Ma ne dam se, dajem bebici priliku da se ukaze koliko god joj treba!!:)
Curke, zna li netko sto je s Bulbi? Cini mi se da sw nije dosta dugo javljala. Nadam se da je sve ok s njezinom trudnoćom
Grizli pa rekla mi da 10dana pijem i kad dobijem mengu da 4 dan idem vadi hormone.
Znaci da se nenadam nicem dok se sve nerjesi sa hormonima. Joj vec sam mislila da mozda bude srce ovaj puta.
Cure, kod mene OPET neka nova situacija. Cekam taj 1.dan ciklusa da se narucim na humanu, ali nikako da docekam. Dakle, ovaj ciklus sam skroz otpisala. Nismo se trudili nikako:D Danas je 33.dan.
U petak, subotu i nedjelju sam imala blage grceve i samo sam cekala da procuri. I jos uvijek cekam.
Cijeli prosli tjedan sam bila umorna i pospana kao nikad. Grudi malo bolne. Od danas bol u donjim ledima i cesce obavljanje nuzde. I da, kremasti iscjedak bas bas jaki nekih 5 dana. Zadnja 2 dana skoro nista. A od testa bjezim k'o vrag od tamjana😁
Fantasia, radi test odmah!:) ti grcevi su i u trudnoci,samo blazi i rjeđi :)
Grizli nisam jos ponavljala betu. A mislim da ni necu. Narucila sam se za pregled kod ginekologa iducu srijedu pa cemo vidjeti sta ce uzv pokazati. Ne zelim si stvarati bespotrebni stres.
Fantasia pa sta cekas, napravi test :)
Opet ja uskocem da vas pozdravim... Sretno svima cure....
Fantasia nekako mi je postalo pravilo da kad se najmanje nadamo ugledamo plusic tako da draga napravi testic i zelim ti da ni ne trebas taj termin za humanu 😘😘😘
Fantasia, sretno! Nadam se da je to - TO!
Meni danas 25 DC. Nema vise nikakvih dogadjanja dole, osim sto malo me tokom dana na lijevoj strani nesto zapeklo na trenutak.
MAGICA ja se iskreno ne bi nadala uspjehu sa tako ranom O. Prestani pit duphastone kako ti je receno i M ce doci, vadi hormone i onda ces vidit mozda bolje u cemu je problem pa ce ti prilagoditi terapiju.
FANTASIA obecavajuca situacija kod tebe. Ajde ti ipak testic nabaci. 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji