Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yoyo102
    11. Listopad 2018. 11:27

Curkee <3 nema odustajanja <3
    Hrabrica <3 sljedeći je plus tvoj 
    moja vještica stiže svaki tren 

• Elenicaa20
    11. Listopad 2018. 11:43

medi89

Elenicaa20

medi89

Elenicaa20

Drage moje kod mene ništa novo još…Postajem očajna.Pocela sam i sa trakicama ali nemam neke pomoći jer kad mi je ovulacija muž nije tu nego na terenu.. Iako prošli mj je nisam ni uhvatila sve mi je pokazivalo svaki dan po malo tajniku crtu ali nikad tamniju od kontrolne.Ovaj mj mi je kasnilo 3 dana iako se to ne dešava uvijek mi dođe 1-2 dana ranije ili tačno na isti dan.Bas sam se bila ponadala kad dođe treći dan.More suza sam oplakala već su počela pitanja okoline kad će beba itd.Cekst ću da prestane ova menst.i idem se naručit kod ginekologa neka odradi sve nalaze..Pa šta dragi Bog dadne..

koliko vec pokusavate ?

Bili smo u vezi 3.5 godine.Svo vrijeme smo imali odnose ali nikad nismo išli na dijete uvijek smo to radili metodom prekinutog snosaja.Uzeli smo se u prije 5 mjeseci i onda smo išli na bebu međutim nista..Onda sam počela razmišljati da svo vrijeme i nije nam se nikad moglo omaket jer evo ništa se ne dešava ni sad…Jeste da on nije tu radi terenski posao i dolazi svaki mjesec 5 dana kući.. .Ali ja sam svakako očajna..Cim prođe ova menst idem se naručit ginekologu.

Mila inace godinu dana za parove koji su mlađi od 30 god je normalno da se unutar znači te godine desi trudnoća u tebe nista nije strašno ako je samo 5 mjeseci, ako si dobro pazila prethodne 3,5 godine…eh sad naravno da ako imas toliku zelju odes ginekologu odmah poslje menstruacije da te lijepo pregleda i da da uradis hormone da vidi je li sve ok, ili nesto malo koci, a i ta putovanja tvog muza odmazu pogotovo ako su u vrijeme plodnih dana.

Nadam se...Naravno odmah ću otići neka uradi sve preglede bar da znam jel sve oke ovako samo razmišljam da nije.Zato ću uradit nalaze bar da znam na cemu sam.Svaki mjesec nova nada

Hrabrica
    11. Listopad 2018. 12:11

medi89

daaaa, koji je kod tebe problem pa te salje odmah na umjetnu ? Mislim moras imati neku određenu dijagnozu ili ?

Mi smo počeli aktivno pokušavati u 06mj prošle godine. Kak nije uspjevalo krajem godine mi nešto nije dalo mira pa sam otišla na kontrolu i brzo su mi dijagnosticirali endometriozu. I tu je počeo fun part... Prvo su me bacili na tablete pa nije pomoglo pa su me poslali na laparaskopsku gdje su odmah napravili prohodnost (prohodnost je bila ok al se endo dosta proširila na trbušnu maramicu il kak se to već zove) ..pa onda opet malo na tablete ..i sad sam 4 mj bez tableta i u tom periodu smo opet pokušavali..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Hrabrica
    11. Listopad 2018. 12:12

Hrabrica

medi89

daaaa, koji je kod tebe problem pa te salje odmah na umjetnu ? Mislim moras imati neku određenu dijagnozu ili ?

Mi smo počeli aktivno pokušavati u 06mj prošle godine. Kak nije uspjevalo krajem godine mi nešto nije dalo mira pa sam otišla na kontrolu i brzo su mi dijagnosticirali endometriozu. I tu je počeo fun part… Prvo su me bacili na tablete pa nije pomoglo pa su me poslali na laparaskopsku gdje su odmah napravili prohodnost (prohodnost je bila ok al se endo dosta proširila na trbušnu maramicu il kak se to već zove) ..pa onda opet malo na tablete ..i sad sam 4 mj bez tableta i u tom periodu smo opet pokušavali..

da sumiram nije nam dosadno :D

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Vrazicak123@
    11. Listopad 2018. 12:14

Hrabrica

Vrazicak123@

deica

Vrazicak123@

Curke evo mene.
    Kako ste mi.
    Kako vrijeme prolazi danas mi je dan menge ali jos je nema, e sad valjda ni nece doc nadam se.
    U petak testic pravim curke.
    Pozdrav drage moje 😘😘

Vrazicak, držim fige da ne dođe &amp;amp;lt;3 čekamo petak :)
    I meni bi trebala sad svaki dan doći, pošto varira dala sam si rok do ponedjeljka

Ma valjda nece pricekaj do ponedeljka pa napravi test mi cemo u petak vidjeti draga.
    Hvala ti draga moja
    😘😘😘

Vrazicak ako sam dobro polovila, ti čekaš petak? Kako si sa simptomima? Jel ima išta? Ja sve osluškujem tijelo al doslovno niš :/

Ima draga stalno piškiti imam jake glavobolje, još poneki simptomi kasni mi jedan dan draga.
    Ajde navijam da dobiješ bebaca draga mi smo uzeli vec i trudnicu knjizicu, ako u petak bude pozitivan odma u ponedeljak smo kod ginekologa da potvrdi i onda se pazit.
    Pozdrav draga zelim ti jedan veliki + 😍😘

Vrazicak123@
    11. Listopad 2018. 12:15

mala_mrvica

Vrazicak drzim fige da petak bude plusic pa da slavimoHrabrica sta drugo da ti pozelim nego da kasni bar jednu godinu sa dobrim razlogomPatrizia I ja bi broj te nade ako moze hahahaDeics Jesi li radila test sa jutarnjim urinom? Ja prije nego sam izgubila, uradila sam test par dana prije mens isto je bio negativan, iako nisam imala simptome i jos sam bila bolesna jednostavno sam osjetila da sam trudna drugi test sam uradila dan prije ocekivane mens i bila je skroz blijeda crtica ali je bio pozitivan, sacekaj jos koji dan pa ponovi

Kod mene aplikacija kaze jos 7 dana do "nedolaska" menstruacije

Hvala draga ja se nadam da Ce biti pozitivno kasni mi vec dan menga pa cemo sutra vidjeti.
    Pozdrav draga 😍😘😘

Hrabrica
    11. Listopad 2018. 12:16

Elenicaa20

medi89

Elenicaa20

medi89

Elenicaa20

Drage moje kod mene ništa novo još…Postajem očajna.Pocela sam i sa trakicama ali nemam neke pomoći jer kad mi je ovulacija muž nije tu nego na terenu.. Iako prošli mj je nisam ni uhvatila sve mi je pokazivalo svaki dan po malo tajniku crtu ali nikad tamniju od kontrolne.Ovaj mj mi je kasnilo 3 dana iako se to ne dešava uvijek mi dođe 1-2 dana ranije ili tačno na isti dan.Bas sam se bila ponadala kad dođe treći dan.More suza sam oplakala već su počela pitanja okoline kad će beba itd.Cekst ću da prestane ova menst.i idem se naručit kod ginekologa neka odradi sve nalaze..Pa šta dragi Bog dadne..

koliko vec pokusavate ?

Bili smo u vezi 3.5 godine.Svo vrijeme smo imali odnose ali nikad nismo išli na dijete uvijek smo to radili metodom prekinutog snosaja.Uzeli smo se u prije 5 mjeseci i onda smo išli na bebu međutim nista..Onda sam počela razmišljati da svo vrijeme i nije nam se nikad moglo omaket jer evo ništa se ne dešava ni sad…Jeste da on nije tu radi terenski posao i dolazi svaki mjesec 5 dana kući.. .Ali ja sam svakako očajna..Cim prođe ova menst idem se naručit ginekologu.

Mila inace godinu dana za parove koji su mlađi od 30 god je normalno da se unutar znači te godine desi trudnoća u tebe nista nije strašno ako je samo 5 mjeseci, ako si dobro pazila prethodne 3,5 godine…eh sad naravno da ako imas toliku zelju odes ginekologu odmah poslje menstruacije da te lijepo pregleda i da da uradis hormone da vidi je li sve ok, ili nesto malo koci, a i ta putovanja tvog muza odmazu pogotovo ako su u vrijeme plodnih dana.

Nadam se…Naravno odmah ću otići neka uradi sve preglede bar da znam jel sve oke ovako samo razmišljam da nije.Zato ću uradit nalaze bar da znam na cemu sam.Svaki mjesec nova nada

samo hrabro :D puno pomaže čuti da je sve ok i da se primite posla ;) 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Hrabrica
    11. Listopad 2018. 12:18

Vrazicak123@

mala_mrvica

Vrazicak drzim fige da petak bude plusic pa da slavimoHrabrica sta drugo da ti pozelim nego da kasni bar jednu godinu sa dobrim razlogomPatrizia I ja bi broj te nade ako moze hahahaDeics Jesi li radila test sa jutarnjim urinom? Ja prije nego sam izgubila, uradila sam test par dana prije mens isto je bio negativan, iako nisam imala simptome i jos sam bila bolesna jednostavno sam osjetila da sam trudna drugi test sam uradila dan prije ocekivane mens i bila je skroz blijeda crtica ali je bio pozitivan, sacekaj jos koji dan pa ponovi

Hvala draga ja se nadam da Ce biti pozitivno kasni mi vec dan menga pa cemo sutra vidjeti.
    Pozdrav draga 😍😘😘

sutra ćemo svi coporativno mislit na tebe :D fige su u zraku :D

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

yoyo102
    11. Listopad 2018. 12:20

Vrazicak123@

mala_mrvica

Pozdrav draga 😍😘😘

ajmee draga pa to bi kod tebe fakat moglo biti TO <3 eeee sve figice ti držim 

Lalla
    11. Listopad 2018. 13:05

Ja jučer i danas baš osjećam nešto dolje. Još je 5-6-7 dana do menge pa ne može biti to. Ne vjerujem da je ovulacija...
    Meni je isto prvi test koji sam radila kad sam ostala trudna bio negativan... tj. vidjela se neka sjena, ali bila je tako slaba da je moguće da sam i umislila. Idući test koji sam radila za idućih 2 dana je bila ful slabo vidljiva crta, ali za tu nije bilo sumnje da se vidi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.