Svjesna bas mi je drago da je sve u redu kod tebe. Neka samo bebac partija!
Embarasada jesam ti rekla da je to uredna trudnoca, bitno da su nalazi svi dobri! Beta se super pravipno dupla. Da sam na tvom mjestu zaljepila bi to gin i sestri na celo taj nalaz budale sto su te plasile bezveze. Javi se nakon pregleda.
Medi zao mi je da je minus i da se sad nerviras, ali ako ti je O bila 4.10 to si prerano radila test. Proslo je tek 8 dana od onda, a sama implantacija moze biti do 10 dana iza O. Od stoperice ne moze biti lazno negativan, moze samo lazno pozitivan, a to sto je sad - znaci samo da nemas vise umjetog hcg od stoperice u sebi, sto pak znaci da tvoji simptomi su mozda oni pravi a ne nuspojava od stoperice. Imas jos onako jake simptome? Koju stopericu si dobila?
Dobila sam inekciju Choriomon 5000 IUI , imam bolne cicke , napuhan stomak ali ne boli me vise samo imam povremena probadanja u stomaku i povremene vrtoglavice.... toliko sam nesto sada zbunjena i razočarana da ne znam ni sama , sta mislis ti ?
Želim male bebane <3 <3 <3
Drage moje ja sam isto jutros radila tes , negativan je…. nadam se da je negativan sa obzirom da sam stopericu primila 3.10, a ovulaciju imala 4.10, sta vi mislite curke ? :(
Tranticice cestitam od srca, svim ostalim curama isto na pobjedama koej su uspjele &lt;3
Ne kužim se u štoperice ali ti mogu reći da ima nade dokle god nema menge ..znači još nije gotovo i figice su i dalje u pogonu :* <3
Hvala nadajemos e da nece doci, a da ce sledece sedmice da se pojavi II ....
Bokić curke, meni očekivano došla
Sad neko vrijeme ne želim razmišljati
Hrabrica, medi89 držim figiceee <3
Hrabrica, medi89 držim figiceee<3
Bas mi je zao i razumijem te 100 %, ja sam vec danas izgubila nadu da cu ugledati taj plus, samo bih plakala nesto...nadam se sledeci mjesec da ce nam biti puno bolje
Pozdrav curke, jako mi je zao zbog ...nadam se da je sljedeci mjesec vas dobitni.
Curke koje ne ocekuju oko 25.-og imate kakve "simptome" da nece doc? Mene par dana nakon ovulacije poceo bolit trbuh i jajnici i jos ne prestaje, cicke su mi malo osjetljive... ne znam sta bi mislila...s jedne strane mi je drago a sa druge bas i ne jer u prvoj trudnoci koja je bila uspjesna nisam imala nikakvih simptoma osim umora i to negdje oko 6 tt... prosla biokemijska trudnoca mi je pocela odmah sa simptomima i eto nije zavrsilo dobro
Jos 10 dana do ne dolaska
Rastika Kako ide mikroskop slusa li?Ja sam ipak odustala od ganjanja ovulacije ovaj mjesec pa sta bude bit ce.. Mens navodno dolazi za 6 dana, nemam nikakve bolove u grudima jesam jako nervozna sve mi smeta iii imam neke cudne bolove u stomaku i to je u stomaku kao stomaku nego ispod pupka dole skroz izmedju kukova taj dio gdje je maternica
Hrabrica draga stvarno mi je zao zbog minusa
Baby Stvarno sam sretna zbog problema koji si rjesilaaaa
Sretnoooo daljeee
TratincicaDragaaaa sretnoooooo sa trudnocoooom crtica se bas vidi
Sve druge dame trudiliceee zelim nam srecuuu u daljem periodu da docekamo i mi taj plus ako Bog da
A evo ne znam što da ti kažem, jedan dan surađuje, drugi dan ja ne surađujem s mikroskopom... Dobar je, samo treba 'ulovit ruku' prilikom mazanja sline.
Al ok, ako ne razmažem dobro slinu po stakalcu, obrišem i krenem ponovno... nema bacanja uređaja, to volim.
Ni mene cicke ne bole još, a već su trebale početi... vidit ćemo sve. kako će završit ovaj mjesec.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hrabrica, medi89 držim figiceee<3
Kvragu i menga, ali dobra stvar je ta što uvijek možemo reći i sebi i drugima: ima idući ciklus, ima šansi!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Pozdrav curke, jako mi je zao zbog…nadam se da je sljedeci mjesec vas dobitni.
Curke koje ne ocekujuoko 25.-og imate kakve "simptome" da nece doc? Mene par dana nakon ovulacije poceo bolit trbuh i jajnici i jos ne prestaje, cicke su mi malo osjetljive… ne znam sta bi mislila…s jedne strane mi je drago a sa druge bas i ne jer u prvoj trudnoci koja je bila uspjesna nisam imala nikakvih simptoma osim umora i to negdje oko 6 tt… prosla biokemijska trudnoca mi je pocela odmah sa simptomima i eto nije zavrsilo dobro
Jos 10 dana do ne dolaska
Čekamo onda skupa, tu sam negdje i ja po terminu za dobit/nedobit. Sretno!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Linopp ja cekam m isto 25.10 i draga ti simptomi nemaju veze sa simptomima trudnoce vec sa tvojim hormonima.cure nemojte se opterecivat toliko samo si stres stvarate, kao ti Linopp sad sa mislima o biokemijskoj. Dok ne dodje do implantacije nemoguce je imat ikakve simptome, a implantacija je od 6-10 dana nakon O. Opustite se, budite radosne i cekajte tih 14 dana. Znam da se cine kao vjecnost prosla sam to i prolazim vec 3 godine. Ja sam imala simptome pa bila trudna i imala spontani, i nisam imala simptome i imala spontani, tako da ti simptomi ne znace nista vas nista osim sto sebe mucite. Pocnite se osluskivat nakon 25 dc prije je sve stvar hormona i psihe.
Deica zao mi je da si dobila.
Sortiraj odgovore
Najstariji