Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    17. Studeni 2018. 15:20

Grizli

Rastika samo cu ti napisat - poznat mi taj simptom, al definitivno nije bio od pms 😉

Iz tvoje tipkovnice u bozje usi. 😁😁
    A vidit cemo. Nema druge nego pricekati jos malo. Pa sta bude. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Alea
    17. Studeni 2018. 15:21

Elenicaa20

Alea

Elenicaa20

Zene meni jos nije dola 8 dan…Da li da ponovim test uopate?Kad je 5 dan pokazao -

Ja bi ga ponovila pa bi onda def.znala jel + ili -

Uzet cu ga veceras pa cu sacekat jos 2 dana i uradit cu…Danas apsolutno nikakvih grceva..Od 5 dana kasnjenja pojavili su se al neki jaki u dnu stomaka.I to jednom il dvaput u danu i to je sve.Danas nikako nista

Javi nam :) drzim fige da se pozitivno iznenadis😀

Raštika
    17. Studeni 2018. 15:24

Elenicaa20

Alea

Elenicaa20

Zene meni jos nije dola 8 dan…Da li da ponovim test uopate?Kad je 5 dan pokazao -

Uzet cu ga veceras pa cu sacekat jos 2 dana i uradit cu…Danas apsolutno nikakvih grceva..Od 5 dana kasnjenja pojavili su se al neki jaki u dnu stomaka.I to jednom il dvaput u danu i to je sve.Danas nikako nista

Mislim da nakon 8 dana nemas sta cekati. Po nekoj logici vec bi test trebao biti pozitivan ako si trudna. Ne znam stvarno, ima svega. 🤷🏼‍♂️ 
    Mozda bolje napravi sad nego da se sikiras jos dva dana. Lako moguce da se i zivci igraju s mengom pa ju odgadjaju pa da ju ne odgodis jos vise. 😂 Salim se. 😉 Ne znam, ja bih napravila test sutra ujutro i ako je negativan a menge nema zvala ginekologa. 🤷🏼‍♂️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

tata_me_zove_zlato
    17. Studeni 2018. 16:05

Rastika,evo zadnjih 30 nedelja imam taj simptom 😊🙏
    Elenica,ponovi.Da li ti je kasnilo ikada?Mozda bila kasnija O,jesi je hvatala?
    Grizli,koji je dc za tebe?😍

url=https://lilypie.com]

• Elenicaa20
    17. Studeni 2018. 16:06

Raštika

Elenicaa20

Alea

Elenicaa20

Mislim da nakon 8 dana nemas sta cekati. Po nekoj logici vec bi test trebao biti pozitivan ako si trudna. Ne znam stvarno, ima svega. 🤷🏼‍♂️
    Mozda bolje napravi sad nego da se sikiras jos dva dana. Lako moguce da se i zivci igraju s mengom pa ju odgadjaju pa da ju ne odgodis jos vise. 😂 Salim se. 😉 Ne znam, ja bih napravila test sutra ujutro i ako je negativan a menge nema zvala ginekologa. 🤷🏼‍♂️

Pa sigurno ce biti negativan ali ja cu opet uradit zbog sebe..Nikad se nije desilo da kasni ovoliko vec se brinem sta li moze bit pa je nema nikako...Javljam vam ugl

17. Studeni 2018. 16:14

Curke trebam misljenje,posto me bas ne dozivljajaju na drugim temama,uglavnom danas 12 dan poslije transfera tj 17 dan poslije ovulacije,dva testica radena,prvi raden prekjucer drugi danas,ja ne vidim neku razliku pa mi vi recite...

17. Studeni 2018. 16:15
  • Elenicaa20
    17. Studeni 2018. 17:11

tata_me_zove_zlato

Ponovit cu ovih dana ako ne dode.Nije ovo je prvi put ovoliko dugo da kasni..Brinem se ako opet pokaze negativan test onda postoji neki drugi problem😐😑

Raštika
    17. Studeni 2018. 17:50

tata_me_zove_zlato

Ajoj. 😁😁🤞🏼 Vidit cemo...

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Ana Donna
    17. Studeni 2018. 18:03

Raštika nadam se da su to the znakovi 🤞💓 kad bi mogla napravit test ili ces još pričekati? 
    Elenica, ponovi test ujutro, ako je neg u ponedj zovi ginića...meni je jednom tak kasnilo 7 dana, dao mi je duphaston, pa sam dobila M nakon par dana.
    Norules, ne kuzim kakva razlika? Ja vidim pozitivan test, čestitam 💓 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.