Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Listopad 2018. 16:23

Pencil nazire se nesto, pa nek draga to bude to i da ni ne moras na humanu. Ponovi makar ujutro jer sad si ipak podne pa tesko da ces bas dobiti neku jaku crtu. 
    A od nalaza imas one osnovne, ostale ti sve oni napisu ako nisi trombofiliju, antitijela stitnjace, krvan grupa, zarazne bolesti itd. Al ne zamaraj se jer plusic se nazire. 
    Hrabrica ako ti treba savjet za humanu u zg dodji na temu potpomognuta ima puno cura iz zg pa ce ti znat dat info iz prve ruke d ati bude lakse odluciti se gdje ces odabrati jer ima razlicitih iskustva i opcija barem za vas u zg ih je stvarno puno

• Pencil
    12. Listopad 2018. 16:32

Ma gledam sad slike i ništa se ne vidi. Al uživo se baš vidila jasna crta samo jako bijeda.  Ma ne virujen 

Grizli
    12. Listopad 2018. 16:54

Na 3.slici se nesto primjeti kao 2 crtica. Ajde ti ponovi ujutro pa da proslavimo

• pahuljicaa
    12. Listopad 2018. 19:23

Babyy - kako si se rjesila polipa?

Lalla
    12. Listopad 2018. 21:12

Pencil vidi se na 3. i 4. slici... ajd sretno da sve prodje dobro!!!

• baby
    12. Listopad 2018. 21:38

pahuljicaa

Babyy - kako si se rjesila polipa?

Otisao menstruacijom, pila sam 2 mj duphaston i nije prolazio i sad 2 mjeseca kad nisam nista pila je otisao sam...

• misica35
    12. Listopad 2018. 22:29

Pencil ja vidjela odmah na tvojoj prvoj fotografiji, kada sam zoomirala! Ponovi ujutro, ali mislim da je to to!
    Cestitam! 😀

• pahuljicaa
    12. Listopad 2018. 22:38

Baby - super,bas mi je drago. Evo ja zavrsavam drugu turu duphastonea.

Ana Donna
    12. Listopad 2018. 22:49

Pencil ja vidim isto crticu, ponovi ujutro ali mislim da bi to trebalo biti to 😘😘 cestitam 💓
    Grizli, potpisujem svaku tvoju riječ, ti simptomi to je tako individualno a u većini slučajeva je psiha razlog broj jedan...predstala sam uopće te simptome pratit, jer sam se zadnjih par ciklusa zeznula...
    Raštika kraljiceee😂 e tako sam se nasmijala na tvoje postove, a di to vadiš ženo haha...pita mene muž šta se to tak smiješ...
    Kod mene ništ novo, gospodična vještica treba doć u nedjelju, bila bi joj zahvalna da se ne pojavi...

Ana Donna
    12. Listopad 2018. 22:50

Svjesna ti si već 7.mj, ajme vrijeme baš leti...lijepo, uzivaj sad u slatkim mukama, i sretno u šopingu 👍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.