ljuti me to da se takve stvari događaju a taman se poveselimo svi plusićima... Benny žao mi je zbog nalaza, baš me rastužilo sad..
Benny20 stvarno mi je zao sto se to desilo :( Kada ces se javiti doktoru? Nemoj da klones ako Bog da dobit ces i ti svoju mrvicu
Ja sam se jutros cula sa doktorom u ponedeljak idem u bolnicu da mi rade biopsiju, pa cemo vidjeti dalje sta. Ja sam kad mi je to rekao odmah utrnula dole od straha mislim da mi nece ni anestezija trebati dok mi to budu radili koliko sam se skupila od straha
Bok curke, jel netko imao slično iskustvo. Uglavnom M mi je ovaj mjesec dosla noramlno 27 dc, tj. 14 dana nakon O. Bila taman na pregledu dan nakon O i dr potvrdio da je bila dan prije. Odnos imali dva dana prije O i na dan O. M dosla normalno i prva dva dana bila poprilično obilna i jednostavno stala. Znaci trajala je 2 dana. Vec mi je par dana i loše, vrti mi se i osjećam se umorno stalno. Sad me zbunilo ovo trajanje M tako kratko. Jel moguće da implatacijsko bude tako obilno dva dana :/
Profa implantacijsko ne moze nikako biti tako obilato. Mozes napraviti test, ako imalo sumnjas, da budeš sigurna, ali postoji opcija i da ti je ostao povisen progesteron zato da imas te simptome.
Profa implantacijsko ne moze nikako biti tako obilato. Mozes napraviti test, ako imalo sumnjas, da budeš sigurna, ali postoji opcija i da ti je ostao povisen progesteron zato da imas te simptome.
Nemam test nijedan kod kuce, a tu kod mene se vikednom ne moze nigdje kupit. Ma iskreno sumnjam da je T u pitanju, samo me iznenadilo trajanje M (inace bude 5 dana). Jel povišen progrsteron nešto zabrinjavajuće ili? Hvala :)
Nije ako se dogodi rijetko, problem je ako bi se dogadjalo cesto.Uzimas mozda nekakve cajeve ili suplemente?
Benny, beskrajno mi je zao. Drzi se! Bit ce dibro na kraju.
Malina, drzim fige da uzv bude super i da pleses poslije kontrole.
Mala Mrvica, jesi probala sa vaginaletama od svinjske masti i kunice?? Barem napravi od svinjske masti cepice, stavi u foliju i u frizer da se stisne. Znas da svinjska mast lijeci upale. Jedna stara ginekologica je to mojoj baki preporucivala. Zalijecila je ranicu na taj nacin. Znam da je to stari narodni lijek, ali nece ti naskodit.
Grizli, neka seka bude dobro, pa da se rijesis stresa konacno. U takvom stanju besmisleni je da od sebe ocekujes toliko amgazmana sto se tice postupka.
Mi smo krenuli sa akcijom
Danas je deseti dan ciklusa. Bazalna mi je normalnija, imam vise cervijalne sluzi nego prosli mjesec.....ne znam. Nekako sam pozutivna i gledam pozitivno na ovaj ciklus....samo da testic pocetkom mjeseca potvrdi moju pozitivu...
Citala sam na kanadskom portalu za trudilice, trudnjace i mame da je u plodnim danima ipak dobro imati odnose svaki dan. Kod nornalnog spermiograma, obnova ejakulata ne zavisi od vremena. Eto, nisam to znala. Mi smo uvijek cekali 48 sati.
Cure cuvajte se. Nesto nam je tezak period, puno razocarenja. Nadam se da ce uskoro doci i nase vrijeme
Ljubim vas!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
PatriciaZG nisam nista koristila par dana sam samo stavljala tampon natopljen kantarionovim ulje jer nisam ni imala vremena nalaz dobila u cetvrtak, ne znam da li sada ima svrhe da bilo sta stavljam kad mi je vec zakazan termin za ponedeljak U svakom slucaju trudim se da budem pozitivna, sta god da je od dragog Boga je ii bitno mi je da samo rijesim to sve pa da onda napokon opet krenem u akciju haha... nije djaba ono sto duze cekas sladje bude, sve su to neka iskusenja za sve nas
Bit ce to sve dobro ako Bog da. Tebi ii svim trudilicama zelim svu srecu u ovom ciklusu da se bar radujem zbog vasih plusica kad vec ne mogu jos mom
Zelim nam ovaj mjesec punoooo vise plusica nego prosli
Sortiraj odgovore
Najstariji