Rastika, Linopp cekalice moje lete dani brzo ce i nas "nedolazak" vjestice,kod mene 4 dana do nedolaskaGrizli Svaka ti je zlata vrijedna
Vrazicak draga znam da ti je jako tesko msm da svaka od nas zna, samo se isplaci… sutra je novi dan aaa ide i novi mjesec i nove pobjede bitno je samo ne odustati i boriti se…
Pencil vidi se jedna crtica ali je najbolje da opet uradis ujutro test, da li ti kasni mens ili si uradila ranije? Stvarno sam sretna zbog tebe i zelim ti sto se kaze skolsku trudnocu ii jednu lijepu i zdravu bebicu
4 dana do ne "dolaska" vjestice ako Bog da nece ni doci
Znam draga isplakala sam more suza ali se opet uzdigla i sada ovaj mjesec u novu akciju i nove pobjede draga moja.
Koristit cemo vrkutku i evine kapi za ovulaciju i prije trudnoće pocet sa folnom kiselinom.
Pa ćemo vidjeti ne očekujem je 10.11 draga.
Pozdrav😍😍😍😘
Pencil,90%sam sigurna da ti je bila biohemijska jer sam ti na svakoj slici videla crtu drugu.Zato te molim,sacekaj jos jedan mesec opusteno jer se mnogo puta posle biohemijske desila uspesna trudnoca,naravno to ti od srca zelim.Kao i svima vama.
Zao mi je za sve unistene snove dolaskom M ovog meseca,svima koje O hvatate sreecnoo ...
url=https://lilypie.com]
Pencil bas mi je zao zbog minusa. Mozda je bila kasnija ovulacija?
Ja sam danas ponavljala test i sad se lijepo vidi druga crtica, iako nije onako tamna kako bi mozda ocekivala s obzirom da mi je danas 34. dc, a inace mi traje 28.
Ja jos uopce nisam svjesna situacije jer stvarno nisam bas nista ocekivala od ovog ciklusa. Trakicama nisam ulovila ovulaciju, sluzi nije bilo uopce a inace je imam bas puno tako da sam ga bila u potpunosti otpisala kao anovulatornog. Jos je M jako puno radio i slabo smo imali odnose uopce, a kamoli da smo nesto ciljali. Tako da curke, uvijek postoji nada da ce vas mrva iznenaditi kad to najmanje ocekujete.
Sad se samo nadam da ce se odrzati, uzasno me strah. Trudilice i trudnice iz zg, gdje se moze privatno napraviti beta? Voljela bi biti sigurna da se sve odvija kako treba i da se u miru mogu naruciti za pregled.
Usput, zbog posla nisam bas bila puno aktivna zadnjih tjedana pa mi je mozda promaknulo, jesu se javljale sto mala tajna i monika harmonika? Kako prolaze njihove trudnoce? Sjetila ih se jutros razmisljajuci o pocecima kad sam krenula citati ovaj forum, puno prije nego sam se odlucila ukljuciti.
tratinčica_maslačak evo me. Trudnoća tak/tak. Moglo bi biti bolje. Stalno neki uroinfekti i antibiotici kod mene. Sad me trenutno otkidaju kukovi i trtica. Hodam kao patka. A koliko me još tjedana čeka.😥 Udebljala se oko 6-7 kg. Jedem sve. Voće, povrće, meso za jogurtom ludujem, ništa mi be smeta. Bebač me lupa već dobra 3 tjedna onako pošteno. Najviše poslije nekog obroka i navečer pred spavanje. U četvrtak idem na kontrolu.
Anna,hvala na pitanju dobro smo i mi.Ja uzivam i brojim dane,za d g e nedelje isto sedmi mesec.... Nemam nikakvih pproblema osim sto vreme sporo prolazi.. beba je sigurno devojcica,jako je aktivna ,voli muziku,griz i pirinac u mleku... 😍😘😊
Monika,i ja sam na +7kg,nista sem stomaka nemam viska za sad. 😊
Monika,i ja sam na +7kg,nista sem stomaka nemam viska za sad. 😊
Ja imam stomak, a noge mi dobile celulit. Ali inače sam mu sklona na donjem trapu pa me ne čudi.
Monika, super izgledaš :) baš imaš mali slatki trbuščić :) Tata, Monika, Svjesna uzivajteee mi 💓
Pencila jako mi je zao da ti je dosla M, ja sam unatoč dijoptriji koju imam na svim slikama vidila crtu, tak da ne razumijem :/
Monika - odlicno izgledas zenoooo
Pencil - Stvarno mi je zao sto se tako desilo Nemoj da se brines idemo dalje
borimo se zajedno
Tata, Svjesna - Sve te muke su slatke muke, cestitam na urednim trudnocama iii da sve ako Bog da bude uredu do kraja i bebice zive i zdrave 100godina
Cure nek ovaj mjesec bude nas mjesec, da u 11.mj imamo plusice..ovaj je nekako tuzan
Sortiraj odgovore
Najstariji