Norules sretno i da potamni i da javis veliku betu uskoro!
Tonkica drzi se i da sve prodje u najboljem redu.
Cure ja sam danas toliko ljuta na sebe. Nakon malo čudnih simptoma: stvarno jaka bol u grudima, malo krvi iz nosa i krvarenje desnih, jutros sam išla raditi test 8 dana prije očekivane mjesečnice. Naravno da je test negativan i ne mogu vjerovati da sam ga uopće radila. Nakon samo 3 mjeseca pokušavanja mene je to sve malo previše obuzelo i moram stati na loptu...
Cure ja sam danas toliko ljuta na sebe. Nakon malo čudnih simptoma: stvarno jaka bol u grudima, malo krvi iz nosa i krvarenje desnih, jutros sam išla raditi test 8 dana prije očekivane mjesečnice. Naravno da je test negativan i ne mogu vjerovati da sam ga uopće radila. Nakon samo 3 mjeseca pokušavanja mene je to sve malo previše obuzelo i moram stati na loptu…
To sam i ja bila napravila i naravno bio - ko kuca...6 dana iza +ko kuca...
Ma lude smo mi zene,🤦♀️🤦♀️
Malina i cure koje ste bile na kiretaži, pls savjet. Spremam se za sutra i htjela bih biti dobro pripremljena. Rekli su mi da ponesem uloške i spavaćicu, pa bih vas molila da mi kažete postoji li još nešto što bih još trebala ponijeti.. Da mi ne bi nešto falilo. Hvala svima ❤
Ako imas ponesi bademantil, ja sam ga zaboravila pa sam hodala u spavacici do oper.sale, nista strasno.
Ponesi jos i vlazne maramice... kad sam ustala prvi put iz kreveta sve mi se izlilo po nogama bez obzira na ulozak...mozes i Bocicu s vodom :)
Vjerujem da ti je grozno i da te strah, ali svaki dan ce biti sve bolje ❤
Magica po meni ako ne dobijes u pon trebala bi ponoviti test i onda ako bude minus javiti se opet gin.
Elenica taj test bi ti danas morao u bilo koje diba dana biti pozitivan da je trudnoca u pitanju. Bezeveze odugovlaciti jos 2 dana. Moja preporuka ti je napravit ga ujutro ako je minus nazvat gin jer nije pametno toliko odgadjat otkit razlog zasto nema M a da ne znas uzrok.
Nisam sinoc stigla uzet sad sam uzela i uradit cu ujutro pa ako pokaze minus zvat cu odmah da se narucim pa.da vidimo.od cega kasni.Iako se j dalje bar malo nadam da moze bit taj plusic ali sumnjam😐
Malina i cure koje ste bile na kiretaži, pls savjet. Spremam se za sutra i htjela bih biti dobro pripremljena. Rekli su mi da ponesem uloške i spavaćicu, pa bih vas molila da mi kažete postoji li još nešto što bih još trebala ponijeti.. Da mi ne bi nešto falilo. Hvala svima ❤
Ako imas ponesi bademantil, ja sam ga zaboravila pa sam hodala u spavacici do oper.sale, nista strasno.
Ponesi jos i vlazne maramice… kad sam ustala prvi put iz kreveta sve mi se izlilo po nogama bez obzira na ulozak…mozes i Bocicu s vodom :)
Vjerujem da ti je grozno i da te strah, ali svaki dan ce biti sve bolje ❤
Hvala ti na riječima utjehe ❤ Baš sam jako nervozna. Sjetila sam se isto - pokriva li ovo obavezno zdravstveno ili je potrebna neka doplata?
Ćao cure, dali je koja od vas isla u kliniku Medico s u Banja Luci? Dal ima koja iz B. Luke?
Magica po meni ako ne dobijes u pon trebala bi ponoviti test i onda ako bude minus javiti se opet gin.
Elenica taj test bi ti danas morao u bilo koje diba dana biti pozitivan da je trudnoca u pitanju. Bezeveze odugovlaciti jos 2 dana. Moja preporuka ti je napravit ga ujutro ako je minus nazvat gin jer nije pametno toliko odgadjat otkit razlog zasto nema M a da ne znas uzrok.
Nisam ni uspjela test uradit sjedim maloprije i desi mi se nenormalan bol u desnom jajniku.Mene nikad u zivotu jajnici nisu bolili prije dolaska menst.Katastrofa bol morala sam ustat i sad isla u ec obrisa se kap krvi na papiru.Evo sad cekam hocel krenut normalno.Nadam se da c3 sutra normalno krenut ako je to to...Nazalost menst ce samo proci kad muz dode opet nece bit plodni dani svakako...Ali sta cu eto...
Tonkica, pokriva ti zdravstveno.
Ja sam na kiratazu trebala ponijeti samo kucne papuce i uloske. Spavacicu i ogrtac su mi dali na prijemu. Voda mi nije bila potrebna jer do anestezije ne smijes piti, a cim sam dosla sebi, cca 2 sata od zahvata, otpustili su me doma
Tonkice, drzi se. ❤️❤️
Nije lako biti zena, ni malo...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji