Ajme ne mogu vjerovati 🙏 1 dan mi kasni ali me grudi ubijaju ovih dana i bas su nabrekle i vide se zile bas izrazeno po njima .. Uffffff ajme ko ce mi ostat ziv.. A sutra moram na put sta da radimmmmm 😥
Bome Mini to je to. ❤️❤️❤️ Bas mi je drago stvarno. 🤗 cestitke na plusicu, tj. crtici. ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Joj cure sta da radim.. Nedilja danas nemam koga zvat da mi pripisu nesto za ocuvanje jer imam problema sa stitnjacom pa pijem eutirox i kendural c za zeljezo .. A sutra iden na put za berlin... Pa ne znan sta da radim. Sinoc bio zadnji dan na poslu popila 2 orahovca jer me jucer ubijao zeludac cijeli dan
Ne sikiraj se oko orahovaca. Stvarno mislim da je to nista. 😉
A za zvati nekoga... uf nemam pojma. Ne znam koja je jacina eutiroxa, moja stara ga pije vec puno godina i znam da joj se znalo dogoditi da ne popije, zaboravi i nije bilo nekih problema. Nemoj misliti da te nagovaram da zaboravis popit tabletu 😂😂 Mozes li odgodit put pa sutra ujutro otici svom ginu ili privatno?
Evo ne znam ni sta bih ja napravila na tvome mjestu. 😂 Al samo se ne sikiraj oko niceg. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Imam ja duphastone doma kad sam ga pila ovo ljeto da dobijem stvari. .Strah me jer sam imala vec biokemijsku i prokrvarila u 5.tjednu.a mogu put odgodit koji je btw u berlin i platili smo karte 40 eura hahha 😁 tako sa ako i propadne karte ko ga sisa.. Ali opet ne bi htjela panicariti
Mini, ne brini za orahovac, ne mogu ti naškoditi 2 casice, bez brige. Sto se tiče duphastona, ja kad sam sad ponovno ostala trudna sam odmah zvala svoju gin da vidim da li trebam uzimati odmah duphaston obzirom na prethodni spontani ali ne rekla da ne treba. Cini mi se kako ipak nakon 2 ili vise spontana preporice neki preparat progesterona od pocetka, ali kod tebe to nije slucaj. Probaj sutra nazvati gin pa vidjeti, samo se nemoj zivcirati i bit ce sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji