Lalla šta korištis za imunitet
Fermentirano ulje jetre bakalara green pasture (al to sam pocela nedavno). Zadnja 2 mj koristim: selenium, stress b complex, magnesium malate 400 (sve KAL) i solaray- Bio Zinc. Folnh kiselinu od dietpharm. Nije ni LCHF naodmet... vec 3 mj ne jedem gluten, vrlo malo voca, od secera samo crnu cokoladu sa 75% kakaa barem, pila sam prirodni kefir od tibetanskih zrnaca. Za dorucak jedem uglavnom jaja i spek, za rucak meso+povrce, vecera taj kefir ili meso+povrce. Radim si ponekad peciva od brasna od sjemenki: lan, sezam, kokos, bundeva. Grickam kikiriki, bademe, indijske, brazilske orahe... Ne jedem skoro nista industrijsko, bar se trudim vrlo malo. Puno odricanja.
Zaboravila sam napisati i apskorbinsku kiselinu iz tvornice zdrave hrane. Nije skupa, a to su velike doze vitamina C. Kazu da je u tom stanju najiskorostiviji. U pakiranju se dobije mala minijaturna zlicica zakopana u tom prahu i stavi se 1 ravna na casu vode. Onako samo lagano zakiseli vodu. Cak mi je i ukusna.
Cure evo me... 1.opcija-trudnoca koje nema...kao takva se ne moze niti nazvati jer je najvjerojatnije doslo do toga da su se jajna stanica i spermij spojili i samo prosli...nisu si nasli mjesto u maternici. Na jednom jajniku se vidi lijepo zuto tijelo sto ide u prilog tome da se trudnoca spremala.
2 opcija- vanmaternicna trudnoca
3 opcija- i malo vjerojatna...da je rano jako jer ne znam kak mi je bilo to krvarenje jesam imala mengu zadnju ili ne...i da se plod jos ne vidi u maternici.
Sutra moram ici vaditi Betu i opet za par dana pa cemo vidjeti kako se ponasa i sto dalje....
Ne znam sto reci...
Jesi bila na UZV i jesu ti dali kakvu tableticu? Beta ce najbolje pokazati stanje
Drage zene, poslije 15 dana cekanja danas sam dobila svoj papa test... ranica na grlicu maternice je tu sumnjaju na cin1 i cin2, sta god to znacilo... u svakom slucaju preporucuju mi da idem na obdukciju i jos neke dodatne pretrage, sto se tice trudnoce morat cemo cekati dok sve ovo ne rijesim... malo je reci da sam istraumirana i sve se nekako sastavilo, samo to razmisljanje da idem opet u bolnicu na tu prokletu stolicu poslije svega sto sam prosla, jednostavno nije mi dobro... dodje mi bukvalno da odustanem od svega od bebe i od pretraga i sve samo pustim da pokusam naci malo mira, placem vec satima jer ne znam sta da radim vise sa sobom, sva su me sjecanja stigla i ona lijepa kada sam saznala da sam trudna i cula srce vidjela bebu pa onda to tog gubitka i sada ovoga... ne znam vise sta da radim sa sebe
Draga mrvice, placi. Isplaci sve sta imas, sva sjecanja... nece nestat al mozda ce biti malko lakse. I ne odustaj nego mozda samo malo stani i pusti da se sve slegne. Lako je pricati, vjerujem da ti je tesko... odmori i psihicki i fizicki. ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
mala_mrvica vjerujem ti da je tesko, ali drzi se, mozes ti to, sta god saznamo mi zene smo takve, jako nas pogodi pa i na mengu reagiram tako da hodam okolo ko mumija sa nekim zbunjeno tuznim izrazom na licu.
Ali dat ce i nama Bog, ja vjerujem da cemo sve uspjeti jako brzo!
Ja sam svome muzu rekla prije par mjeseci da sam kupila limenu kasicu i da cu stavljati od mance i sta imam sitnoga ali samo one mediće od 5 kuna, tako kad rodim jedan dan da cemo napravit veliku festu, tako sam mu nekidan rekla da cemo na kraju sakupit za fakultet kako nas je krenulo 🤣🤪
Benny, ajoj, bas se zakompliciralo. Beta ce ti najbolje pokazati pravo stanje. Drzi se.
Mala mrvica, jako mi je zao zbog nalaza. Vjerujem da ti je tesko, no neki jednostavno moraju proci vise toga da bi dobili svoju mrvu. Bog ne bi stavio ovo iskusenje pred tebe da misli da ga ne mozes izdrzati. Jaka si ti. Samo idi korak po korak. A sad se prvo isplaci koliko treba, izbaci to iz sebe. Nama na forumu se uvijek mozes pojadati.
Zene hvala vam puno evo jedva ustala na posao, samo bi lezala kuci... iako to ne mora da znaci nista toliko lose mene je jednostavno to sve bad pogodilo, najvise sto moram opet u istu bolnicu
Mrs Caca hahaha stvarno si me nasmijala hahaha imam i ja jednu takvu kasicu
Sortiraj odgovore
Najstariji