Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fantasia
    16. Listopad 2018. 20:45

Zbilja mi je nada minimalna s obzirom na muzev grozan spermiogram. A tih testova se bojim k'o da ce me pojest😁
    Mislite da bi se sada vec trebala vidjeti lijepa druga crtica ako je to to? Jer prosla blijeda nije dobro zavrsila...

• bennny20
    16. Listopad 2018. 21:05

Drzim fige svima da bude sve ok! Da neke vide plusice neke cuju srceka a neke imaju redoviti ciklus i ovulacije! Drago mi je da sam naisla tu! 

• Embarasada
    16. Listopad 2018. 22:00

PatriciaZG

Zenskice, pitanje o vjestici. Imala sam kiretazu u lipnju, menstruacija stigla, ali potpuno drugacija nego prije kiretaze. Uredan je ciklus na 26 dana, ali je obimnija za 20%-30% i ne traje vise 5, nego 7 dana. Imam male ugruskice prva dva dana. Uopce nije bolna, odradim je na nogama. E sad, cure koje su imale kiretazu, da li vam se ciklus promijenio? Je li rano ocekivat da se 4 mjeseca nakon kiretaze sve poslozi? Naravno, ici cu ginekologu, ali zanimaju me iskustva. Please, pisite!

Meni se isto promijenila. Svakako je postala obilnija, barem prvih 4-5 mjeseci, i bilo je ugrušaka a toga se ne sjećam od prije. Sto se tice bolova, mislim da su bili slabiji nakon kiretaze. 

• bennny20
    17. Listopad 2018. 01:09

Odlučila sam napraviti test...prijateljica je imala sličan slucaj krvarenja kao i ja j trudna je vec 4 mjeseca. Nije mi nesto dalo mira....
    Pojavio se ovaj znakic u roku minute. 
    E sad....nasla negdje da moze biti lazno pozitivan zbog krvi u mokraci a ja ju imam ziher kad krvarim lagano i dalje. Molim vas savjet sto sad dalje? Za pocetak cu napraviti test iz prve jutarnje jer ovo je bilo sad maloprije. Da li da inzistiram ne pregledu kod dr.ipak? Bojim se da nije pobacaj u tijeku kad krvarim...

Grizli
    17. Listopad 2018. 06:16

Benny ponovi sad ujutro test, moze biti pozitivan da zbog krvi u mokraci ali ni ne mora zbog toga. Jel imas i neki drugi test ili samo ove clearblue? Oni znaju pokazat lazno pozitivno a da nema trudnoce. U svakom slucaju ako ti je i sad ujutro crtica idi ginekologu ili odi u trudnicku ambulantu svako rodiliste to ima i reci da imas pozitivan test i krvarenje, makar reci da imas bolove pa ce te pregledat. Meni se desilo da sam i M imala normalnu nisam znala da sam trudna sve dok nisam 14 dana nakon te M pocela krvariti obilno ko da sam opet M dobila dosla kod gin, radila hcg i bila zapravo trudna al je spontami vec krenuo, a mozda da sam znala od prvog dana ne bi tako zavrsilo. Ako te nece primit odi negdje izvaditi hcg iz krvi. 
    Fantasia pa sto ako je muzev spermio uzasan?! Mom je bas bas los pa ja zatrudnila 4 puta. Uz malo srece moze se i sa losim spermiogramom, jedino nemoze ako nema sperme u ejakulatu. A vjerujem da se jezis od testova, al ako ti ne dodje i dalje M morat ce nekako provjeriti. 🤞 da budes uskoro javila uspjesnu trudnocu

• bennny20
    17. Listopad 2018. 07:02

Ovo je jutros ponovoljeni test... isto clearblue al neki drugaciji malo kaj se ocitava nakon 3 minute. 
    Sad moram pokusati naci ginekologa koji bi me primio...socijalna radi tek od 13h a privatnik nema termina. 
    Ima netko preporuku tko je privatno ok? 
    Grizli, Ak nis ne uspijem naci idem u ambulantu kako si mi preporucila. 
    Grozan osjecaj....uopce se ne veselim plusu kao sto sam uvijek racunala u zivotu jer imam sto pitanja i strahova u glavi. 😓

Raštika
    17. Listopad 2018. 08:00

Jutro svima 🙋🏽 
    Pocela sam mjerit temperaturu, danas prvo jutro i zaspem s toplomjerom... 🤦🏻‍♀️😂 
    Kontam kad vec sve unosim u aplikaciju mogla bi i to pa da pratim graf ko neki znanstvenik. 😁
    Pitanje... moze li se mjerit digitalnim ispod pazuha ili mora bas ici u usta? Malo mi je to... a fuj... ovo je toplomjer kojeg koriste svi u kuci i oko kuce i ne bi ga bas u usta. 😂
    Sad moram proucit kakve vrijednosti trebaju biti, prvo mjerenje danas 36.5,mengi je termin ili za 5 ili 7 dana. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• medi89
    17. Listopad 2018. 08:13

bennny20

Ovo je jutros ponovoljeni test… isto clearblue al neki drugaciji malo kaj se ocitava nakon 3 minute.
    Sad moram pokusati naci ginekologa koji bi me primio…socijalna radi tek od 13h a privatnik nema termina.
    Ima netko preporuku tko je privatno ok?
    Grizli, Ak nis ne uspijem naci idem u ambulantu kako si mi preporucila.
    Grozan osjecaj….uopce se ne veselim plusu kao sto sam uvijek racunala u zivotu jer imam sto pitanja i strahova u glavi. 😓

Benny ja sam ti vec pisala po toj temi , ista situacija kod mene ti mila ako imas ugruške i krvaris u tebe je nadam se da nije ali najvjervatnije spontani ,,,, nije mi jasno da prije niisi isla ginekologu sta si cekala nije mi jasno, mozes naskodit svom zdravlju ?

Želim male bebane <3 <3 <3

• bennny20
    17. Listopad 2018. 08:43

Zvala sam 2 ginekologa i svi su me narucili ili za 3 tjedna ili za tjedan dana. Nitko nije rekao da moram doci hitno makar ih vec danima zovem. Nitko mi nije niti spomenuo test...napravila sam ga samoinicijativno. I pozitivno je...

• Profa1988
    17. Listopad 2018. 08:51

bennny20

Zvala sam 2 ginekologa i svi su me narucili ili za 3 tjedna ili za tjedan dana. Nitko nije rekao da moram doci hitno makar ih vec danima zovem. Nitko mi nije niti spomenuo test…napravila sam ga samoinicijativno. I pozitivno je…

Beny, odi na hitnu i reci im šta se događa. Inzistiraj da te prime ako ne možeš doći do dežurnog ginekologa. Nemoj paničarit, mada ti je sigurno teško... Nisi ti ništa kriva, nisi mogla znat. Samo se smiri i odi na hitnu. Sretno i nadam se da će bit pozitivan ishod 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.