta 4. Dan 217 a 8. Dan 827 sta vi mislite da li je imao ko slicnu situaciju??

Ja zbilja ne vidim zato ona misli da se ne dupla pravilno.. meji je ti cist okej.. nigdje ne pise da mora biti tocno u broj... izvadi jos jednom pa ces vidjeti i definitivno trazi drugo misljenje

• ABC123
    30. Studeni 2018. 15:58

U ponedjeljak ce biti punih 6 sedmica pa se nadam da ce beta biti velika i da ce se nasa mrvica fino vidjeti napokon ☺️☺️

Lalla
    30. Studeni 2018. 16:27

Meni je trenutno ful mucno i jedem indijske orascice da smirim zeludac. Nadam se da je to zbog bHCG-a, a ne papalina 

Ana Donna
    30. Studeni 2018. 16:28

Pina žao mi je to je došla M, drzim 🤞 za sljedeci ciklus 😘
    Malatajna, mala cura 💓 neka ti je uredna trudnoca, uzivaj 😍😍 ja ne-očekujem za 5 dana, nemam nikakve simptome, cike me ne bole ko onače pred M, ah...ma vidit cemo, ničemu se više ne nadam ti simptomi me samo zbune 😆 
    ABC ne mogu vjerovat sta ti je dr.rekla! Tvoja beta mi se čini uredna, nije kod svih ista, bit ce to dve uredu 😘

Ana Donna
    30. Studeni 2018. 16:30

Babylove, drzim 🤞 da uspije, samo pozitiva draga 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.