Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alea
    28. Studeni 2018. 21:11

wintergirl

Cure, danas sam zvala ginekologicu da kazem za plusic i za onaj trag krvi i rekla je da se tu nista ne moze, da je od mjesecnice tek 5 tjedana i ako prokrvarim da znaci da nije bilo sudjeno i da ne moram dolaziti, a ako ne da dodjem drugi tjedan na ultrazvuk. I da mogu vaditi betu i da se to vadi samo jedan dan. Malo su mi upitnici u glavi….

Wintergirl, mozda je taj trag bio od implementacije?
    Nije sad da sam ekspert, al ja sam imala tako malo smedjeg neceg i bilo je od toga

Vrazicak123@
    28. Studeni 2018. 21:41

Bokic curke moje puno vas pozdravljam i zelim vam dobru vecer.
    E sada ja imam pitanje posto ovaj mj nismo bas nikako razmisljali o tome.
    Sada mi se nesto cudno desava imam bjeli iscjedak, stalno jedem slatko, stalno mi se nesto jede, jedem slatko, slano, kiselo pijem gazirano, svrbi me svaki dan stomak i temp mi je od 37°C do 37,4°C, razdrazljiva sam, placem, smijem se.
    Uskoro bi menga trebala doc neocekujem je 1.12.
    Pozdrav curke 💗💗💗💗💗💗💗

• wintergirl
    28. Studeni 2018. 23:03

Grizli

Wintergirl ginekolog ti je debil kad moram tako ruzno reci. Ma zaista ima idiota medju doktorima i bez duse. U slucaju da prokrvaris odi na hitnu. Ako imas mogućnosti za svoj mir odi vaditi privatno betu. Inace da se trudnoca potvrdi da je pravila beta se vadi 2 puta. Ma ne sad me tako ovo iznerviralo sto sam procitala da bi te molila adresu tog tvog gin da mu idem glavu odgristi!

Uhhh ja sam se jedva malo smirila bas mi je ovo pokvarilo dan...inace sam imala super ginekologicu koja je otisla u mirovinu tako da sam kod ove nove bila samo jedanput i cinila se ok...vidjet cu ako budem u prilici da promjenim gin...a betu cu morati vaditi privatno u subotu ako ne uspijem dobiti malo slobodno na poslu da to riješim...

Ana Donna
    28. Studeni 2018. 23:39

Vrazičak drzim ti 🤞🤞 jel ćeš radit test? 
    Winter pod hitno drugi ginekolog, bas sam se nazivcirala, pa ne mogu vjerovat kakvih doktora ima!! Ako možes idi prije vikenda, bit ce sve uredu draga 😘😘

Vrazicak123@
    29. Studeni 2018. 06:46

Ana Donna

Vrazičak drzim ti 🤞🤞 jel ćeš radit test?
    Winter pod hitno drugi ginekolog, bas sam se nazivcirala, pa ne mogu vjerovat kakvih doktora ima!! Ako možes idi prije vikenda, bit ce sve uredu draga 😘😘

Hvala draga.
    Vjv ocu u subotu na dan menstruacije.
    Ljubim te💗💗💗

• medi89
    29. Studeni 2018. 07:44

Da Grizli i ja mislim da je sve od progestorena toliko mi nos curi i grlo me uzasnos meta jedva pricam a da imam neke bolove bas i ne klasična prehlada, ali cure moje sto mi se usta suse znaci balzam svake minute stavljam a usne su mi krvave koliko su ispucale nadam se da je i to neka nuspojava da nije secer ili nesto al ga i ja pretjera....Wintergirl odi drugom ginekologu, ja imam takvo ruzno iskustvo curke moje kako ti dopktori mogu biti bez duse nije mi jasno ? Ja nazvala doktora 3 testa mi bila pozitivna i ja krvarim kaze on nista to je normalno sve pa reko doktore kako normalno ne mogu hodati krvarim, ma kaze pij magnezijum i moja mrvica ode... toliko sam razočarana u doktore ja vama opisati ne mogu...kako nas gledaju samo i smatraju npr.u Bosni samo prilivom novca jer u nas privatno nema se gdje i kome otici i prinuđen si privatno i ja tajko odem 50km mi uzme ni prođe ni 2 min ne kaze mi nista i ajdi kuci bez novca i onako zbunjen i tako vec godinu dana....uhhhhhh samo da nam Bog pomogne svima...

Želim male bebane <3 <3 <3

• Babylove
    29. Studeni 2018. 08:52

Winter citam ovo i nevjerujem.. ja bih ju zgazila tamo 😡😡😡 koja glupaca... inzistiraj za vađenje bete.. promijeni doktora... ajme sto sam se nazivcirala sada... svima takvima bi oduzela licence i prava na rad s ljudima.. strasno kako se mogu ponasati... i jos je zena.. sretno gi o drzim 🤞🤞 za veliku betu...
    Sretno svima koje uskoro rade testice 💕💕

Lalla
    29. Studeni 2018. 09:15

I ja vjerojatno za vikend radim test, al nemam nikakvih simptoma... nakon ovulacije imam cesto lagane glavobolje, bole me ledja i zedna sam vise nego inace... al to ne mora znaciti da sam i trudna  Danas mi je 21 DC, mengu ocekujem u pon ili utorak.

Lalla
    29. Studeni 2018. 09:17

I da, cijeli zivot me bilo sram muskih ginekologa no onda sam se odlucila za vrijeme prve trudnoce prebaciti kod jednog i nisam pozalila. Jako sam zadovoljna, i dalje mi je neugodno ali to je njihov posao, neugodno mi je i pred zenskim ginekologom 

Grizli
    29. Studeni 2018. 09:27

Vazicak sretno.
    Lala nije ti malo rano za test ovaj vikend. To ce ti biti 23-24dc ili imas kratki ciklus? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.