Aloha, lijepe vijesti i sad uzivaj 😍
Grizli žao mi je što je došla :/ ništa, idemo dalje, nas dvije moramo u penziju što se tiče ove teme u 2019. 😎 😂
Ja i dalje zovem firule, dan 4. Haha 🤦 vec sam se pomirila sa time da cu ici u srijedu kad muž bude išao na spermio, pa ću ponjet sve žive nalaze što imam, pokušat šarmirat med.sestru da me ubaci na pregled taj dan haha 🤗
Ja srvarno nemogu vjerovati da se ne javljaju… jesi li probala mail poslati
Babylove poslala već dva maila sa uputnicom u nema odgovora...
Cure, hvala vam na potpori :)
Luce, ne pijem nista za maternicu, a nisam ni sama sigurna da li da krenem s vrkutom ili jos pricekam, navodno se od nje brze oporavlja.
Popila sam danas Ketonal i grcevi su napokon stali, bar nesto :)
Proc ce sve, izdrzi jos par dana te bolove i miruj koliko god je moguce.
Zelim ti od sveg srca da se cim prije oporavis pogotovo psihicki i krenes u novi pokusaj nakon par ciklusa 😉
Kn
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Poslalo mi poruku a nisam imala namjeru ista napisati a kamoli samo kn. 😂😂😂😂 o sramote. 😂😂
A kad sam vec tu... na tri dana sam do menge, bradavice zare kad ih dirnes i to poprilicno a cicke ne bole. 🤷🏼♂️ Neuobicajena situacija za mene ali dobro... treba sve proci. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika samo cu ti napisat - poznat mi taj simptom, al definitivno nije bio od pms 😉
Ja opet pratim po trakicama, po racunici bi sutra trebala biti ovulacija a trakica ni priblizno ne pokazuje da bi mogla ovulacija biti uskoro...radila budem jos 5 dana koliko trakica imam..mozda je ovaj mjesec ne bude ili bude kasnije..
Zene meni jos nije dola 8 dan...Da li da ponovim test uopate?Kad je 5 dan pokazao -
Zene meni jos nije dola 8 dan…Da li da ponovim test uopate?Kad je 5 dan pokazao -
Ja bi ga ponovila pa bi onda def.znala jel + ili -
Zene meni jos nije dola 8 dan…Da li da ponovim test uopate?Kad je 5 dan pokazao -
Ja bi ga ponovila pa bi onda def.znala jel + ili -
Uzet cu ga veceras pa cu sacekat jos 2 dana i uradit cu...Danas apsolutno nikakvih grceva..Od 5 dana kasnjenja pojavili su se al neki jaki u dnu stomaka.I to jednom il dvaput u danu i to je sve.Danas nikako nista
Sortiraj odgovore
Najstariji