Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    16. Studeni 2018. 13:27

Nadam se da bude nam ovaj 11. mjesec dobitan pa da pod borom iznenadimo muzice sa pozitivnim testom..koji bi to poklon bio :)

• Alisa
    16. Studeni 2018. 13:27

Grizli ako se smije znati,koju ti dijagnozu ima muz?

Ana Donna
    16. Studeni 2018. 13:51

Aloha, lijepe vijesti i sad uzivaj 😍 
    Grizli žao mi je što je došla :/ ništa, idemo dalje, nas dvije moramo u penziju što se tiče ove teme u 2019. 😎 😂
    Ja i dalje zovem firule, dan 4. Haha 🤦 vec sam se pomirila sa time da cu ici u srijedu kad muž bude išao na spermio, pa ću ponjet sve žive nalaze što imam, pokušat šarmirat med.sestru da me ubaci na pregled taj dan haha 🤗

• Tonkica1
    16. Studeni 2018. 13:53

Aloha lijepe vijesti!!! ❤❤ Sretno!!
    Malina grozno... nisam znala da se tako dugo oporavlja... meni je gina rekla da joj se javim poslije da se dogovorimo dalje. Znaci svakako ostajem duze ostajem na bolovanju...
    Danas nam je malo bolje, malo smo se oporavili od inicijalnog soka. Mislim si mozda ce biti malo lakse nakon operacije 😐

16. Studeni 2018. 14:02

Tonkica, meni je gin rekao da dodem kad phd nalaz od kiretaze bude gotov, to je za 10dana...
    Mogu priznati da sam psihicki valjda bolje, tjesim se da je tako moralo biti i da mi je bog dao vremena da poradim prvenstveno na svom zdravlju i na sebi kao osobi :)

Mika111
    16. Studeni 2018. 14:19

Grizli, slazem se s tobom, ja sam isto nakon ovog drugog spontanog rekla da zelim da nam iduci put uspije kad ce se trudnoca odrzati, ne zelim vise pozitivan test i onda razocarenje za koji tjedan to mi je jos gore, radije da pokusavamo i 12 ciklusa alida bude sve ok, nego ovako iz prvoga i onda opet spontani. Ne znam hocemo krenuti od iduceg ciklusa, nesto mm kao da se malo umorio od svega pa cu mu dati vremena da se oporavi, ali samo jos jedan ciklus😂

Grizli
    16. Studeni 2018. 14:39

Alisa moj muz ima samo 2-5% pokretnih spermica, nesto bolji nalaz je bio nakon 7 dana apstinencije, al ko ce to pogoditi u prirodnim ciklusima. 
    Ana Donna he he he ja sam se vec dogovorila sa Tatom da mjenjamo mjesta u 1 mjesecu, tako da ja mislim da bi bilo u redu da odemo malo gnjavoti neke druge cure na nekoj temi o trudnoci i ljeciti si size o simptomima trudnoce 😁... 

Ana Donna
    16. Studeni 2018. 15:40

Grizli, daaai ja želim prostudirat simptome trudnoće, dosta je više pms simptoma 💪 
    Malina, cuvaj se i drzi se. 💓

• Babylove
    16. Studeni 2018. 17:24

Ana Donna

Aloha, lijepe vijesti i sad uzivaj 😍
    Grizli žao mi je što je došla :/ ništa, idemo dalje, nas dvije moramo u penziju što se tiče ove teme u 2019. 😎 😂
    Ja i dalje zovem firule, dan 4. Haha 🤦 vec sam se pomirila sa time da cu ici u srijedu kad muž bude išao na spermio, pa ću ponjet sve žive nalaze što imam, pokušat šarmirat med.sestru da me ubaci na pregled taj dan haha 🤗

Ja srvarno nemogu vjerovati da se ne javljaju... jesi li probala mail poslati

luce35
    16. Studeni 2018. 17:49

Moj oporavak poslije kiretaze je trajao 15ak dana. U pocetku sam sasvim malo krvarila pa onda obilno uz ugruske i onda sigurno jos 5-6 dana slabije. Boljelo je prvih par dana jer sam uzimala ergometrin za brze vracanje maternice, a cure koje ga ne piju duze imaju bolove i grceve dok se maternica ne vrati u normalu. Strogo mirovanje mi je propisano 15 dana a bolovanje 30 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.