Da imam kratki - 24-26. Iako moram spomenuti da mi je bio 23 kad sam ostala prvi put trudna! Danas sam primjetila i bijeli-mlijecni iscjedak. Nema ga puno i nema miris. Grizli, napravila bum test u nedjelju cisto zato sto prek tjedna nemam vremena. No mozda i ne budem ako osjetim da m dolazi.
Lalla onda u redu ako su kratki ima smisla svakako. Drzim fige da ne dodje i da bude plus!
CURE gdje ste vadile vitamin D? Posebno na podrucju Istre-Rijeke na uputnicu ako zna koja!
Grizli ja sam bas jucer vadila vitamin D u lab.u Osijeku na obicnu A3 uputnicu za biokemiju. Jel mozda znas zasto to vadimo? Ne znam jel bi to moglo biti vezano uz ponavljane spontane?
Pozdrav svima dugo vas čitam i pratim, ali nisam se uključivala u razgovor. Sada sam se ipak odlučila javiti da vas pozdravim.
Kako vas čitam neko vrijeme već osjećam kao da vas poznajem pa tu i tamo dođem provjeriti ima li koji plusić i svaki put se razveselim kada vidim da ima jer mi to daje nadu da će se i meni dogoditi. Nadala sam se da će to biti ovaj mjesec kao poklon za Božić, ali ipak ništa sretno svima koji uskoro neočekuju m, držite se. Čitam vas i dalje
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Drage cure samo da javim da je moja M upravo stigla, bas na vrijeme. Sad sam se vec malo zabrinula jer sam sigurna ovaj mjesec da smo pokrili sve plodne dane. Kad se vratim kuci iz inozemstva krecem s pretragama, taman tada bi trebalo biti vrijeme O pa cu za pocetak provjeriti imam li uopce ovulacije, pa onda sljedeci koraci. Narucila sam i novu turu trakica, pa se bacamo na posao iducom turom :)
MIKA vitamin d je za kvalitegu js, a dokazano je da povoljno utjece kod zena na plodnost, kod pcos, isl. Kod nas u domu zdravlja ga ne vade ja dobila uputnicu al ga u cijeloj Istri ne vade. Nisu sigurni ni dal mogu u Rijeci vec cu ocito korat u Zg zbog 10 ml krvi strasno.
PINA zao mi je da si dobila.
NELLCHI dobrodosla i mozda bas bude neko bozicno čudo
Pina zao mi je da je dosla m, nadam se da cemo sve imati vise srece u 2019.
Grizli, u Os se vadi u bolnici u biokemijskom labu, probaj provjeriti za kbc rijeka, nekako mi cudno da u kbc-u to ne rade
Pa meni isto skroz cudno i nemoguce mi se cini, al nis novog ne bi bilo ja mislim. Pricekat cu sad 7 dana da mi dodju nalazi iz pule sto sam danas vadila jer sam uspjela dobiti uputnicu za bas hrpu pretraga, al nisu bili sigurni sto sve osim vit. D ne mogu oni odraditi tako da cu onda zvat Rijeku pa provjeriti ono sto bude falilo dal tamo mogu. Jer i tako moram amh ici vaditi kod njih.
Ja sam jucer radila inzulin, inzulinsku rezistenciju i vitamin d, nalazi su gotovi za mjesec dana tako da od kraja 12.mj.krecemo u nove pobjede, nadam se da sam sad napravila sve nalaze, stalno nalazim nesto novo sto jos mozemo provjeriti
Dobra vecer cure moje puno vas pozdravljam.
Imam samo jedno pitanje pa ako mi moze neko odgovoriti?
Da li je 37,8°C temperatura trudnoce?
Sutra mi je 25 dan ciklusa a jos mi je 37 i nesto svaki dan.
Pozdrav curke💗💗
Sortiraj odgovore
Najstariji