Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    16. Studeni 2018. 19:28

Babylove

Ana Donna

Aloha, lijepe vijesti i sad uzivaj 😍
    Grizli žao mi je što je došla :/ ništa, idemo dalje, nas dvije moramo u penziju što se tiče ove teme u 2019. 😎 😂
    Ja i dalje zovem firule, dan 4. Haha 🤦 vec sam se pomirila sa time da cu ici u srijedu kad muž bude išao na spermio, pa ću ponjet sve žive nalaze što imam, pokušat šarmirat med.sestru da me ubaci na pregled taj dan haha 🤗

Ja srvarno nemogu vjerovati da se ne javljaju… jesi li probala mail poslati

Babylove poslala već dva maila sa uputnicom u nema odgovora...

16. Studeni 2018. 22:31

Cure, hvala vam na potpori :)

Luce, ne pijem nista za maternicu, a nisam ni sama sigurna da li da krenem s vrkutom ili jos pricekam, navodno se od nje brze oporavlja.
    Popila sam danas Ketonal i grcevi su napokon stali, bar nesto :) 

luce35
    17. Studeni 2018. 06:18

Proc ce sve, izdrzi jos par dana te bolove i miruj koliko god je moguce.

Zelim ti od sveg srca da se cim prije oporavis pogotovo psihicki i krenes u novi pokusaj nakon par ciklusa 😉

Raštika
    17. Studeni 2018. 07:14

Kn

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    17. Studeni 2018. 07:16

Poslalo mi poruku a nisam imala namjeru ista napisati a kamoli samo kn. 😂😂😂😂 o sramote. 😂😂
    A kad sam vec tu... na tri dana sam do menge, bradavice zare kad ih dirnes i to poprilicno a cicke ne bole. 🤷🏼‍♂️ Neuobicajena situacija za mene ali dobro... treba sve proci. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    17. Studeni 2018. 11:51

Rastika samo cu ti napisat - poznat mi taj simptom, al definitivno nije bio od pms 😉

• baby
    17. Studeni 2018. 12:19

Ja opet pratim po trakicama, po racunici bi sutra trebala biti ovulacija a trakica ni priblizno ne pokazuje da bi mogla ovulacija biti uskoro...radila budem jos 5 dana koliko trakica imam..mozda je ovaj mjesec ne bude ili bude kasnije..

• Elenicaa20
    17. Studeni 2018. 12:34

Zene meni jos nije dola 8 dan...Da li da ponovim test uopate?Kad je 5 dan pokazao -

• Alea
    17. Studeni 2018. 13:55

Elenicaa20

Zene meni jos nije dola 8 dan…Da li da ponovim test uopate?Kad je 5 dan pokazao -

Ja bi ga ponovila pa bi onda def.znala jel + ili - 

• Elenicaa20
    17. Studeni 2018. 14:38

Alea

Elenicaa20

Zene meni jos nije dola 8 dan…Da li da ponovim test uopate?Kad je 5 dan pokazao -

Ja bi ga ponovila pa bi onda def.znala jel + ili -

Uzet cu ga veceras pa cu sacekat jos 2 dana i uradit cu...Danas apsolutno nikakvih grceva..Od 5 dana kasnjenja pojavili su se al neki jaki u dnu stomaka.I to jednom il dvaput u danu i to je sve.Danas nikako nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.