Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    29. Studeni 2018. 10:09

Da imam kratki - 24-26. Iako moram spomenuti da mi je bio 23 kad sam ostala prvi put trudna! Danas sam primjetila i bijeli-mlijecni iscjedak. Nema ga puno i nema miris. Grizli, napravila bum test u nedjelju cisto zato sto prek tjedna nemam vremena. No mozda i ne budem ako osjetim da m dolazi.

Grizli
    29. Studeni 2018. 11:13

Lalla onda u redu ako su kratki ima smisla svakako. Drzim fige da ne dodje i da bude plus! 
    CURE gdje ste vadile vitamin D? Posebno na podrucju Istre-Rijeke na uputnicu ako zna koja! 

Mika111
    29. Studeni 2018. 11:33

Grizli ja sam bas jucer vadila vitamin D u lab.u Osijeku na obicnu A3 uputnicu za biokemiju. Jel mozda znas zasto to vadimo? Ne znam jel bi to moglo biti vezano uz ponavljane spontane?

Leli91
    29. Studeni 2018. 13:27

Pozdrav svima  dugo vas čitam i pratim, ali nisam se uključivala u razgovor. Sada sam se ipak odlučila javiti da vas pozdravim.
    Kako vas čitam neko vrijeme već osjećam kao da vas poznajem pa tu i tamo dođem provjeriti ima li koji plusić i svaki put se razveselim kada vidim da ima jer mi to daje nadu da će se i meni dogoditi. Nadala sam se da će to biti ovaj mjesec kao poklon za Božić, ali ipak ništa  sretno svima koji uskoro neočekuju m, držite se. Čitam vas i dalje 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

29. Studeni 2018. 13:35

Drage cure samo da javim da je moja M upravo stigla, bas na vrijeme. Sad sam se vec malo zabrinula jer sam sigurna ovaj mjesec da smo pokrili sve plodne dane. Kad se vratim kuci iz inozemstva krecem s pretragama, taman tada bi trebalo biti vrijeme O pa cu za pocetak provjeriti imam li uopce ovulacije, pa onda sljedeci koraci. Narucila sam i novu turu trakica, pa se bacamo na posao iducom turom :)

Grizli
    29. Studeni 2018. 14:18

MIKA vitamin d je za kvalitegu js, a dokazano je da povoljno utjece kod zena na plodnost, kod pcos, isl. Kod nas u domu zdravlja ga ne vade ja dobila uputnicu al ga u cijeloj Istri ne vade. Nisu sigurni ni dal mogu u Rijeci vec cu ocito korat u Zg zbog 10 ml krvi strasno.
    PINA zao mi je da si dobila.
    NELLCHI dobrodosla i mozda bas bude neko bozicno čudo 

Mika111
    29. Studeni 2018. 14:49

Pina zao mi je da je dosla m, nadam se da cemo sve imati vise srece u 2019.
    Grizli, u Os se vadi u bolnici u biokemijskom labu, probaj provjeriti za kbc rijeka, nekako mi cudno da u kbc-u to ne rade

Grizli
    29. Studeni 2018. 17:22

Pa meni isto skroz cudno i nemoguce mi se cini, al nis novog ne bi bilo ja mislim. Pricekat cu sad 7 dana da mi dodju nalazi iz pule sto sam danas vadila jer sam uspjela dobiti uputnicu za bas hrpu pretraga, al nisu bili sigurni sto sve osim vit. D ne mogu oni odraditi tako da cu onda zvat Rijeku pa provjeriti ono sto bude falilo dal tamo mogu. Jer i tako moram amh ici vaditi kod njih. 

Mika111
    29. Studeni 2018. 17:41

Ja sam jucer radila inzulin, inzulinsku rezistenciju i vitamin d, nalazi su gotovi za mjesec dana tako da od kraja 12.mj.krecemo u nove pobjede, nadam se da sam sad napravila sve nalaze, stalno nalazim nesto novo sto jos mozemo provjeriti

Vrazicak123@
    29. Studeni 2018. 19:04

Dobra vecer cure moje puno vas pozdravljam.
    Imam samo jedno pitanje pa ako mi moze neko odgovoriti?
    Da li je 37,8°C temperatura trudnoce?
    Sutra mi je 25 dan ciklusa a jos mi je 37 i nesto svaki dan.
    Pozdrav curke💗💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.