Curke moje pozdrav.
kako ste mi?
Ja nisam dobro vjestica dosla danas ujutro tolko sam plakala sa dragim nismo se mogli suzdrzati.
Ali mi se nadamo da je iducu mjesec dobitan i da cemo napokon ugledati jedan veliki + , a svim curkama koje su trudne cestitam a one koje nisu jos da sto prije ugledaju svoj plusic na testu.
Pusa curke moje 😍😍😍😍😍
ajmeee e nedaj se bit će sljedeći plus i to najdeblji ikada
Curke moje pozdrav.
kako ste mi?
Ja nisam dobro vjestica dosla danas ujutro tolko sam plakala sa dragim nismo se mogli suzdrzati.
Ali mi se nadamo da je iducu mjesec dobitan i da cemo napokon ugledati jedan veliki + , a svim curkama koje su trudne cestitam a one koje nisu jos da sto prije ugledaju svoj plusic na testu.
Pusa curke moje 😍😍😍😍😍
A jebem mu miša… baš mi je žao…
I meni ja trebam tek u ponedeljak i danas radila test pojavila se linija ali bijela nije potanila i mislim da je to negativno.... i vec sad sam skoz pala :(
Želim male bebane <3 <3 <3
Ajde cure da čujem je li se nekad nekom desilod a se pojavi bijela druga linija mislim nije obojena nikako ali se jasno vidi sta li to znači nije mi se prije dešavalo ?
Ajde cure da čujem je li se nekad nekom desilod a se pojavi bijela druga linija mislim nije obojena nikako ali se jasno vidi sta li to znači nije mi se prije dešavalo ?
Meni nije, al nisam ja ni puno testova napravila tako da ni nemam nekog iskustva. Ne predaj se, daj još jednom probaj sutra ujutro. Sve dok nema menge nada postoji...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika, želim i tebi i svim curama male bebe na ljeto/jesen... svi koji zele djecu bi trebali imati i zao mi je sto itko ima problema.
Meni se Medi desavala ta bijela linija, to je samo sjena. Dok se ne pojavi obojana bolje se nemoj nadati.
Ili se nadaj, ako ti je tako lakse… meni niije
hahahah dušoooo, bas si me lijepo nasmijala hahaha...ma iskreno bolje da se nadam pa da se iznenadim, ovako kad se nadas a razočaras je puno gore :(
Želim Vam svima puno sreće ko sto sebi zelim , vejrujte zelim i Vama <3
Vrazicak zao mi je da je stigla 👹! Isplaci to najgore je zadrzat u sebi gnjev. I bit ćeš ko nova uskoro i opet spremna za pokret i akciju!
Medi koji je test u pitanju? To je obicno normalno kod testova i zna se pojaviti nakon onih 10 min u kojima bi se trebalo ocitat. Nagledala sam se toga na onism stapicima sa prozorcicima tipa clearblue testovima. To ti ja zovem ruganjem testera, a bome sam ih do sad odradila valjda vagon, ako ne i dva.
Znaci nas cekalica ima nekoliko da se bodrimo u stopu! Ah kad krenu ++++ za 10tak dana...
Vezano za bebe i trudnice ja isto ludim, jucer me bas opralo skroz... Bila na pregeldu na humanoj i inace tamo bas i nije do sad bilo trudnica a jucer valjda sve koje su zatrudnile tamo u zadnjih 8 mjeseci. Uf uf tezak osjecaj nisam znala kud bi gledala. Da me netko ne shvati krivo nisu one meni smetale i bila sam u dubini duse sretna jer znam da su ostvatile uspjeh nakon mukotrpnog mpo postupka, al srce ko da neko melje na onu masinu za mljeveno meso. Uzas! Ja izbjegavam svoju kumu sa 3 klinca koliko mi bude tesko, zato znam da ovdje me jako dobro razumijete.
E da i jedna poznanica mi je spomenula nekakav centar za skrb o plodnosti u zg fertilitycare. Ja sam citala i iskreno nisam za tu opciju, al ako koju zanima malo nek skice. Imaju neka predavanja i nesto o plodnosti i kao pomazu s neplodnosti isl., al kad sam procitala na forumima da su u naravi protiv mpo nisam se ni odlucila ih kontaktirati jer ja sam u mpo i ne mislim odustat od toga dokle god mogu, a da mi netko kaze da to nije po vjerim mislim da bi ga zvizla pa ne zelim se u neugodnu situaciju dovesti.
Sretno svim curama koje su ugledale svoj plusić. Ja opet ne očekujem od sutra do ponedjeljka. 23ćeg imam zakazan prvi pregled na humanoj. Zna li netko šta da očekujem? (imam sve nalaze)
Grizli- fakat vjerujem da ti je teško i s tobom smo svemir ti pamti svaku tvoju toplu riječ kojom nas pratiš i tebe će na kraju čekati najveće iznenađenje
Sortiraj odgovore
Najstariji