Benny draga, odi odmah na hitnu to ti već duze vrijeme traje da znas na cemu si, nadam se da ce sve bit uredu 🙏 drzi se 😘
Benny, slusaj doktore i nemoj se grist. Mozes jos otic na hitnu, ali mislim da ne mozes puno toga napravit. Postoji sanda da se trudnoca odrzi! Sretno!
Meni je dosla M... u jednu ruku sam sretna, a u drugu tuza.
Benny pakuj se na hitnu.. nema da te nece primiti.. inzistiraj... nisam upratila koliko tocno krvaris?
Drage moje cure šaljem vam pozdrav iz Nizozemske ❤ čestitke svim curama na novim plusevima, dobrodošlicu želim svim novim trudilicama, i puno zdravlja našim trudnicama 😍
Redovno vas čitam ali slabo pišem , navikavam se na novu sredinu i posao. Imala sam ovaj mjesec nakon M nekakav bijelkast iscjedak , vjerojatno neku infekciju ali nisam previše obracala pažnju, nadam se da ce se samo rjesiti nakon iduce M. O ovulaciji necu ni razmišljati jer ce se sad ciklus vjerojatno poremetit zbog velike promjene, ali cim se vratim odmorna bacit cemo se opet na posao.
LALLA, Kako si rjesila ponavljajuci cin1? I ja sam imala problema s tim pa sam lani bila na zamrzavanje grlića, otad se nije ponavljalo na iduca dva brisa.
GRIZLI kako si mi ti? Koji su tvoji idući koraci?
Hvala vam puno svima na podršci! Idem popodne doktoru. Javim vam se.
Babylove...krenulo je 25.9 10 dana prije menge pa je trajalo sve do kao termina menge i onda se pojacalo i zakljucila sam da je menga. I za 2 dana stalo i sad se opet javilo. Prijateljica imala slicno krvarenje i trudna je tako da sam ja na konto toga napravila 2 testa i oba su pozitivna. Vidjet cemo sve popodne. Hvala jos jednom i drzite mi fige da je sve ok i da je plus tu stvarno!
Drage moje cure šaljem vam pozdrav iz Nizozemske ❤ čestitke svim curama na novim plusevima, dobrodošlicu želim svim novim trudilicama, i puno zdravlja našim trudnicama 😍
Redovno vas čitam ali slabo pišem , navikavam se na novu sredinu i posao. Imala sam ovaj mjesec nakon M nekakav bijelkast iscjedak , vjerojatno neku infekciju ali nisam previše obracala pažnju, nadam se da ce se samo rjesiti nakon iduce M. O ovulaciji necu ni razmišljati jer ce se sad ciklus vjerojatno poremetit zbog velike promjene, ali cim se vratim odmorna bacit cemo se opet na posao.
LALLA, Kako si rjesila ponavljajuci cin1? I ja sam imala problema s tim pa sam lani bila na zamrzavanje grlića, otad se nije ponavljalo na iduca dva brisa.
GRIZLI kako si mi ti? Koji su tvoji idući koraci?
Pina, sretno u novoj sredini. 🤗
Probaj malo proguglat, ja sam nalazila na slucajeve di su zene sve cinove rijesile maticnom mlijeci. To sam ulovila slucajno dok sam guglala o maticnoj. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hvala vam puno svima na podršci! Idem popodne doktoru. Javim vam se.
Babylove…krenulo je 25.9 10 dana prije menge pa je trajalo sve do kao termina menge i onda se pojacalo i zakljucila sam da je menga. I za 2 dana stalo i sad se opet javilo. Prijateljica imala slicno krvarenje i trudna je tako da sam ja na konto toga napravila 2 testa i oba su pozitivna. Vidjet cemo sve popodne. Hvala jos jednom i drzite mi fige da je sve ok i da je plus tu stvarno!
Benny zasto ne odes na hitnu? Kazes da te jako pocelo boliti odjednom i da imas pozitivan test, morali bi te primiti.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pina, imala sam prvo Cin 1 pa je u trudnoci dosao Cin 2. Isla sam na kolposkopiju koja je prosla uredno. Nakon poroda mi je gin rekao da je papa ok (al ja mislim da sam vidjela na papiru da je Cin 1) i sad godinu dana nakon zadnje pape ga vise nema (ali je papa uzeta u poliklinicu, a ne kod mog gina). Promjenila sam prehrani zbog stitnjace (hashimoto) na LCHF i koristim neke suplemente za boostanje imuniteta.
PINA bas mi je drago da si se javila. Ja sam ok, trenitno se bavim vise sestrom i poslom jer mi je seka na operaciju isla pa sad joj moram jednostavno pomoc dok cekam novi postupak u 1mj. Malo uzivamo i to je to. Tako da sam sad manje posvecena svemu tome ali doci ce i nase bebe k nama.
Za imunitet je maticna mlijec super i rijesava jako puno problema al kupite pravu od nekog pcelara a ne one kopije i nis koristi u kapsulama po trgovinama.
BENNY sto je s tobom draga? Sto kaze doktor?
Sortiraj odgovore
Najstariji