Jesi bila na UZV i jesu ti dali kakvu tableticu? Beta ce najbolje pokazati stanje
Bila sam na UZV i nista se ne vidi. Poslala me na Betu danas pa opet za 5 dana i onda cemo vidjeti dalje. Nisam nikakvu tabletu dobila.
Vadila sam jutros krv u breyeru i svaka pohvala za njih koliko je to sve bilo brzo. Sad cekam nalaz.
Drage zene, poslije 15 dana cekanja danas sam dobila svoj papa test… ranica na grlicu maternice je tu sumnjaju na cin1 i cin2, sta god to znacilo… u svakom slucaju preporucuju mi da idem na obdukciju i jos neke dodatne pretrage, sto se tice trudnoce morat cemo cekati dok sve ovo ne rijesim… malo je reci da sam istraumirana i sve se nekako sastavilo, samo to razmisljanje da idem opet u bolnicu na tu prokletu stolicu poslije svega sto sam prosla, jednostavno nije mi dobro… dodje mi bukvalno da odustanem od svega od bebe i od pretraga i sve samo pustim da pokusam naci malo mira, placem vec satima jer ne znam sta da radim vise sa sobom, sva su me sjecanja stigla i ona lijepa kada sam saznala da sam trudna i cula srce vidjela bebu pa onda to tog gubitka i sada ovoga… ne znam vise sta da radim sa sebe
I ja imam ranicu na grlicu maternice...vec godinama...zovu to eritroplakija... al nije to dokaz da imas cin 1 ili 2. Kaj su ti to tak rekli? To je mjesto koje je predisponirano da nastaju infekcije i razliciti problemi ali ne mora nista znacii lose. Ja sam ju tretirala na sve moguce nacine...svaki ginekolog ima neki prijedlog...od krioterapije di su je smrzavali, pa su je kurili, pa su je premazivali...al ona je i dalje tu i nedam im vise da pokusavaju.
Sto znaci sumnjaju na cin 1 ili 2? Sto ti pise u papi? Sto su rekli dalje?
Citala sam po forumima da se to zna desavati da se plod ne vidi na uzv...nemam pojma...doktorica mi ne rekla da se ne nadam previse.... al mi vrag nije dao mira pa sam citala forume. I stvarno ima puno takvih situacija....
Jel znate mozda koliko betu bi trebala ocekivati? Naci cu i na netu al radije bi cula od vas koje znate u cemu je stvar.
Benny20 Ja inace imam taj HPV virus koji je pokretac svega toga, sta to tacno znaci ja ne znam ali cu definitivno otici po jos jedno misljenje prije nego uradim bilo sta. Evo nalaz ako neko zna da procita bila bih zahvalna
Benny20 Kada ce ti biti nalaz gotovo? Kako se ti osjecas?
Mala_mrvica... da ako je izoliran HPV virus onda sumnjaju odmah na cin. Svejedno potrazi jos jedno misljenje ako bilo sto sumnjas. I ne kloni duhom...moras raditi na imunitetu...to ti je najbitnije. ne se sekirati jer tako sve samo pogorsavas i stres je najgori moguci faktor.
Postoji hrpa prirodnih metoda kako se to moze rijesavati....baci se u istrazivanje..
Sad imas cilj...istraziti ovo...i krenuti u borbu i pobjediti da mozes krenuti na sljedeci cilj a to je isti ko i svima nama. Zato ti opet kazem...ne kloni duhom! Glavu visoko gore i ocajavanjem samo hranis virus! Karikiram malo ali je tako! Drzi se!
Ja se osjecam ok..osim kaj me malo probada u krizima al nista jako. Pozitivna sam i biti ce kako mora biti. Danas cu dobiti nalaz mailom...cekam...
Benny zao mi je da si u takvoj situacijo o iskreno ti zelim ili opciju da je T bila biokemijska ili da je jos prerano, al opciju vanmaternicne ti nikako ne zelim. Koliki ti je endometrij?
Mala mrvica ja bi rado ti pogledala nalaz i mozda znala vise reci al ne vidim mutno je dosta. Dovopjno je samo da slikas onaj dio o nalazu ne treba uzorkovanje. Tamo di je puno krizica. Hpv je nazalost zajebana stvar al samo smireno draga znam tesko je al ostani skulirana i ima nade i nacina da se lijeci cak i ako je cin 2.
Neznam koja je pisala za vitamin c i askorbinsku kiselinu. Inace to je jedo te isto nije askorbinska lakse prihvatljiv oblik vitamina c. To je drugi naziv vitamina c potpuno ista stvar. Kao sto je folna kiselina vitamin B9. Tako da vas ne zavaravaju jer u tim bio i inim shopovima svasta napricaju. I naprosto obozavak otici kod njih i slusat kako sole pamet i prave se da znaju nesto a vecina nazalost pojma nema o cemu prica. I rado ih poklopim kad sam u situaciji. Kemija mi je ipak jaca strana i ne volim da se prodaje magla i vara ljude posebno kad je zdravlja u pitanju.
Cure evo me… 1.opcija-trudnoca koje nema…kao takva se ne moze niti nazvati jer je najvjerojatnije doslo do toga da su se jajna stanica i spermij spojili i samo prosli…nisu si nasli mjesto u maternici. Na jednom jajniku se vidi lijepo zuto tijelo sto ide u prilog tome da se trudnoca spremala.
2 opcija- vanmaternicna trudnoca
3 opcija- i malo vjerojatna…da je rano jako jer ne znam kak mi je bilo to krvarenje jesam imala mengu zadnju ili ne…i da se plod jos ne vidi u maternici.
Sutra moram ici vaditi Betu i opet za par dana pa cemo vidjeti kako se ponasa i sto dalje….
Ne znam sto reci…
Benny pa jesu li ti rekli koliki je endometrij, u mene ista situacija ja sam ti rekla vec prije da moras doktoru, ali u mene nazalost spontani koji je otisao sam od sebe....a da je vanmatercina ne vjerujem da bih ti ugrušci isli vidjet ces po beti ali ja mislim da je nazalost i kod tebe spontani je rne mozes biti trudna a da ti ugrušci idu tako da pshicki budi spremna na sve... sve je uglavnom bolje od vanmatericne trudnoce ... zelim ti puno snage i srece <3
Želim male bebane <3 <3 <3
Eh curke vidim da nam se svakoj trenutno svasta događa i samo mogu reci "svaka nama cast", mi smo carice sta sve prolazimo i opet sve smo nekako pozitivne...moja vještica je prošla trajala je nikh 5,6 dana a prije spontanog uvijek po 3 dana ali mislim d aje bolje d aje malo oblinija negod a je gotovo pa nema...sto se tice mene ja ne kuzimm...ciklusi redovni 28.dan znaci ovulacija se desava 14-dan jer ne znam zasto ako se ne desava taj 14-dan ja imam bolove moram ih imati zbog neceg i kontam sta se desava pa nece i nece... uglavnom idem dalje ovaj mjesec klomifen+metamorfin....naucnici su dokazali da klomifen i matamorfin do 50% imaju vece sanse za extra ovulaciju i začeće pa cemo vidjeti ...tablete koje pijem u obliku metamorfina su SIOFOR i kostaju oko 20kn, a klomifen isto tako.Jest da mi je muka od silnih tableta ali mora se.Uz to piejm D3 kapi jer je dokazano da i one psopjesuju začeće, jedem sve sto pospješuje začeće:jaja,sir mladi,mlijeko, ovsene pahuljice,orahe,bademe,grožđice pa cemo vdijeti kako ce proći ovaj mjesec, pisat cu vam..da i skinula sam neku top aplikaciju znaci svasršena je FLO se zove znači ima sve u njoj plodni dani kad su, sve siptome da bilježite,aktivnosti, podsjetnike za tablete, koliko vode ste popile danas,koliko ste spavale ,bazalnu temp (i to sam počela) pa pokusajte skinuti sebi bit cete zadovoljne :*
Ljubim vas sve
Želim male bebane <3 <3 <3
curke koje imaju iskustva s prethodnim trudnoćama... kada otprilike kreću mučnine?
meni je danas užasno zlo, pa se sad pitam je li moguće da je to već krenulo?
Sortiraj odgovore
Najstariji