Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrazicak123@
    30. Studeni 2018. 17:03

Bokic curke moje puno vas pozdravljam.
    Danas mi je 25 dan ciklusa temp nije pala 38,1 je danas.
    Pa sto vi mislite curke moje.
    Pozdrav.
    Ljubim vas😘😘😘😘

Ana Donna
    30. Studeni 2018. 17:12

Vrazicak jesi ti ovaj mjesec mjerila temp? Jesi ovo sve do sad mjerila ujutro? Nekako mi se čini 38.1 previsoka bazalna temp, ne znam...možda griješim

Vrazicak123@
    30. Studeni 2018. 19:03

Ana Donna

Vrazicak jesi ti ovaj mjesec mjerila temp? Jesi ovo sve do sad mjerila ujutro? Nekako mi se čini 38.1 previsoka bazalna temp, ne znam…možda griješim

Jesam draga još jednom cu kad dođem kuci.
    Sutra trebam dobiti mengu pa ćemo vidjeti sve javim.
    Drzi fige.
    Pozdrav draga 😘😘😘😘

• ABC123
    30. Studeni 2018. 19:25

Ana Donna

Pina žao mi je to je došla M, drzim 🤞 za sljedeci ciklus 😘
    Malatajna, mala cura 💓 neka ti je uredna trudnoca, uzivaj 😍😍 ja ne-očekujem za 5 dana, nemam nikakve simptome, cike me ne bole ko onače pred M, ah…ma vidit cemo, ničemu se više ne nadam ti simptomi me samo zbune 😆
    ABC ne mogu vjerovat sta ti je dr.rekla! Tvoja beta mi se čini uredna, nije kod svih ista, bit ce to dve uredu 😘

Ni ja nisam mogla da vjerujem kako mi je rekla bas me zabrinula..ali nadam se najboljem iskreno mislim da se beta fino dupla ako se dupla svako dva dana... nisam vise pametna..

Samo_Sanja
    30. Studeni 2018. 22:03

Grizli

Pinadaj boze da se zamjenimo ja i Tata! Tebi sretno ovaj ciklus i d javis plusic uskoro!!!!
    Samo Sanja ja sam bila dobila 3 dana prije, i sad su mi ciklusi na nekih 25-26 dana. I sad kad si me to pitala sam tek skuzila da su mi poceli vec plodni dani… Hahaha hvala na pitanju 😉 Nadam se da ce ti gin dat neke pretrage nesto, ako ne probaj inzistirat. Sretno!
    Sve koje neocekuju M nek je i ne docekaju slijedecih godinu dana!

Moji su od 26 do 28.. Znaci opet smo zajedno u plodnim danima haha.. Dragi mi je doma pa se nadam plusicu.. O mi je ovih dana jer osjecam jake bolove dole u stomaku.. Glava me boli i vrti mi se.. Danas mi se toliko zavrtilo u glavi da sam pomislila ajmee sta je sad to.. Nikad mi nije tako bilo lose u glavi, valjda su to simptomi ovulacije.. Gin mi je napravio papa test i ultrazvuk jajnika ,sve je u redu i ovulacija se vidjela na ultrazvuku.. Cak nije imao nista protiv moje težine ,cega sam se bojala, samo je rekao da bi bilo dobro da skinem 2-3 kile. .A to mi nije problem. . Drzi me sreca i pozitiva od kak sam se vratila doma od doktora. .I da jos mi je rekao da imam p.d od 10 do 17 dc.. A ja sam mislila da su mi od 12-og . Tako da sljedeći mj gledam na to .. Ajdee draga zelim ti puno srece da ti ne dođe i da bude plusic 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Samo_Sanja
    30. Studeni 2018. 22:11

Wintergirl čestitam i želim ti urednu trudnoću 😊

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Babylove
    01. Prosinac 2018. 08:00

Ana Donna

Babylove, drzim 🤞 da uspije, samo pozitiva draga 💓

Hvala ti puno 💗

Grizli
    01. Prosinac 2018. 08:58

Ivcy iskreno ne znam sto bi tj rekla za tu kremu, ja sam u zivotu isprobala apsolutno sve ja mislim sto se kod nas i u susjednim drzavama prodaje za suhu hozu i atopijski dermatitis i nista nije pomoglo kao urea. Ta krema ima hidratizirajuce sastojke i sigurno nije nekvalitetna, pise da je za bebe pa pretpostavljam barem da ne bi smjela biti stetna. Ne znam ako vam dijeluje ja bi ju nastavila koristit ako ne ili nije u potpunosti onda bi trazila dalje.
    Svidjaju mi se od Rastike prijedlozi iako meni shea maslac koza nikad ne upije cak ni tokom masaze meni ga koza ne uspija ne znam kako je to moguce i bas me to zalostilo jer jako mi je fin i hrpa pozitivnih iskustava al kod mene jednostavno ne ide. Tako da vrjedniji i s njim probati. Nevenovom recimo sam oziljke mazala i super mi je bila al sam morala stavljat gazu preko jer opet cim mazem vecu povrsinu tijela ne upija koza vec odjeca. 
    Vrazicak dosta ti je visoka temp. Nadam se ipak da je to to. Samo nema ti smisla ju mjeriti kasnije u obzir bi trebala uzeti samo onu ujutro mjerenu prije ustajanja. 
    ABC ja ne kuzim te tvoje dr, sta je njoj mentalna retardacija dijagnoza ili nije bila u 3 razredu osnovne kad se ucilo racunanje 3-znamenkastih brojeva? Beta se dupla ja bi rekla normalno to odstupanje sitno je glupost. Zaista se divim nekim doktorima. Nego ja ti zelim supeeeeer betu i da kad dodje nalaz joj pokazes kako je u krivu. I da na uzv zakuca srceko! 
    Lalla 🤞
    Samo Sanja znaci opet smo skupa... Meni su plodni vec bili jucer zadnji dan cini mi se, s time da ja bas nisam nesto popratila to ovaj mj niti sam mjerila temp niti trakice nista, malo zaboravila na to jos se neki dan cudila sto imam tako jak iscjedak 🤣 kokos ko da sam u svemu tome pionir, al nema veze. Bila sam zaokupljena skupljanjem nalaza pa ako i ne bude nista od ovog mjeseca kako je reko mm bar cu se posteno napiti za docek! Mm je zakljucio da bolujem od nedostatka alkohola. Posto prije kad smo malo manje vodili racuna o svemu stalno smo bili po nekim druzenjima i vecerama na kojima bi se pilo vina najcesce. Naravno nisu to sad bila pijanstva al on popi se koja casa i ja sam ostajala trudna medjutim od kad ne konzumiram alkohol i brinem sto jedem kad idem spavat itd onda niti ne zatrudnim. Mislim teorija mu je bas znanstveno utemeljena. 🤣🤣🤣

tata_me_zove_zlato
    01. Prosinac 2018. 09:00

Hvala vam svima na brizi i savetima.I ova krema koju mi je dermatolog prepisao jeste kortikosteroid,medjutim ne pomaze mi..Sinoderm se zove.
    Grizli,kako su dr sumnjali i ja strepela da ce mi se astma u trudnoci pogorsati,ja sam super.Skoro uopste terapiju ne uzimam.
    Svjesna,drago mi je da si i ti tu blizu vec .Jeste mi tesko sto ne mogu mazati stomak protiv strija,pogotovo sto mi ta prepisana krema ne pomaze.U pon cu opet u bolnicu,pa cemo videti.Ja kakav sam panicar,vec sam pocela pomisljati da je neko zarazno oboljenje,medjutim niko od ukucana nema nista slicno.
    Neko me pitao za stres,ma kakvi,super sam ....

url=https://lilypie.com]

Lalla
    01. Prosinac 2018. 09:09

Meni je nocas bilo ful zlo, spavala sam mozda 3 sata, povracala... bilo me ujutro strah da ne bi to bilo od trudnoce pa sam napravila test i negativan je. To me utjesilo jer ne bi si voljela takvu trudnocu s takvim mucninama, bolje da je od papalina 😂 Cekam sad mengu... sta cu drugo 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.