Drage sve, prvo pozdrav svim novim trudilicama i cestitke curkama koje su ugledale plusic u posljednja dva tjedna. Nisam se dugo javljala jer sam zatrpana poslom i vec duze me lovi neka prehlada pa sam nikakva.
Nego, meni kasni 4 dana. Prilicno sam sigurna da ovaj mjesec nije bilo ovulacije, no vrag mi nije dao mira pa sam isla radit test cisto da se uvjerim. I naravno sad vidim nekakvu vrazju sjenku i zelim se pojesti sto ga nisam napravila ujutro. Eto sto prevelika zelja napravi od covjeka
Cestitam!!! 😍😍😍
Embarasada kako si? Jesi ponavljala betu? Drzim fige da je sve u redu kod tebe.
Tratinčice ja vidim i to dobru crtu :) čestitam 💓💓
Mini, šta se sa tobom događa? Jesi ti sad imala O?
MalaTajna, Tata, Svjesna, kako bebice? 😘
Embarasada kako si? Jesi ponavljala betu? Drzim fige da je sve u redu kod tebe.
Beta je jučer bila 2000. Znači subota 95, utorak 950 i četvrtak 2000, tako da računam da je sve ok 😁
Zvala sam sestru za nalaze krvi i urina i rekla je da su nalazi svi ok. Nemam pojma ni šta su točno testirali ali valjda ove uobičajene stvari za početak trudnoće...
Pregled za točno tjedan dana 😊
Drage moje ja sam isto jutros radila tes , negativan je.... nadam se da je negativan sa obzirom da sam stopericu primila 3.10, a ovulaciju imala 4.10, sta vi mislite curke ? :(
Tranticice cestitam od srca, svim ostalim curama isto na pobjedama koej su uspjele <3
Želim male bebane <3 <3 <3
Cure cestitke na plusicima ❤️
Anna Dona, dobro sam, na pragu sam sedmog mjeseca i pocinju sve one “cari” treceg tromjesecja, beba je aktivna, ne da mi da spavam vise kao prije po cijelu noc lupa i pravi mi party u stomaku, zgaravica je krenula i tako. 😁 A inace smo ok, cekamo pregled 24.10 pa se nadamo lijepim vijestima. Bodrim vas i dalje, organizujem se za soping pa nemam bas puno vremena ali s vama sam u mislima ❤️
Svjesna bas mi je drago da je sve u redu kod tebe. Neka samo bebac partija!
Embarasada jesam ti rekla da je to uredna trudnoca, bitno da su nalazi svi dobri! Beta se super pravipno dupla. Da sam na tvom mjestu zaljepila bi to gin i sestri na celo taj nalaz budale sto su te plasile bezveze. Javi se nakon pregleda.
Medi zao mi je da je minus i da se sad nerviras, ali ako ti je O bila 4.10 to si prerano radila test. Proslo je tek 8 dana od onda, a sama implantacija moze biti do 10 dana iza O. Od stoperice ne moze biti lazno negativan, moze samo lazno pozitivan, a to sto je sad - znaci samo da nemas vise umjetog hcg od stoperice u sebi, sto pak znaci da tvoji simptomi su mozda oni pravi a ne nuspojava od stoperice. Imas jos onako jake simptome? Koju stopericu si dobila?
Drage moje ja sam isto jutros radila tes , negativan je…. nadam se da je negativan sa obzirom da sam stopericu primila 3.10, a ovulaciju imala 4.10, sta vi mislite curke ? :(
Tranticice cestitam od srca, svim ostalim curama isto na pobjedama koej su uspjele <3
Ne kužim se u štoperice ali ti mogu reći da ima nade dokle god nema menge ..znači još nije gotovo i figice su i dalje u pogonu :* <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Rastika Kako ide mikroskop slusa li?Ja sam ipak odustala od ganjanja ovulacije ovaj mjesec pa sta bude bit ce.. Mens navodno dolazi za 6 dana, nemam nikakve bolove u grudima jesam jako nervozna sve mi smeta iii imam neke cudne bolove u stomaku i to je u stomaku kao stomaku nego ispod pupka dole skroz izmedju kukova taj dio gdje je maternica
Hrabrica draga stvarno mi je zao zbog minusa
Baby Stvarno sam sretna zbog problema koji si rjesilaaaa
Sretnoooo daljeee
TratincicaDragaaaa sretnoooooo sa trudnocoooom crtica se bas vidi
Sve druge dame trudiliceee zelim nam srecuuu u daljem periodu da docekamo i mi taj plus ako Bog da
Sta je tu je...idemo u nove pobjede smirene glave..doći će i nama taj plus ..mora ;) <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sortiraj odgovore
Najstariji