Curke, imam pitanje, znaci trudna sam oko 7 tj i jucer sam osjetila kao neke tupe, ne jake bolove izmednju guzova🤦♀️i bas sam se zabrinula, sad ne osjecam nista, ali zanima me sto vi mislite?
Pozz zenskice
Ja vise nista kod sebe nekuzim. 11.11 bila kod gin. na ultrazvuku i reko mi za 2 do 3 dana trebam M. dobit. Po mom izracunu sam trebala dobit 15.11 i nisam dobila. 16.11 test negativan. Danas jos nema M. Kako mi gin. Mogao vidjet da cu M. Dobit a jos je nema? Jel bi ipak mogla bit trudna?
Norules jel za oplodnju radjen ICSI potupak? Ako je onda pocetna beta sporije raste pa mozda zato nemas naglo pojacavanje crtice. Al ko sto je neka napisala bitno da ne svijetli iako i to da svijetli moze biti samo da si popila previse tekucine prije uzorkovanja. Sretno draga i da sve bude u redu. Ako ces biti mirnija ponovi test za 2-3 dana pa usporedi sa 1.testicem.
Tata evo mene na velebnom 3 danu ciklusa. 😀 cekam 1 mjesec ocito! I jucer s gustom popila 2 pive i to tako da mi je mm reko da izgledam ko zadnji klosar samo da mi fali klupica u parku i skanicl na boci. 😂
Magica po meni ako ne dobijes u pon trebala bi ponoviti test i onda ako bude minus javiti se opet gin.
Elenica taj test bi ti danas morao u bilo koje diba dana biti pozitivan da je trudnoca u pitanju. Bezeveze odugovlaciti jos 2 dana. Moja preporuka ti je napravit ga ujutro ako je minus nazvat gin jer nije pametno toliko odgadjat otkit razlog zasto nema M a da ne znas uzrok.
Hvala ti Grizli,raden je da icsi,ma nisam mislila da ce me bit tako trta ponavljat testice,a beta daleko,strah me opet biokemijske,ali dok ne krvarim sam donekle mirna
Magica po meni ako ne dobijes u pon trebala bi ponoviti test i onda ako bude minus javiti se opet gin.
Elenica taj test bi ti danas morao u bilo koje diba dana biti pozitivan da je trudnoca u pitanju. Bezeveze odugovlaciti jos 2 dana. Moja preporuka ti je napravit ga ujutro ako je minus nazvat gin jer nije pametno toliko odgadjat otkit razlog zasto nema M a da ne znas uzrok.
Hvala grizli tako sam i mislila. Samo mi cudno kako mi moze taj gin. Tako reci. I ako on to tako vidi jel uopce moguce trudnoća. A jel mi nebi vec trebalo pokazat pozitivno ako jesam.
Norules onda je mozda zbilja zato sporiji porast bete. Ti si u Rijeci? Meni su rekli u Ri da obavezno vadim betu 3 tjedna od et bas iz tog razloga, jer bezevze se kao u pocetku zene uznemire ako se beta ne dupla pravilno a kod icsi je to normalno. Sretno! Bitno da nemas krvarenja i bolove. Lagano samo.
Magica mislim da oni to vide po polozaju cervixa i postojanju zutog tijela isl. Koliko dana ti je od O proslo?
Norules onda je mozda zbilja zato sporiji porast bete. Ti si u Rijeci? Meni su rekli u Ri da obavezno vadim betu 3 tjedna od et bas iz tog razloga, jer bezevze se kao u pocetku zene uznemire ako se beta ne dupla pravilno a kod icsi je to normalno. Sretno! Bitno da nemas krvarenja i bolove. Lagano samo.
Magica mislim da oni to vide po polozaju cervixa i postojanju zutog tijela isl. Koliko dana ti je od O proslo?
Po lh trakicama sam O imala 1.11.
U RI sam da,ja znam da stave betu za 3 tjedna bas radi biokemijske .sutra ionako idem kod ginicke radi bolovanja pa cu vidjet sta mi ona kaze,a svakako cu napravit jos koji testic pa ako bude slabio cu ranije vadit betu
Malina i cure koje ste bile na kiretaži, pls savjet. Spremam se za sutra i htjela bih biti dobro pripremljena. Rekli su mi da ponesem uloške i spavaćicu, pa bih vas molila da mi kažete postoji li još nešto što bih još trebala ponijeti.. Da mi ne bi nešto falilo. Hvala svima ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji