Šta ja volim doć ovdje i vidit plusiće. Čestitam wintergirl. I neka se zaredaju ➕ sada!
Čestitke noviim trudnicamma od srca .... a nama ostalim puno srece da dočekamo i mi tu neopisivu i srecu i mogu mislit sta vse....ja sam evo danima prehladjena mislim oko ovulacije nakan 5 dana imam grlobolju, kišem curi mi nosko, pitam se jer se zaista cuvam ne idem među svijet nikako osim na psoao gdje u kanc radim sama pitam se da li utrogestan utiče na to ?
Grizli sigurno zna <3
Želim male bebane <3 <3 <3
Medi ako dobro shvacam tebi se prehlada i glavobolja javila 5 dana iza ovulacije? Mislim vrijeme je ludo to je prvo, bez obzira sto se pazis i nisi medju puno ljudi mozes pokuspiti nešto cak i da nemas direktan kontakt s ljudima. Mozda je samo neka alergija. A znam i curku koja je od dana implantacije do poroda imala problema sa curenjem nosa i kihanjem ko da je alergija. Glavobolja zna se dogoditi meni recimo kod naglog pada progesterona npr. 2-3dana prije M pocne me rasturat glava, a primijetila sam da mi onda redovito nestanu i svi ostali simptomi slicni trudnoci. Međutim ti unosis progesteron pa ne znam, al moguca je da nuspojava takva od njega.
Bok cure, cestitke na plusicu.. Neka ih bude jos puno puno. Redovito vas citam, pratim vas iz sjene :D sad me zanima tj. imam jedno pitanje. Prije neki dan na ginekoloskom pregledu doktor je pri utzu rekao da imam nesto slobodne tekucine u douglasu, je li se susrela koja od vas sa tim? Postoji kakvo rijesenje za to? Moze li to stvoriti neki problem?
MissT
Cure, danas sam zvala ginekologicu da kazem za plusic i za onaj trag krvi i rekla je da se tu nista ne moze, da je od mjesecnice tek 5 tjedana i ako prokrvarim da znaci da nije bilo sudjeno i da ne moram dolaziti, a ako ne da dodjem drugi tjedan na ultrazvuk. I da mogu vaditi betu i da se to vadi samo jedan dan. Malo su mi upitnici u glavi....
Alilu ne brini nije ta tekucina nista opasno ni da je ne smije biti. To je uredan nalaz.
Wintergirl ginekolog ti je debil kad moram tako ruzno reci. Ma zaista ima idiota medju doktorima i bez duse. U slucaju da prokrvaris odi na hitnu. Ako imas mogućnosti za svoj mir odi vaditi privatno betu. Inace da se trudnoca potvrdi da je pravila beta se vadi 2 puta. Ma ne sad me tako ovo iznerviralo sto sam procitala da bi te molila adresu tog tvog gin da mu idem glavu odgristi!
Zenske ginekologe ne podnosim i u sirokom luku zaobilazim iz razloga sto su vecinom to iskompleksirane glupace kad ih tako moram nazvati. Meni da je tako nesto rekla zapamtila bi me. Kakav je to pristup?! Na srecu sam nasla ginekologa koji je predivan i vidi se da zna svoj posao. Mislim da su muskarci vecinom brizniji i njezniji prema zenama a trudnicama posebno. Nemoj misliti negativno i ako si u mogucnosti javi se drugom ginekologu.
Sortiraj odgovore
Najstariji