Pa ovaj drugi bi kao trebao bit deblji jer je raden nakon dva dana,a meni izgledaju isto il se varam?
Pa eto samo sam htjela misljenje jer do bete imam jos 9 dana
Pozz cure, evo samo update mog stanja... danas je 16 dan od 1. Kiretaze, i 12 dan od ponovljene kiretaze, bolova nema, cak ovuliram. Bila sam na kontroli kod moje gin i kaze da je sve ok ( cak je vidila ovulaciju na uzv) da mogu pokusati opet nakon dva ciklusa. Bila mi je druga trudnoca 10+3.
Nakon kiretaza sam pila dosta caja od vrkute i nisam bas puno mirovala ( uz trogodisnjaka u kuci) ... sve u svemu dobro se osjecam, cak sam imala odnose sa suprugom jucer ( i moram reci da je bilo jako posebno, njezno, prepuno emocija😊)....
Raštika nadam se da su to the znakovi 🤞💓 kad bi mogla napravit test ili ces još pričekati?
Elenica, ponovi test ujutro, ako je neg u ponedj zovi ginića…meni je jednom tak kasnilo 7 dana, dao mi je duphaston, pa sam dobila M nakon par dana.
Norules, ne kuzim kakva razlika? Ja vidim pozitivan test, čestitam 💓
I ja! I ja! 😆😆 ma necu ga ni raditi ranije, samo ako se menga ne pojavi na dogovoreni datum. 😉 Ako cu morat plakat nek ne placem ranije. 😂😂😂 Postajem izgleda i prakticna. Hahahah
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Malina gdje si ti isla, ako smijem znati? Rade li tu analizu svugdje? Nisu mi nista za to rekli jos...
Cure, nisam nikada pila vrkutu, mislite da bi mozda trebala poceti nakon zahvata? Gdje bih mogla kupiti?
Malinagdje si ti isla, ako smijem znati? Rade li tu analizu svugdje? Nisu mi nista za to rekli jos…
Cure, nisam nikada pila vrkutu, mislite da bi mozda trebala poceti nakon zahvata? Gdje bih mogla kupiti?
Ja sam vrkutu kupila u apoteci, ima i u čajotekama te pila po tri šalice dnevno, čak bi večernju šalicu napravila malo jaci caj.😊
Curke trebam misljenje,posto me bas ne dozivljajaju na drugim temama,uglavnom danas 12 dan poslije transfera tj 17 dan poslije ovulacije,dva testica radena,prvi raden prekjucer drugi danas,ja ne vidim neku razliku pa mi vi recite…
Testovi su pozitivni.. bitno da nije posvijetlio a sve ostalo je super... cestitam ti i ovdje 💓
Curke trebam misljenje,posto me bas ne dozivljajaju na drugim temama,uglavnom danas 12 dan poslije transfera tj 17 dan poslije ovulacije,dva testica radena,prvi raden prekjucer drugi danas,ja ne vidim neku razliku pa mi vi recite…
Testovi su pozitivni.. bitno da nije posvijetlio a sve ostalo je super… cestitam ti i ovdje 💓
Hvala ti,malo me frka hvata jer do bete imam jos 8 dana,a ja nikakvih simptoma osim sisa osjetljivih i sad se mislim da cu izludit radeci te testice dali tamne
Teresita, kako si znala da ce doci do ponovljene kiretaze? Toga me bas strah, kod svog gin idem tek za 8 dana, to ce biti 14 dana od kiretaze, cudno mi je da me nisu stavili ranije na pregled. Jesi pila vrkutu odmah nakon operacije?
Tonkica, kiretazu sam radila u svojoj bolnici, trazila sam i opcu anesteziju i dobila bez nekog prepucavanja...
A phd nalaz svatko dobije gdje god radioa, ali nazalost, on ne daje uzroke pobacaja... imas na internetu primjere phd nalaza.
Imaš vrkutu i u kauflandu, baš sam jučer vidjela. Čak vise vrsta
Nemoj me krivo shvatiti, da pametujem ili nesto slicno ali vrkuta postoji samo jedna vrsta. Nema ih vise. Drugi nazivi za nju su virak, gospin plast. Caj imate za kupit u dm-u, u svim bio ducanima, ljekarnama...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji