Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    19. Listopad 2018. 18:49

MIKA ne znam koliko kila imas al ide ti andol 75gr do 55 kg, a ako si perko tpga andol 100gr. 150 gr bi bio ako imas bas ono preko 110kg. Ja uzimam andol stalno i u pocetku trudnoce je dobar. Nesmije se samo u zadnjim tjednima uzimat. Sto se tice odnosa nakon spontanih smo se pazili cca 3 mj. Dok smo nalaze vadili nismo jer mi je dr na humanoj rekla da svakako probamo al sam morala piti duphastone taj period dok smo kao pokusavali prije postupka. Izmedju postupka sad se propustimo pa sta bude. Iskreno zazelim se muza jer dok smo u postupku nema odnosa taj mjesec i onda jos da se pazim kad mozemo ne pada mi napamet. 
    MINI drgao mi je da si se javila bas sam na tebe mislila. Ja sam danas bas totalni stres. Presjedila u bolnici 8 sati cekajuci da mi sestri zavrsi operacija. Izludit od nervoze. Hvala bogu sve dobro zavrsilo bar taj prvi dio a sad dalje borba. Kad bi bas nama uspjelo da zatrudnim pa da ju sa lijepim vjestima razveselimo, jer trenutno samo ona to spominje i navija. 
    MAGICA ako si danas dobila hormone moras vaditi u ponedjeljak najkasnije u utorka (4-5dc) bez obzira imala ti jos M ili zavrsila hormone vadis, jer koliko sam shvatila tvoj post ti mislis ako ona zavrsi da ne mozes ih vaditi?! Sorry ako sam krivo shvatila. 
    TRUDNICAMA sretno sa rastom trbuscica i slatkim mukama.
    CEKALICAMA mojim da vidite plusic...

• Magica
    19. Listopad 2018. 18:59

Grizli ja imam mengu manje vise 4 dana. 4 dan mi sada Nedelja. Zvala sam dok i rekla mi ako u ponedjeljak nemam mengu ne vrijedi mi vadi hormone. Zato se nadam da cu je imat jos u ponedeljak.a sta ti mislis da i ako mi prode mogu vadi ako da super. Jer zelim vec jedno pocet sa terapijom i da krenem vec jednom dalje. Vec godinu dana radimo na bebi. Imam vec cerkicu od 4 god pa ne zelim jos vecu razliku pravit. 

Mika111
    19. Listopad 2018. 19:04

Imam 59kg, ne znam zasto je spominjala andol 150. Vidjet cu jos svakako sa svojom doktoricom, sacekat cu sad mengu ovaj ciklus i onda idem do nje. 
    Hvala ti Grizli na savjetima, nadam se da ce sestra biti dobro. Držim fige da vam ovaj mjesec stvarno bude uspješan😗😗.

Grizli
    19. Listopad 2018. 20:23

Magica ne znam sto bi ti rekla na doktoricinu izjavu
     Hormoni se vade vezano za menstrualni ciklus a ne za mengu samu. Vade se od 2-5 dc, a najbolje je 3dc. Ja nikad cula nisam da ako nema M nemogu se vaditi hormoni. Ne znam ako je koja cura tako morala. Evo ovo su meni dali na kbc Ri kao uputu za vadjenje spolnih hormona i to teorija tvoje gin se nigdje ne spominje. 
    https://www.google.hr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://kbc-rijeka.hr/wp-content/uploads/2017/06/%25C5%25A0to-treba-znati-prije-odre%25C4%2591ivanja-spolnih-hormona.pdf&ved=2ahUKEwieuPmgj5PeAhXLpIsKHQPoDYwQFjAAegQIABAB&usg=AOvVaw08cJN2-qQSWP6RuOpUL5_p
    MIKA samo ti pitaj svoju gin. Moja iako imam blagu trombofiliju misli da mi andol mozda i ne treba, al moja mpo dr je rekla da ne skodi dapace i da je pozeljno. Tako d aga ja stalno pijem osim onih par dana kad imam M onda ne jer mi M bude onda obilata.

mala_mrvica
    20. Listopad 2018. 00:01

Malina zeno sretnooo sa daljim nalazima, ako Bog da nas nastavis izvjestavat samo sa pozitivnim vijestima 
    Mini Zelim ti ono sto i sebi iii svim trudilicama aa to je da ne dodje M negoo da bude jedan veliki plusic 
    Grizli Nisam bas upuceno sta je bilo sa sestrom a mozda sam negdje i fulila na forumu ima jako puno komenatara.. u svakom slucaju sta god da je u pitanjju od srca joj zelim brz oporavak iii tebi jos puno snage i pozitivne energije za sve borbe koje vodis sto za sebe sto za druge jer vidim po komentarima da si jedna jaka i pozitivna zena bez obzira na sve i stvarno ti svaka cast na tome 
    Benny20 Obavezno javi kakav je nalaz ii da ako Bog da bude sve uredu 

MiniCooper26
    20. Listopad 2018. 00:33

Grizli

MIKA ne znam koliko kila imas al ide ti andol 75gr do 55 kg, a ako si perko tpga andol 100gr. 150 gr bi bio ako imas bas ono preko 110kg. Ja uzimam andol stalno i u pocetku trudnoce je dobar. Nesmije se samo u zadnjim tjednima uzimat. Sto se tice odnosa nakon spontanih smo se pazili cca 3 mj. Dok smo nalaze vadili nismo jer mi je dr na humanoj rekla da svakako probamo al sam morala piti duphastone taj period dok smo kao pokusavali prije postupka. Izmedju postupka sad se propustimo pa sta bude. Iskreno zazelim se muza jer dok smo u postupku nema odnosa taj mjesec i onda jos da se pazim kad mozemo ne pada mi napamet.
    MINI drgao mi je da si se javila bas sam na tebe mislila. Ja sam danas bas totalni stres. Presjedila u bolnici 8 sati cekajuci da mi sestri zavrsi operacija. Izludit od nervoze. Hvala bogu sve dobro zavrsilo bar taj prvi dio a sad dalje borba. Kad bi bas nama uspjelo da zatrudnim pa da ju sa lijepim vjestima razveselimo, jer trenutno samo ona to spominje i navija.
    MAGICA ako si danas dobila hormone moras vaditi u ponedjeljak najkasnije u utorka (4-5dc) bez obzira imala ti jos M ili zavrsila hormone vadis, jer koliko sam shvatila tvoj post ti mislis ako ona zavrsi da ne mozes ih vaditi?! Sorry ako sam krivo shvatila.
    TRUDNICAMA sretno sa rastom trbuscica i slatkim mukama.
    CEKALICAMA mojim da vidite plusic…

Grizli drz se ❤️nadam se da bude sve ok ❤️❤️❤️❤️

• bennny20
    20. Listopad 2018. 07:21

mala_mrvica

Malinazeno sretnooo sa daljim nalazima, ako Bog da nas nastavis izvjestavat samo sa pozitivnim vijestimaMiniZelim ti ono sto i sebi iii svim trudilicama aa to je da ne dodje M negoo da bude jedan veliki plusicGrizliNisam bas upuceno sta je bilo sa sestrom a mozda sam negdje i fulila na forumu ima jako puno komenatara.. u svakom slucaju sta god da je u pitanjju od srca joj zelim brz oporavak iii tebi jos puno snage i pozitivne energije za sve borbe koje vodis sto za sebe sto za druge jer vidim po komentarima da si jedna jaka i pozitivna zena bez obzira na sve i stvarno ti svaka cast na tomeBenny20 Obavezno javi kakav je nalaz ii da ako Bog da bude sve uredu

Hvala ti! Danas vadim betu... tanak je endometrij pa se vise ne nadam da ce se plod pojaviti u maternici. 😓

20. Listopad 2018. 07:54

mala_mrvica

Malinazeno sretnooo sa daljim nalazima, ako Bog da nas nastavis izvjestavat samo sa pozitivnim vijestima

Aaa mrvice,hvala ti :))
    Ja odmaram, i cekam UZV do iduceg petka i to je to :)svakako vam javim sve!

• bennny20
    20. Listopad 2018. 13:26

Cure...pala mi je beta na 53.48 sa 63.36 IU/L. Tako da ipak nista od normalne trudnoce. 😓

Mika111
    20. Listopad 2018. 14:27

Benny, žao mi je. Sad malo odmori pa onda probajte ponovno. Jel se trebas javiti doktorici s nalazom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.