MAGICA joj pa tebi je bas problem ta M. Reci jesi odmah kad si prestala uzimat kontracepciju imala normalno M slijedeci mjesec. Jer ako da mozda te stave opet na pilule pa u mjesecu kad prekines na postupak da ulove O. Zaboravila sma ti si vadila nekad hormone stitnjacr? Spolne i tako to? Humana ce ti sigurno dat dobre smjernice.
SAMO SANJA mi se znaci druzimo ovaj mjesec, pa nek fino nas dvije uspjesno docekamo plusice napokon. Meni O malo seta zadnjih godinu dana jer su me filovali sa svim i svacim al tako izmedju 10-14 dc mi dodje. Uzela sam ovaj put opet lh trakice pa cu ih kosititi radi sebe.
Kad sam prestala pit kontracepcije sam bila dobila nakon 28dana.i nakon toga nikako pa mi dok. Dala duphoston i onda sam dobila. A nakon toga oped dugo nista pa oped duphoston i evo sad sam tu di jesam. Muci me to sve jako. Jer kad sam prvi puta ostala trudna se od prve desilo a sad tako uzas.
Sretno svima koje koriste LH trakice. Ja sam ih isto koristila ovaj mjesec pa sad cekam..trebala bih dobiti 04.11. A nadam se da necu..ima li i jedna zena na forumu da joj je upalio sa takicama..😊😊 ... svima puno srece zelim i veliki plusic 😉😉
Magica koju kontracepciju si pila? Jesi vadila spolne hormone i stitnjace?
Aloha sretno!
Aloha sretno!
7 dana kao 7 godina...ne mogu docekati ... samo da ne bude ponovno razocarenje 😥😥
Aloha sretno!
Pila sam Diana 35.stitnjaca sve ok a sta spada kod spolne hormon? Kad se to vadi? Jer do sad je sve bilo ok osim testosteron.
Neko pitao za uspeh sa trakicama,ja sam uspela uhvatiti pik i evo me u 27oj nedelji 😊 svima vam srecu zelim,Anna,zvuci obecavaju c e,drzim fige 🙏 Grizli ,srecno!🙏 i svima vam ostalima saljemo malo trudnicke prasine.🎆🎇
url=https://lilypie.com]
Magica testosteron moze jako lose utjecat na cikluse. Tvoja gin nista ne poduzima po tom pitanju? Imas ti pcos ili dijabetes mozda? Koliko visok ti je taj testosteron bio? Spolni hormoni su ti fsh,lh, estradiol,testosteron, dhea-s ako se sumnja na pcos. Svi se vade od 2-5dc, a progesteron se vadi jos 7 dana nakon O. Al posto ti ni ne dobijes M, pretpostavljam da ni nemas O. Na tvom mjestu, ako imas mogucnosti probala bih uzimat maticnu mlijec zato sto onda ima u sebi hormona pa regulira menstrualni ciklus, a da ne govorim za imunitet kako je super.
Magica testosteron moze jako lose utjecat na cikluse. Tvoja gin nista ne poduzima po tom pitanju? Imas ti pcos ili dijabetes mozda? Koliko visok ti je taj testosteron bio? Spolni hormoni su ti fsh,lh, estradiol,testosteron, dhea-s ako se sumnja na pcos. Svi se vade od 2-5dc, a progesteron se vadi jos 7 dana nakon O. Al posto ti ni ne dobijes M, pretpostavljam da ni nemas O. Na tvom mjestu, ako imas mogucnosti probala bih uzimat maticnu mlijec zato sto onda ima u sebi hormona pa regulira menstrualni ciklus, a da ne govorim za imunitet kako je super.
Jos nista kaze kad bude cula na human sta ce reci. Da imam pcos. Imam ih 4 god dobila nakon poroda. Evo krvnu sliku sto sam nedavno vadila. Maticnu mlijec sam pocela prije mjesec dana uzimat
Sortiraj odgovore
Najstariji