Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Studeni 2018. 21:32

Ana donna drago mi je da govoriš tako realno i razumijem te skroz, jer je tako i vecini nas samo ne mozemo protiv sebe ni utjecat na to. U kojoj si ti fazi? Spremate se za inseminaciju ako sam dobro uvatila?
    Zanima me je li neka od vas mozda ikad osjetila nekakvu čudnastu nelagodu koja podsjeća na pomicanje ili grčenje crijeva , u dnu trbuha? Ne znam znači li to nešto ili mi jednostavno ne odgovara ova strana hrana, iako se pojavilo tek prije tri dana

• Babylove
    25. Studeni 2018. 21:44

Ana Donna

Babylove i Pina, drzim cvrsto 🤞 da vam uspije i danam javite uskoro plusiće 💓

Hvala ti 💓💓

miniii20
    25. Studeni 2018. 21:55

Pozdrav cure, već vas neko vrijeme pratim i prvo čestitam svim novim trudnicama na trudnoći a i trudilicama uskoro plusic 😘 
    Dečko i ja smo dosta razgovarali o evo Itd. I jedno vrijeme je i bilo truda ali ništa dugo. Tamo u 6 mj smo mislili da sam trudna ali lažna nada. On je trenutno na brodu pa tako da nećemo bit trudilice narednih nekoliko mjeseci. 
    Zanima me jeste li vi drage žene ikako imale osjećaj kada krenete sa temom bebe da se to nekako izbjegava... ustvari mislim da je to meni u glavi da je to tako jer eto još ništa od trudnoće. Ako ste imali takve misli kako ih se rješiti?? 

Pozdrav svima ❤️

• Babylove
    26. Studeni 2018. 10:40

Javljam samo da su se 4 stanice oplodile.. sutra moram ponovo zvati da vidim kako napreduju… razocarana sam malo.. znam da sam rekla neka bude jedna ali neka bude dobitna.. i dalje tako mislim.. ali sad se trenutno ne mogu nikako opustiti i misliti pozitivno… skroz mi crne misli u glavi… placem ko kisna godina… ma joooj… 😥

• wintergirl
    26. Studeni 2018. 11:47

Ana Donna mi od sredine 8. mjeseca pokušavamo, znam da je to jako malo i nismo još radili nikakve nalaze. Još mi nema menge nakon što se jučer ujutro "najavila". Ali me dosta probada i to nekako na mahove...danas je dan kad treba doći ali opet meni je par puta ciklus bio 36 dana tako da možda tek prekosutra. Ako treba doci neka više dodje da se riješim i da idemo dalje...

sofi
    26. Studeni 2018. 12:01

Pratim vas  i cekam vase plusice 😗 
    meni je postalo too much iscekivanje, do sad smo bas onako laganica sve ali od proslog i ovog mjeseca vidim da je i decku full tesko to da nikako da dode plusic, od ljeta ovamo od 30 dana u mjesecu 20 dana me ionako bole trbuh i leda kako im dode na razne strane pa ni ne mogu razaznati sta i od cega, radila sam sistematski pred dva mj i sve ok..  

Do sada sam napravila u sklopu sistematskog redovni ginekoloski pregled, transvag.uzv, Papa test i sve u redu. Za moje hormone i briseve, i deckov spermiogram, kada i kome se javljam? Mozda i malo glupo pitanje, ali nisam se jos raspitivala oko toga 🤦‍♀️ 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Pencil
    26. Studeni 2018. 12:08

sofi

Pratim vas i cekam vase plusice 😗
    meni je postalo too much iscekivanje, do sad smo bas onako laganica sve ali od proslog i ovog mjeseca vidim da je i decku full tesko to da nikako da dode plusic, od ljeta ovamo od 30 dana u mjesecu 20 dana me ionako bole trbuh i leda kako im dode na razne strane pa ni ne mogu razaznati sta i od cega, radila sam sistematski pred dva mj i sve ok..

Do sada sam napravila u sklopu sistematskog redovni ginekoloski pregled, transvag.uzv, Papa test i sve u redu. Za moje hormone i briseve, i deckov spermiogram, kada i kome se javljam? Mozda i malo glupo pitanje, ali nisam se jos raspitivala oko toga 🤦‍♀️

Tebi tvoj ginekolog daje sve uputnice i po potrebi za humanu gdje dalje sve to nosiš, a njemu njegov doktor

sofi
    26. Studeni 2018. 12:15

Pencil

sofi

Pratim vas i cekam vase plusice 😗

Tebi tvoj ginekolog daje sve uputnice i po potrebi za humanu gdje dalje sve to nosiš, a njemu njegov doktor

Tnx :) 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Tonkica1
    26. Studeni 2018. 13:59

teresita

Cure koje ste imale kiretazu; nakon koliko Vam je dosla menga. Meni danas 25. Dan i procurila sam…brinem se da li je to ok ??😳

Meni su rekli da je mogu ocekivati 4-6 tjedana nakon kiretaze, pa mi se cini da je to tebi skroz ok 😀

Grizli
    26. Studeni 2018. 18:03

Babylove zao mi je da od 11 ih je na kraju doslo "samo" 4. Znam da si razocarana tako sam i ja bila prošli put. Nadam se da ce se sve lijepo razvijati i da imas uspjesan et i smrzlice za bracu ili seku jednog dana... Psihicki je to sve tesko, a jos smo nakrkane hormonima pa jos vise nas drze emocije. Drzi se i ja drzim figice. 🤞🤞🤞🤞
    Sofi koliko ono vi pokusavate i koliko imate godina? Jesi vadila i stitnjacu? Oprosti ako si već pisala tesko sve popamtiti i povezat ponekad. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.