zaboravila sam reci za kantarinovo ulje.. za njega sam pitala u biljnoj ljekarni i zena mi je rekla da je tako direktno koristenje preagresivno, a uostalom vecina toga ostane u sredistu tampona. raspitaj se da li negdje prave vaginalete sa njim u sastavu. u toj ljekarni gdje sam ja bila su mi napravili sa cajevcem i kojekakvim ljekovitim uljima.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo da se i ja prikljucim sa HPV-om...visokog rizika i cinom3....Na prvu sok i nevjerica ...kudmeni kako meni sto sad..Pa to je put prema raku grlica maternica...To je jedinaa inf.koju sam znala...Ali meni dovoljna cak i preeevise...Pokusaji linecenja trajali god dan uz beta glukan podizanje imuniteta razne tablete novog doba kaoo mozda se povuce i vrati na staro...ali nistaa...ponovljeni pape isto pokazuju...uz to mi se prikacila neka bestija od bakterije al na srecu posla prvom kurom antibiotika..u tih.god.dana..San prihvatila novu sebe i zivot s hpv-om i da sam i ja jedna od tih...Ali cina 3 sam se jedva cekala rijesit..radene dvi biopsije jedna neuspjela dr uspijesna..nakon svega odem na konizaciju ali s naglaskom na to da mi postede grlic jer zelim jos radat...Tamo sam shvatila novu sebe i zahvalila Bogu sto san isla na redovne kont.i sve na vrijeme uspila...A vidila san razneee slucajeve u ta tri dana bolnice..Ali i dobila neku snagu pa cak i zahvalnost sto me lupilo ali na vrime sve to...dvi god nakon svaki papa uredan..trudnoca nakon dvi god..evo me u 30tj.strah od pocetka..Ali sve ide skolski..Hvala dragom Bogu na mom smotuljku i na svemu sto san prosla shvatila san da nije sve tako strasno ni crno...i stvarno sve moze biti dobro..Samo hrabro nije smak svjeta virujte nastavi se zivit normalno..samo radit na imunitet bitna stavka jakoooooooo...I evo moje iskustvo nakon svega je ppzitivno i nadam se tako da ce i ostat..Jos cekam moj smotuljak srece neka 2mj.i vjerujem u dobro i nadam se dobrom...samoo HRABROOO...
url=https://lilypie.com]
Benny20 U ranim sedmicama trudnoce endometrij dodje do debljine 9-15mm, sto je isto kao kada imas ovulaciji tj odgovara sredini ciklusa. Do perioda kada UZ moze da se vidi plod tj negdje oko 4-5 sedmice endometrij dostigne debljinu do 20mm. Svako mjerenje u ranijim sedmicama je indirektni pokazatelj trudnoce i mislim da nebi trebala da se brines dok ne uradis jos jedan nalaz bete. Sta god da se desi ja ti zelim svu srecu
Baarbaraa29 Ja sam uzela kantarionovo ulje za svaki slucaj rekli su mi da ne moze skoditi sad sam malo zbunjena Hvala puno na savjetima
Zadranka Stvarno sam sretna kada vidim da imate pozitivna iskustva poslije CINa jer sam se ja blago receno istraumirala. Zelim ti lagan porod i zdravu bebicu ako Bog da
Imam zakazan pregled kod drzavnog doktora 31og jer sam trebala sa svojom doktoricom drzavnom da pratim ovulaciju tj da idem svaka tri dana kod nje da mi uprati ovulaciju, mislite li da bi trebala to da otkazem ili da sacekam pregled za ovu ranicu?
Benny20 U ranim sedmicama trudnoce endometrij dodje do debljine 9-15mm, sto je isto kao kada imas ovulaciji tj odgovara sredini ciklusa. Do perioda kada UZ moze da se vidi plod tj negdje oko 4-5 sedmice endometrij dostigne debljinu do 20mm. Svako mjerenje u ranijim sedmicama je indirektni pokazatelj trudnoce i mislim da nebi trebala da se brines dok ne uradis jos jedan nalaz bete. Sta god da se desi ja ti zelim svu srecuBaarbaraa29 Ja sam uzela kantarionovo ulje za svaki slucaj rekli su mi da ne moze skoditi sad sam malo zbunjena
Hvala puno na savjetima
Zadranka Stvarno sam sretna kada vidim da imate pozitivna iskustva poslije CINa jer sam se ja blago receno istraumirala. Zelim ti lagan porod i zdravu bebicu ako Bog da
Imam zakazan pregled kod drzavnog doktora 31og jer sam trebala sa svojom doktoricom drzavnom da pratim ovulaciju tj da idem svaka tri dana kod nje da mi uprati ovulaciju, mislite li da bi trebala to da otkazem ili da sacekam pregled za ovu ranicu?
Sutra cu ici opet vaditi betu.. hvala ti na ohrabrenju.
Sto se tice kantariona...slobodno ga stavljaj...ne moze skoditi. I ja sam stavljala tampon natopljen, vjeruj nece odmoci. Ali nazalost nece ni pomoci za cin. Ali je kantarion dobar za razlicite upale a ti si sad sklona upalama.
Probaj vidjeti malo ako uopce vjerujes u takve stvari, da li imas mogucnost nabaviti cajeve koji bi pomogli.
Kolegica moja s faksa je u to vrijeme pila neke tinkture i cajeve i rijesila je.. znaci moze se jos nesto i mimo klasicne medicine.
Meni je ginekolog prije nekih 6 godina spomenuo da imam tu ranicu ali nakon toga mi to više nitko nije spomenuo (ni privatni ginekolozi) niti mi je itko spomenuo neko liječenje. Tada mi je rekao da sam sklonija upalama i to je to :/
Pozdrav curke, čini mi se kako nam je nastalo neko zatišje na temi posljednjih dana. Ima li koja da zskoro radi testić?😀😉 Kod mene ništa novo, obavili kariogram i testove za trombofiliju pa sad cekamo nalaze. Jedna doktorica u bolnici mi je savjetovala da kod iduce trudnoće čak i uz uredne nalaze uzimam andol 150mg i uteogestan 3x2 od pozitivnog testa, jos cu se posavjetovati sa svojom gin, ali mislim da cu ju poslušati, ne može odmoći.
Cureeee evo i mene malo.. Dolaze hladniji dani pa vam zelim sto vise baby dancinga(taj sam izraz vidila na youtube, tako amerikanke zovu keksanje)meni danas 27.dan grudi natekle i bolne al doslovno za 2 broja vece.. Sad to moze bit i pms simptom ali nije mi odavno ovako bilo. Zderem sve po redu... A obecala sam sebi da necu trazit simpotme vise ali je to jace od mene 🤢 cure koje se bore sa raznim problemima zelim sto uspjesnije rjesavanje istih. Grizli ima li kod tebe sto novog? Kako si kako sestra?
Malina, kako si? Jesi bila ponovno na uzv?
Odgodjen mi je za iduci tjedan jer je beta bila dobra i pustena sam kuci 😊
jeeeejjjj. baš mi je drago :) ja isto idem idući tjedan na uzv, nadam se da će sve biti ok :) bilo bi super kad bi mogle pratiti se u trudnoći ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji