Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • medi89
    11. Listopad 2018. 09:40

Elenicaa20

medi89

Elenicaa20

Drage moje kod mene ništa novo još…Postajem očajna.Pocela sam i sa trakicama ali nemam neke pomoći jer kad mi je ovulacija muž nije tu nego na terenu.. Iako prošli mj je nisam ni uhvatila sve mi je pokazivalo svaki dan po malo tajniku crtu ali nikad tamniju od kontrolne.Ovaj mj mi je kasnilo 3 dana iako se to ne dešava uvijek mi dođe 1-2 dana ranije ili tačno na isti dan.Bas sam se bila ponadala kad dođe treći dan.More suza sam oplakala već su počela pitanja okoline kad će beba itd.Cekst ću da prestane ova menst.i idem se naručit kod ginekologa neka odradi sve nalaze..Pa šta dragi Bog dadne..

koliko vec pokusavate ?

Bili smo u vezi 3.5 godine.Svo vrijeme smo imali odnose ali nikad nismo išli na dijete uvijek smo to radili metodom prekinutog snosaja.Uzeli smo se u prije 5 mjeseci i onda smo išli na bebu međutim nista..Onda sam počela razmišljati da svo vrijeme i nije nam se nikad moglo omaket jer evo ništa se ne dešava ni sad…Jeste da on nije tu radi terenski posao i dolazi svaki mjesec 5 dana kući.. .Ali ja sam svakako očajna..Cim prođe ova menst idem se naručit ginekologu.

Mila inace godinu dana za parove koji su mlađi od 30 god je normalno da se unutar znači te godine desi trudnoća u tebe nista nije strašno ako je samo 5 mjeseci, ako si dobro pazila prethodne 3,5 godine...eh sad naravno da ako imas toliku zelju odes ginekologu odmah poslje menstruacije da te lijepo pregleda i da da uradis hormone da vidi je li sve ok, ili nesto malo koci, a i ta putovanja tvog muza odmazu pogotovo ako su u vrijeme plodnih dana.

Želim male bebane <3 <3 <3

• baby
    11. Listopad 2018. 10:05

Moja mama je zatrudnjela u 10.mjesecu sa mnom i bratom pa se nadam da bude i meni ovaj dobitni :D cekam sad na ultrazvuku da se vidi stanje polipa i molim se za zeleno svjetlo za bebu kod ginekologa

Hrabrica
    11. Listopad 2018. 10:05

medi89

Hrabrica

Curke nista od naseg cuda ovaj mjesec, stigla vjestica jutros.. Sad u nove borbe.. po dogovoru sa doktorom javit mu da nije uspjelo, dogovorit konzultacije oko ulaska u postpak i nadat se najboljem..

Tako mi je zao, ti si prirodno pokušala ili si bila u nekom postupku ? Sledeci put ce uspjeti samos e moramo truditi i biti pozitivne…

Da, do sad su svi bili prirodni s tim da smo sad zadnji put imali i folikulometriju. Sa doktorom smo dogovorili ako ni sad ne uspije, da ćemo krenuti sa postupkom..Valjda zato imam osjećaj da sam izgubila jednu veliku bitku jutros kad je m stigla..Sreća pa mi je cijelo jutro kaos na poslu pa ne stignem puno razmišljati o tome, čak se nisam ni rasplakala jedino što se osjećam nekak tupo i prazno...Valjda mi treba vremena da prožvačem to sve ali što odlično kažeš, moramo se truditi i biti pozitivne, bez toga ništa... <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

• medi89
    11. Listopad 2018. 10:11

Hrabrica

medi89

Hrabrica

Curke nista od naseg cuda ovaj mjesec, stigla vjestica jutros.. Sad u nove borbe.. po dogovoru sa doktorom javit mu da nije uspjelo, dogovorit konzultacije oko ulaska u postpak i nadat se najboljem..

Tako mi je zao, ti si prirodno pokušala ili si bila u nekom postupku ? Sledeci put ce uspjeti samos e moramo truditi i biti pozitivne…

Da, do sad su svi bili prirodni s tim da smo sad zadnji put imali i folikulometriju. Sa doktorom smo dogovorili ako ni sad ne uspije, da ćemo krenuti sa postupkom..Valjda zato imam osjećaj da sam izgubila jednu veliku bitku jutros kad je m stigla..Sreća pa mi je cijelo jutro kaos na poslu pa ne stignem puno razmišljati o tome, čak se nisam ni rasplakala jedino što se osjećam nekak tupo i prazno…Valjda mi treba vremena da prožvačem to sve ali što odlično kažeš, moramo se truditi i biti pozitivne, bez toga ništa… &lt;3

Draga moja folikomerija ti nije nista samo ultrazvuk koji ti prati rast folikul i njegovo pucanje ,(a kakav vam je postupak rekao je li neke nalaze da vadite ili ?) znaci sve je to prirodno i nista ne brini sve ce doci na svoje meni je puno lakse cekati vjesticu sa Vama jer do sada svaki mjesc sam samo citala i trazila te ovaj, te onaj siptom ovako mi je laske sa vama razmijeniti  iskustva i cekati i nadati se, svima zelim opet da budete sto opustenije i da mislite na bilo sta osim na to zaokupite svoje misli setanjem, citanjem omiljenih knjiga, gledanjem omiljenih filomova uzivajte  sa vasim muzevima 

Hrabrica
    11. Listopad 2018. 10:14

Raštika

Jutro svima 🙋🏽
    Vidim menge su pocele navracati opet, stvarno su nepristojne. Zao mi je cure, sto drugo reci nego: novi ciklus,nova nada. ❤️
    Ja sam ovulaciju opet osjetila, vidjela i na maybe baby i to dva dana prije nego bi trebala bit po kalendaru. Bolili su me jajnici kao inace ali blaze, maybebaby pokazuje plodni period vec par dana (nadam se da ga dobro analiziran 😂😂), e sad… vidim jednu malu promjenu… jos me cicke nisu pocele bolit. Inace me krenu bolit odmah dan poslije ovulacije ili na sam dan O i onda bole do menge. Prosli mjesec su pocele bolit kasnije ali cini mi se dva dana poslije O, sad vise ni sama nisam sigurna. 🤔 Vec dva dana ih diram, gnjecim al nista…vidit cemo sta ce bit na kraju. 🤷🏼‍♂️

Nadamo se najboljem <3 doći će taj famozni plusić i nama KAD TAD! ;) samo pozitivno :<3 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Hrabrica
    11. Listopad 2018. 10:21

PatriciaZG

Hrabrica, rasplakala sam se zbig tebe. Prosli put zbig Grizli, sad ti…
    Ata je ovo, desetak cura koje poznam na faceu ili ovdje na forumu nije uspjelo ovaj mjesec. Nike se dalo…
    A dobro, idemo dalje, ne smijemo odustati.
    Rastika, streberko! Kod tebe je skolska ovulacija, ja cekam plusek za 15 dana da nam pipravis prosjek i da ne cmoljimo toliko.

Draga Patricia, nedamo se mi <3 nema toga što žena ne može podnijeti i koliko god da nam je sada teško sve to vrijedi za taj plus <3 i više <3 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Hrabrica
    11. Listopad 2018. 10:43

baby

Moja mama je zatrudnjela u 10.mjesecu sa mnom i bratom pa se nadam da bude i meni ovaj dobitni :D cekam sad na ultrazvuku da se vidi stanje polipa i molim se za zeleno svjetlo za bebu kod ginekologa

Molimo i mi s tobom draga <3 zeleno svjetlo i akcija :D

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

• fantasia
    11. Listopad 2018. 10:49

Hej cure! Nisam bas aktivna ovdje, ali vidim dosta novih cura u borbi za +. Samo hrabro i strpljivo, dat' ce nam svima jednom:)
    Grizli, pratila sam tvoje postove, bas mi je zao zeno. A bas sam bila jako jako optimisticna sto se tebe tice.
    Koliko opet cekas na iduci postupak?
    Ostale cure s plusicima CESTITAM, radovala sam se zajedno s vama👶👶
    Mi smo se pomirili da cemo morati na mpo. I sad sam bas nekako opustena, ne mislim toliko o tome, i iskreno niti se ne trudimo i ne dizemo paniku oko plodnih dana. Nakon dugo vremena opet uzivam u neobaveznim "druzenjima" s muzom🙈
    Sad samo cekam da procurim kroz 2-3 dana da se narucim na konzultacije.

Hrabrica
    11. Listopad 2018. 10:54

medi89

Hrabrica

medi89

Hrabrica

Da, do sad su svi bili prirodni s tim da smo sad zadnji put imali i folikulometriju. Sa doktorom smo dogovorili ako ni sad ne uspije, da ćemo krenuti sa postupkom..Valjda zato imam osjećaj da sam izgubila jednu veliku bitku jutros kad je m stigla..Sreća pa mi je cijelo jutro kaos na poslu pa ne stignem puno razmišljati o tome, čak se nisam ni rasplakala jedino što se osjećam nekak tupo i prazno…Valjda mi treba vremena da prožvačem to sve ali što odlično kažeš, moramo se truditi i biti pozitivne, bez toga ništa… &amp;lt;3

Draga moja folikomerija ti nije nista samo ultrazvuk koji ti prati rast folikul i njegovo pucanje ,(a kakav vam je postupak rekao je li neke nalaze da vadite ili ?) znaci sve je to prirodno i nista ne brini sve ce doci na svoje meni je puno lakse cekati vjesticu sa Vama jer do sada svaki mjesc sam samo citala i trazila te ovaj, te onaj siptom ovako mi je laske sa vama razmijeniti iskustva i cekati i nadati se, svima zelim opet da budete sto opustenije i da mislite na bilo sta osim na to zaokupite svoje misli setanjem, citanjem omiljenih knjiga, gledanjem omiljenih filomova uzivajte sa vasim muzevima

Ma da znam ali i folikulometrija me bar malo umirila, da je ovulacija stvarno bila tu..Nije ništa rekao kakav bi oblik umjetne imali samo da bi krenuo sa postupkom, kao dao bi mi uputnice da obavim pretrage na koje će me slati i da će mi onda sve objasniti.. Međutim, spremna sam ak nam nešto neće klapat, da odemo i privatno ..budemo sve vidjeli samo da konačno krenemo i s tim... Nakon tabletiranja, operacije, čajeva i cijele te muke, razmazit ću to dijete da će biti čudo jedno :D 

I što kažeš stvarno je lakše kad popričaš s nekim tko kuži tu borbu doduše ja nekad imam pauze pa samo čitam, pa me malo stisne pa komentiram i tako u krug :D 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

• medi89
    11. Listopad 2018. 11:19

daaaa, koji je kod tebe problem pa te salje odmah na umjetnu ? Mislim moras imati neku određenu dijagnozu ili ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.