Mene su narucili za sri pa cemo vidjet. ;) istovremeno sam nestrpljiva i prestravljena
Cure, koje ste imale spontani, jeste dok ste cekale nalaze pretraga pazile da vam se ne dogodi trudnoća ili? Mi se zasad pazimo, iako ja dolazim u napast da pustim pa ako se uhvati da onda mozda pocnem s nekom terapijom. Ne znam jel to neodgovorno malo😒😧😕
Cureeee evo i mene malo.. Dolaze hladniji dani pa vam zelim sto vise baby dancinga(taj sam izraz vidila na youtube, tako amerikanke zovu keksanje)meni danas 27.dan grudi natekle i bolne al doslovno za 2 broja vece.. Sad to moze bit i pms simptom ali nije mi odavno ovako bilo. Zderem sve po redu… A obecala sam sebi da necu trazit simpotme vise ali je to jace od mene 🤢 cure koje se bore sa raznim problemima zelim sto uspjesnije rjesavanje istih. Grizli ima li kod tebe sto novog? Kako si kako sestra?
Mini ne možemo protiv sebe, iako si kažemo da nelad nećemo trazit simptome opet to radimo tu i tamo 😊 drzim 🤞 da će ovi simptomi ukazat na plus 😘
Jel ima još netko da ne očekuje M ovih dana?
Meni taman M prošla pa idemo u novo hopsanje ovih dana 😂
Ey zenskice
Evo ipak sam juce dobila vijesti u. Sad se nadam da cu je imat do ponedjeljka da uspijem hormone povadit. Ako ne jer inace imam samo 4dana oped cekanje i uzas.
Jel imate mozda kakav savjet za vece sanse za zadrudnjet?
Pozdrav svima i sretno svim novim trudnicama
Cureeee evo i mene malo.. Dolaze hladniji dani pa vam zelim sto vise baby dancinga(taj sam izraz vidila na youtube, tako amerikanke zovu keksanje)meni danas 27.dan grudi natekle i bolne al doslovno za 2 broja vece.. Sad to moze bit i pms simptom ali nije mi odavno ovako bilo. Zderem sve po redu… A obecala sam sebi da necu trazit simpotme vise ali je to jace od mene 🤢 cure koje se bore sa raznim problemima zelim sto uspjesnije rjesavanje istih. Grizli ima li kod tebe sto novog? Kako si kako sestra?Mini nemožemo protiv sebe, iako si kažemo da nelad nećemo trazit simptome opet to radimo tu i tamo 😊 drzim 🤞 da će ovi simptomi ukazat na plus 😘
Jel ima još netko da ne očekuje M ovih dana?
Meni taman M prošla pa idemo u novo hopsanje ovih dana 😂
Tu sam. 🙋🏽 Meni nece doci ili za tri ili za pet dana. Vidjet cemo. I ako... cice me ne bole uopce, nisu napuhane... sto se kod mene ne dogadja nikada al me trbuh boli vec dva dana tako da mislim da cemo se vidjeti i ovaj mjesec. Nazalost.... ali nije gotovo dok nije gotovo. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja sam trebala danas dobiti i nista, peku me bradavice jako, a grudi ko grudi nista... ali ne nadam se nicemu jer iako smo uvatili ovulaciju bas bas, odmah nakon dva -tri dana sam dobila nalaze od briseva i ustanovljena klamidija pa popila antibiotik, tako da se ne nadam ama bas nicemu, a mozda i bolje jer nebi bilo mozda ni u redu s obzirom na gospodju Klamu. Cekam vjesticu pa drugi dan moram u Split na vadenje hormona svih zivih i nezivih
Sortiraj odgovore
Najstariji