Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Magica
    16. Studeni 2018. 10:22

Dan zenskice. 
    Juce mi trebala M stici ali ni M od menge.ujtro sam pravila test ali negativan. Vjerovatno oped sve po starom. Ko zna kad cu M dobit. U ponedjeljak gin. Reko za dva do tri dana trebam dobit i evo petak i jos nista. Nisam pametna vise. 

Mika111
    16. Studeni 2018. 10:33

Aloha, čestitke, samo neka i dalje bude sve u redu.
    Malina, ja sam posline kiretaže nakon jedno 5 dana mirovanja pomislila kako sam super i isto bila aktivnija pa su opet poceli bolovi i lagano krvarenje tako da sam skuzila da moram usporiti. Nemaš temperaturu?
    Grizli, bas mi je zao da je stigla M, nekako sam mislila da je ono stvarno bila implantacija, bit ce 2019.sretnija za nas.

• Alisa
    16. Studeni 2018. 10:35

Aloha super!uzivaj! 😍
    Grizli zao mi je sta je stigla,
    samo hrabro dalje 😘 
    Mi smo se malo smirili od soka jucer,spermio je los i sad moramo vidjet sta dalje,ja ne gubim nadu da se moze desiti i prirodna trudnoca,trebam dobiti za 5 dana a ja apsolutno nikakvih simptoma nemam,ni cicke ni grcevi,iscjetka nemam..nista!jedino mi je blago povisena temp..

• wintergirl
    16. Studeni 2018. 10:58

Cure mene grudi ubijaju. Par dana pred prošlu mengu su me bolile kao  nikad do sad i ovaj put opet tako ali puno ranije...tek za 10 dana trebam dobiti a bole me već tjedan dana svaki dan jace. Planirali smo do menge pokušavati svaki drugi dan ali smo odmah nakon ovulacije morali prestati jer me uhvatila candida. U biti bi voljela da dobijem što prije da grudi prestanu boliti...jer nemam neki osjećaj da smo uspjeli...

sofi
    16. Studeni 2018. 11:52

Update: nesto svijetlo rozo na brisanju, na ulosku nis. Vjerojatno ce kroz dan M.. 😩  ocaj.

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

pticatrkacica
    16. Studeni 2018. 12:24

Stigla je i moja vjestica. I to dva dana ranije.
    Samo se lagano pojavila bez najave,simptoma,bolova...nista! I sad pik ponovo,jos dva ciklusa borbe i onda na pretrage.

Iako mislim da cu ja sebe narucit ranije. Ne mogu vise psihicki. Ovog puta cak nisam ni plakala ni dramatizirala,samo sam joj sve sapsovala i ostala onako tupa,utucena?

Odakle nama zenama vise snage,ja ne znam. Ali divom se svakoj od nas.

• Elenicaa20
    16. Studeni 2018. 12:36

sofi

Update: nesto svijetlo rozo na brisanju, na ulosku nis. Vjerojatno ce kroz dan M.. 😩 ocaj.

Imas li one bolove pred menst kakve imas simptone?Ovo se u nad sve poremetilo nesto uh.Mislim da ce od sad stalno kasnit a ja cu se uvijek bezveze ponadat

• Elenicaa20
    16. Studeni 2018. 12:38

pticatrkacica

Stigla je i moja vjestica. I to dva dana ranije.
    Samo se lagano pojavila bez najave,simptoma,bolova…nista! I sad pik ponovo,jos dva ciklusa borbe i onda na pretrage.

Iako mislim da cu ja sebe narucit ranije. Ne mogu vise psihicki. Ovog puta cak nisam ni plakala ni dramatizirala,samo sam joj sve sapsovala i ostala onako tupa,utucena?

Odakle nama zenama vise snage,ja ne znam. Ali divom se svakoj od nasu

U mene je sve bila redovna uvijek.Sad kasni 7 dana.5 dan radila test negativan.Vjestice jos nema.
    Znam kako ti je jos gore ubi psiha covjeka...Isplaces se i hajde sve ponovo...
    Ali jake smo mi bar imamo ovaj forum pa.da dijelimo iskustva svoja.Valjda se i nama nekad sreca osmjehneee

sofi
    16. Studeni 2018. 13:01

Elenicaa20

sofi

Update: nesto svijetlo rozo na brisanju, na ulosku nis. Vjerojatno ce kroz dan M.. 😩 ocaj.

Imas li one bolove pred menst kakve imas simptone?Ovo se u nad sve poremetilo nesto uh.Mislim da ce od sad stalno kasnit a ja cu se uvijek bezveze ponadat

Nista danas,nula bodova, ni najmanie boli..Da to je i meni najgore sta se sad sve poremeti pa se vise necu znat po cemu ravnat.. kao sta je pticatrkacica rekla, ravna crta nisam ni dramila, valjda sam se vec navikla da ce doc.. 🤦‍♀️ 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Grizli
    16. Studeni 2018. 13:13

Ma ja sam ju ocekivala smao sam se nadala da ce ipak doc na starih 28 dc, a ne ranije, al nema veze. Ne bediram se vise, sad mi je najvaznije da mi se vrate ciklusi u normalu. Znam da su mi sanse za trudnocu bez ivf minimalne sa muzevim spermiom, a opet i kad sam zatrudnila bilo neuspjesno. Zato ja svaki mjesec kad dobim pomislim hvala ti boze ako nije bilo sudjeno da rodim ne zelim ni plus vise vidit, bolje tako nego spontani manje me boli i fizicki, a da ne govorim psihicki. 
    Moramo curke biti hrabre i doci ce nase srecice! Vidim da nas ovih dana ima puno sa zbrckanim ciklusima sta je ovo noc vjestica prosla pa menge povampirile. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.