Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    30. Studeni 2018. 08:37

Ja sam na pocetku dok mi se stanje nije unormalilo davala u ljekarni da mi prave oni kremu sa ureom. Al to se treba dat u ljekarnama koje nisu sam za kozmetiku vec prave ljekarne koje i rade pripravke. Ako kojoj treba mogu poslat vam recept fotokopiran pa s njim odete u ljekarnu. Nije potreban ljecnicki recept za nju vec samo njima da znaju omjere. Meni su je naplacivali oko 50kn al veliku kutiju ja se cijela mazala s njom 20-30 dana. 

Lemon
    30. Studeni 2018. 08:38

Meni isto pucaju ruke čim malo zahladi, i baš tako na pregibima i imam crvene plikove, a voda mi je ispravna svugdje. Pomislila sam na alergiju na hladnoću ali još se sama borim, trenutno koristim mixinu kremu sa glicerinom i pomaže mi.. Ali isto perem ruke non stop pa ih isušujem i kad je hladno one pucaju. Čula sam i da je riblja mast iz ljekarne dobra 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

_svjesna
    30. Studeni 2018. 09:55

Bok cure ❤️
    Tata nije ti lako, i to bas sada, nemam neki savjet, ali mozda da skroz izbacis deterdzente, pa cak i onaj za sudje nemoj nikako u doticaj s njima, meni su oni ranije izazivali takve reakcije, a vjerujem u trudnoci da je jos izrazenije. Jesi mozda pod stresom, jesi imala neki tezak period i slicno? Nadam se da ce prestati ubrzo, jer ja bez krema za strije ne bih mogla, sada bas osjecam kako mi se koza na stomaku rasteze kao da ju neko rukama cijepa i bas je tesko pa kad namazem bude bar lakse psihicki ako nista. 😔

MalaTajna222
    30. Studeni 2018. 09:59

Cure evo da vas pozdravim dosla sam vidit ukratko jeste mi dobro.  
    Ana DOnna i Grizli, navijam za vase plusice ! 🙏❤
    Pina zao mi je da je minus. Ali sam sigurna da cete vi jako brzo uspiti!!!!❤
    Di su Misica , Svjesna, Minicooper?? Nadam se da je sve super ❤
    Tata , zao mi je sta te to muci. Ali bit ce sve super, glavno da je bebica dobro. Jesi li sve namjestila za bebu, ili nisi jos?znam da ste bili u velikim poslovima....btw i nasa je curica 😍😍😍
    Eto bas me lupka. 
    Zelim svim trudilicama puno srece ,ima vas jako puno novih , pa vas ne znan, ali divno je vidit nove plusice uvijek !!!
    Saljem vam svima puno lipih misli i pozitive 👍

Lalla
    30. Studeni 2018. 10:01

Ja imam od puberteta problema s kozom zimi. Pomaze: tusiranje s toplom, a ne vrucom vodom tus gelom na bazi ulja, rijedje tusiranje (ne svaki dan cijelo tijelo), mazanje kremama tipa uriage/aderma/bioderma/... i to obavezno vrsta kreme za i lice i tijelo! Te mi jedino pomazu, ako pise na kremi da je samo za tijelo - to mi ne pomaze.
    Jos sto se tice svrbeza provjeri s cime se pokrivas po noci. Obavezno nek bude pamuk (izbjegavaj vunu i perje), probaj rublje oprati bez omeksivaca (ocat stavi umjesto).

Lalla
    30. Studeni 2018. 10:03

Takodjer ne pomazu mi kortići, ali mi pomogne Cinkoderm.

• Babylove
    30. Studeni 2018. 10:54

Evo da se javim… cekam transfer..  na kraju je prezivjela samo jedna mrvica.. tako da nemamo nista za smrznuti.. ali nadajmo se posto je ostala najhrabrija sama do kraja da nam smrzlici u skoroj buducnosti ni nece trebati.. sretna sam i tuzna i emocije su mi pomijesane.. ali kako bude biti ce 💓

_svjesna
    30. Studeni 2018. 11:08

Mala tajna, vidim fino se gura, idu ti tjedni, idu ☺️
    Mini, gdje si nam ti? Je li sve ide po planu? 😊
    Mi smo super, rastemo polako, sve mi je teze i teze postajem troma i tijelo mi je kao rasklopljeno samo cekam da se raspadnem 😁 Ali sve dok je u redu i bez komplikacija ja sretna i zadovoljna ❤️
    Ljubim vas sve 🥰

Grizli
    30. Studeni 2018. 11:43

Lalla zaista najiskrenije ti preporucam kremu sa ureom ja nisam vjerovala da nesto tako jeftino moze pomoc al zaista spasila sam se. Najbolje je u kombinaciji sa gelom za tusiranje. 
    Da li vi curke imate hladne noge cesto? Posebno vi sa suhom kozom? 

Tena92
    30. Studeni 2018. 11:46

Dan cure..evo da se javim..bila sam danas kod gin i rekla mi je da sad tri mjeseca zaboravim i na preglede i na dijete pa se vidimo u trećem mjesecu. Rekla ke također da nemoramo koristiti zastitu i da se vidimo ako ne dođe M i prije..tako da..neću vam za to vrijeme ni pisati da malo skrenem misli...zelim vam svima sve najbolje povodom blagdana i neka nam 2019.svima donese sreću i blagostanje! 
    Volim vas puno!! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.