Pencil nazire se nesto, pa nek draga to bude to i da ni ne moras na humanu. Ponovi makar ujutro jer sad si ipak podne pa tesko da ces bas dobiti neku jaku crtu.
A od nalaza imas one osnovne, ostale ti sve oni napisu ako nisi trombofiliju, antitijela stitnjace, krvan grupa, zarazne bolesti itd. Al ne zamaraj se jer plusic se nazire.
Hrabrica ako ti treba savjet za humanu u zg dodji na temu potpomognuta ima puno cura iz zg pa ce ti znat dat info iz prve ruke d ati bude lakse odluciti se gdje ces odabrati jer ima razlicitih iskustva i opcija barem za vas u zg ih je stvarno puno
Ma gledam sad slike i ništa se ne vidi. Al uživo se baš vidila jasna crta samo jako bijeda. Ma ne virujen
Na 3.slici se nesto primjeti kao 2 crtica. Ajde ti ponovi ujutro pa da proslavimo
Babyy - kako si se rjesila polipa?
Otisao menstruacijom, pila sam 2 mj duphaston i nije prolazio i sad 2 mjeseca kad nisam nista pila je otisao sam...
Pencil ja vidjela odmah na tvojoj prvoj fotografiji, kada sam zoomirala! Ponovi ujutro, ali mislim da je to to!
Cestitam! 😀
Baby - super,bas mi je drago. Evo ja zavrsavam drugu turu duphastonea.
Pencil ja vidim isto crticu, ponovi ujutro ali mislim da bi to trebalo biti to 😘😘 cestitam 💓
Grizli, potpisujem svaku tvoju riječ, ti simptomi to je tako individualno a u većini slučajeva je psiha razlog broj jedan...predstala sam uopće te simptome pratit, jer sam se zadnjih par ciklusa zeznula...
Raštika kraljiceee😂 e tako sam se nasmijala na tvoje postove, a di to vadiš ženo haha...pita mene muž šta se to tak smiješ...
Kod mene ništ novo, gospodična vještica treba doć u nedjelju, bila bi joj zahvalna da se ne pojavi...
Svjesna ti si već 7.mj, ajme vrijeme baš leti...lijepo, uzivaj sad u slatkim mukama, i sretno u šopingu 👍😘
Sortiraj odgovore
Najstariji