Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Profa1988
    21. Listopad 2018. 00:41

Ne uzimam ništa osim Novalca 

Grizli
    21. Listopad 2018. 09:31

PROFA onda nemas razloga za brigu ako je bilo samo ovaj mjesec. Poprati sad ciklus postoji mogucnost da ce ti O sad doc malo ranije. 
    PATRICIA nazalost ne znam na kojim stranicama si to citala, al informacija nije tocno. Ja sam puno proucavala spermio status jer mm ima dosta problema s time kod savraeno zdravih muskaraca, sa dobrim imumitetom, idealne tezine i tjedne fizicke aktivnosti brojnost spermija, volumen i pokretljivost vraca se u "normalnu" nakon 36-48 h. U slucaju da muskarac puno sjedi na poslu (soferi, u uredu isl.) potrebno im je cak 54-60h za obnovu zbog lose cirkulacije. Naravno nije problem ako imate 3 dana za redom odnos, ali nikako se ne preporuca vise od 3 uzastopna dana, a to je onda tih 3 dana koje "cuvas" za dan prije, O i dan nakon O. U slucaju bilo kakvih nepravilnosti u spermiogramu potrebno je odnose prilagoditi da se da dovoljno vremena sjemenu za obnovu. Npr.kod mm ako apstinencija od 2 dana imao je samo 2% pokretnih i volumen smanjen, kod 7 dana 16% i volumen duplo veci od donje granice. To je znacajna razlika i sansa za uspjeh u prirodnom postupku. A to znamo samo zato sto je spermiogram radio vec valjda 10-tak puta i vodio evidenciju o svemu sto je uzimao mjesecima prije i biljezimo svaki detalj. Pa sad vec imamo neku "kombinaciju" koja mu daje najbolje rezultate. U svakom slucaju koliko god cesto odnose imali najvaznije je da uzivate u tome, jer kad odnosi postanu obaveza i pritisak onda sve gubi smisao. 

21. Listopad 2018. 12:34

Što se tiče odnosa, mi se trudimo svaki dan... Nekako vjerujem u to da je bolje više nego manje 

Noćas sam sanjala da rađam kod kuće i da sam rodila curicu... 
    Volim takve snove, nekako me uvijek razvesele...
    Sanjate li vi takve snove? 

• ana1234
    21. Listopad 2018. 13:24

Bok. Imam pitanje. 12.9 imala sam zadnju menstruaciju, a 6.10 imala sam odnos i ja i decko smo se zanjeli i svrsio je u mene. Menstruacija mi kasni danas 8 dana. Sutra sam narucena kod ginekologa al me zanima vase misljenje? Inace ako mi kasni nikad vise od 2 dana. Test sam radila prvi dan kad mi je kasnila a od odnosa je proslo tad 8 dana i test je bio negativan radila sam ga navecer sad neznam da li je to bilo prerano za praviti test. Od simptoma imam jako povecane grudi i bolne na dodir pogotovo na podrucju oko pazuha i bradavice su mi vece i tamnije i bolne na dodir, zna me malo boliti u donjem dijelu leda, cesto mokrim, i nekam me malo zaboli na desnoj strani dolje kao pred menstruaciju al blago i ne traje dugo bol. Pa me zanimaju vasa misljenja hvala unaprijed

Raštika
    21. Listopad 2018. 13:38

Mamita, moja sestra je imala takve snove u dobitnom mjesecu. 😉

Ana, moguce da ti psiha koci mengu ako se brines hoce li doci ili ne a moguce da je i nesto drugo u pitanju. Mislim da nakon kasnjenja menge se moze test napraviti u bilo kojem dijelu dana. Tako bar pise na njima. 🤷🏼‍♂️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• ana1234
    21. Listopad 2018. 13:46

Ja sam citala na testu da od odnosa mora proci barem 2 tjedna a meni je bilo 8 dana 

• ana1234
    21. Listopad 2018. 13:46

Hvala puno na odgovoru 

Vrazicak123@
    21. Listopad 2018. 13:53

Drage moje da li je ovo pozitivna trakica

Vrazicak123@
    21. Listopad 2018. 14:12

Vrazicak123@

Lh trakica

• anamor
    21. Listopad 2018. 14:24

Vrazicak123@

Vrazicak123@

Lh trakica

Jos nije..ali kroz par sati testna crtica može biti iste boje kao i kontrolna..testiraj ponovno iz 18:00..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.