Tonkice bas mi je zao... glavu gore draga i nedaj se... 😊
Elenice meni je tako prošle godine bilo, svaki mj uredna menga, a onda dva dana kašnjenja reko neću odmah test doci ce, nako 4 dana kašnjenja napravim test ono - nakon 6 dana test - nazovem ginekologa (već mi kasni 10 dana, da je trudnoca u pitanju test bi već pokazao).... prije nego cu kod ginekologa dobijem mengu znaci lilo je iz mene kao da je netko slavinu odvrnuo ☹️
Ja na pregled ono polip... nemora značiti da je i kod tebe tako...
Iiiiiii pocele me i cicke bolit. Zapravo zare me samo bradavice. Grudi okolo ne bole.
A doci ce menga ocito. A nek i dodje. Ne moze ona toliko dolazit koliko se ja mogu nadati. 😂😂😂😂
Ne znam... kod mene je inace sa cickama situacija bila sljedeca: ovulacija, drugi dan nabubre, bole i tako sve do menge. Prosli ciklus nisu me ama bas nista bolile i nije me ni trbuh bolio. Ovaj ciklus me trbuh boli ali nista strasno. Totalno minimalno i evo samo bradavice odlucile reagirati. 🤷🏼♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sada sam primjetila onaj "ovulacijski iscjedak" da jos traje.. 🤔 skroz se sve poremetilo.
Jel stigla vjesticaaaa?
Nije jos, ne daje ni znakove, jedino imam dekolte fini za razliku od ostatka mjeseca.. 🤣🤣🤣 kod tebe situacija?
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Jutro, žene..samo da Vam javim da sam bila na pregledu, sve je uredno, trudnoća se vidi, smještena u maternici ..kontrola za mjesec dana, dobila vitamine i folacin....i dobila sliku i malu tačkicu na njoj...
Puno sreće u borbi za plusice, samo akcija..isplati se :)
Aloha, bas mi je drago. ❤️❤️❤️ Uzivaj. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sada sam primjetila onaj "ovulacijski iscjedak" da jos traje.. 🤔 skroz se sve poremetilo.
Jel stigla vjesticaaaa?
Nije jos, ne daje ni znakove, jedino imam dekolte fini za razliku od ostatka mjeseca.. 🤣🤣🤣 kod tebe situacija?
Danas 7 dan a nje nema.Poludit cu hah.Saf da hoce doci jer trudnoca nije sigurno.Ako ne dode za 2 dana ponovo cu ponovit test pa cu se narucit kod doktora.Grcevi budu jednom u danu al neki cudni i onda ih nema nikako.
Tonkice bas mi je zao… glavu gore draga i nedaj se… 😊
Elenice meni je tako prošle godine bilo, svaki mj uredna menga, a onda dva dana kašnjenja reko neću odmah test doci ce, nako 4 dana kašnjenja napravim test ono - nakon 6 dana test - nazovem ginekologa (već mi kasni 10 dana, da je trudnoca u pitanju test bi već pokazao)…. prije nego cu kod ginekologa dobijem mengu znaci lilo je iz mene kao da je netko slavinu odvrnuo ☹️
Ja na pregled ono polip… nemora značiti da je i kod tebe tako…
Evo 7 dan nema je jos.Nema ucestalih pokazatelja da ce uopste doci.Bude grc jednom u danu i prestane opet.Sacekat cu jos 2 dana pa ponovit test ako opet bude negativan narucit cu se...
Jutro, žene..samo da Vam javim da sam bila na pregledu, sve je uredno, trudnoća se vidi, smještena u maternici ..kontrola za mjesec dana, dobila vitamine i folacin….i dobila sliku i malu tačkicu na njoj…
Puno sreće u borbi za plusice, samo akcija..isplati se :)
💕💕 uzivaj sad😊😊
Tonkica. Ne mogu vjerovati!!! :( jako mi je zao jer i sama prolazim kroz to.
Cure,koje ste bile na kiretazi... danas mi je 5.dan od kiretaze, od jucer popodne me tako boli trbuh da nijedna tabl ne djeluje..doduse,vj je rapidol preslab. Bas bolovi dolaze na mahove. 3.dan mi je bilo super, cak sam bila u shoppingu cijeli dan... mozda sam se preforsirala, a i krv se ponovo pojavila. Cisto se nadam da se maternica oporavlja. Da krenem s vrkutom?
Aloha super cestitam i sretno dalje! ❤
Malina nakon kiretaze morala bi ipak malo odmarati barem 7 dana. To je jos sve frisko i treba vremena da se oporavi maternica. Polako, ako su ti jaki bolovi javi se gin, a mozes za bolove traziti ketonale oni su najbolji za to. Rapidol i nije bas nesto za to.
Moja M stigla u maniri sampiona, 2 dana prije. Crkavam opet od bolova, a bas sam prosli mjesec bila sretna da ne boli. 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji