Linopp ja cekam m isto 25.10 i draga ti simptomi nemaju veze sa simptomima trudnoce vec sa tvojim hormonima.cure nemojte se opterecivat toliko samo si stres stvarate, kao ti Linopp sad sa mislima o biokemijskoj. Dok ne dodje do implantacije nemoguce je imat ikakve simptome, a implantacija je od 6-10 dana nakon O. Opustite se, budite radosne i cekajte tih 14 dana. Znam da se cine kao vjecnost prosla sam to i prolazim vec 3 godine. Ja sam imala simptome pa bila trudna i imala spontani, i nisam imala simptome i imala spontani, tako da ti simptomi ne znace nista vas nista osim sto sebe mucite. Pocnite se osluskivat nakon 25 dc prije je sve stvar hormona i psihe.
Deica zao mi je da si dobila.
Ima nas čekača, super. Neka nas, odmah mi je lakše nekako. Nadam se da u ovom krugu ni jedna od nas neće dočekati mengu.
Dobro zbori Grizli, ja sam ovaj mjesec batalila svo praćenje simptoma, stisnem cice tu i tamo (malo više tu nego tamo, hahaha ) da vidim jel bole i to je to. Ne pretražujem se cijela za simptomima kao prethodne cikluse jer sam skužila da me to toliko smori. Čak kad bi mi menga došla pomislila bih: dobro je, znam na čemu sam, sad odmori. Baš baš bi me znalo istresirati sve pred mengu, gledaj cice, diraj cice, boli li trbuh, jel mi muka, sad mi se jede krumpir, trudna si sigurno, spava mi se prek dana, možda sam trudna..i tako stalno. Sad idem ovako: piški mi se opet....okej, bila si vani malo je zahladilo, odi piškit. Jede mi se ne znam, kukuruz... jede jer ga nisam dugo jela.... spava mi se jako prek dana. Normalno kad sam prerano ustala a kasno išla leć... boli me trbuh. Naravno da boli kad si pojela kutiju keksa.... muka mi je. Od kutije keksa ženska glavo! Eto kako sam si ja pojednostavnila ovaj ciklus i mogu vam reć da dobro živim. Hahahahhaha.
I naravno, džabe ti je znati da je prerano za ikakav simptom... psiha je jača.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Linopp ja cekam m isto 25.10 i draga ti simptomi nemaju veze sa simptomima trudnoce vec sa tvojim hormonima.cure nemojte se opterecivat toliko samo si stres stvarate, kao ti Linopp sad sa mislima o biokemijskoj. Dok ne dodje do implantacije nemoguce je imat ikakve simptome, a implantacija je od 6-10 dana nakon O. Opustite se, budite radosne i cekajte tih 14 dana. Znam da se cine kao vjecnost prosla sam to i prolazim vec 3 godine. Ja sam imala simptome pa bila trudna i imala spontani, i nisam imala simptome i imala spontani, tako da ti simptomi ne znace nista vas nista osim sto sebe mucite. Pocnite se osluskivat nakon 25 dc prije je sve stvar hormona i psihe.
Deica zao mi je da si dobila.
Ima nas čekača, super. Neka nas, odmah mi je lakše nekako. Nadam se da u ovom krugu ni jedna od nas neće dočekati mengu.
Dobro zbori Grizli, ja sam ovaj mjesec batalila svo praćenje simptoma, stisnem cice tu i tamo (malo više tu nego tamo, hahaha ) da vidim jel bole i to je to. Ne pretražujem se cijela za simptomima kao prethodne cikluse jer sam skužila da me to toliko smori. Čak kad bi mi menga došla pomislila bih: dobro je, znam na čemu sam, sad odmori. Baš baš bi me znalo istresirati sve pred mengu, gledaj cice, diraj cice, boli li trbuh, jel mi muka, sad mi se jede krumpir, trudna si sigurno, spava mi se prek dana, možda sam trudna..i tako stalno. Sad idem ovako: piški mi se opet….okej, bila si vani malo je zahladilo, odi piškit. Jede mi se ne znam, kukuruz… jede jer ga nisam dugo jela…. spava mi se jako prek dana. Normalno kad sam prerano ustala a kasno išla leć… boli me trbuh. Naravno da boli kad si pojela kutiju keksa…. muka mi je. Od kutije keksa ženska glavo!Eto kako sam si ja pojednostavnila ovaj ciklus i mogu vam reć da dobro živim. Hahahahhaha.
I naravno, džabe ti je znati da je prerano za ikakav simptom… psiha je jača.
Tačno ko ne doživi to čekanje i pregledanje sebe ne zna sta je muka !!!! Da i ja se nadam pozitivnim testovima u narednom periodu i svima puno srece i malo brige
Želim male bebane <3 <3 <3
Raštika skroz si u pravu. Dok ne počne izostajati menga pa bar par dana nema to veze sa simptomima trudnoće. Ja ovaj mjesec se glupo nadam da cu osjetiti neke grceve od implementacije Ah... a sta mi to i vrijedi kad 20-30% trudnoca zavrsi odmah na pocetku... Najbolje uopce ne razmisljat, al ne moze si covjek pomoc. Meni je danas 21 DC... ah
Curke moje pozdrav.
kako ste mi?
Ja nisam dobro vjestica dosla danas ujutro tolko sam plakala sa dragim nismo se mogli suzdrzati.
Ali mi se nadamo da je iducu mjesec dobitan i da cemo napokon ugledati jedan veliki + , a svim curkama koje su trudne cestitam a one koje nisu jos da sto prije ugledaju svoj plusic na testu.
Pusa curke moje 😍😍😍😍😍
Vrazicak zao mi je jako 😭
Tratincica-Maslacak tebi cestitam na trudnoci! Uzivaj! Plus uopce nije blijed, skroz se dobro vidi, zelim ti “skolsku” trudnocu. I lipanjsku bebu (ako sam dobro izracunala)!
Svega smo mi svjesne, al da je lako...nije lako. Silna želja nam pomuti razum. Mene recimo izluđuje tv... kad god pogledam u njega neke baby reklame, neke trudnice... i onda fakat znam pomisliti: evo ih! znakovi!¨znakovi posvuda! A to što mozak naglašava ono što viđaš i inače ali sad to želiš...to nije bitno uopće za objašnjenje sebi.
A neki dan sam se sjetila kako bih prije dok sam bila mlađa i malo opuštenija što se sexualnog života tiče, hehehe, pred mengu bi mi znala proći misao: šta ak ja sad ne dobijem mengu? šta ak sam ja sad trudna? ajme meni uništiti ću si život i ko za inat bi samo počela primjećivati reklame za uloške. E to je to, mozak registrira uobičajene stvari jačim intenzitetom jer razmišljamo o tome. Nije nam lako i zato je dobro da postoji ovaj forum jer meni iskreno bude malo lakše kad vidim da nisam luda, da iste stvari more i druge, da ne dramim (dobro malo dramim al što je život bez malo odrame?! ) i da jednostavno puno nas prolazi kroz slične situacije.
Ono što govorim sama sebi od prvog logiranja na ovaj forum je hvala mu što postoji. Ne znam kako vi, ali ja u vanjskom svijetu nemam baš osoba za podijeliti iščekivanja (okej, partner je uvijek tu, ali muško ne može razumit ko žensko) jer većina mojih frendica su nerodilje i planiraju da tako i ostane, jedna je zatrudnila odmah iz prvog puta i to voli naglasiti u svakoj situaciji. Nekad mi dođe da joj zavičem: oprosti mi što mi ne ide, vi plodno savršenstvo od ženo. Hahahahahah. Druga treba roditi uskoro i svaki razgovor nam se ustvari vrti oko toga kolika je ona, kak ona zdravo jede...njoj nije upalilo iz prvog puta ali je jako brzo tako da ni ona baš nema nekog razumijevanja za čekače, tj. čekačice.Uffff, sad se ovaj moj post pretvorio u grintanje. A valjda je moralo to izaći iz mene.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Curke moje pozdrav.
kako ste mi?
Ja nisam dobro vjestica dosla danas ujutro tolko sam plakala sa dragim nismo se mogli suzdrzati.
Ali mi se nadamo da je iducu mjesec dobitan i da cemo napokon ugledati jedan veliki + , a svim curkama koje su trudne cestitam a one koje nisu jos da sto prije ugledaju svoj plusic na testu.
Pusa curke moje 😍😍😍😍😍
A jebem mu miša... baš mi je žao...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Svega smo mi svjesne, al da je lako…nije lako. Silna želja nam pomuti razum. Mene recimo izluđuje tv… kad god pogledam u njega neke baby reklame, neke trudnice… i onda fakat znam pomisliti: evo ih! znakovi!¨znakovi posvuda! A to što mozak naglašava ono što viđaš i inače ali sad to želiš…to nije bitno uopće za objašnjenje sebi.
A neki dan sam se sjetila kako bih prije dok sam bila mlađa i malo opuštenija što se sexualnog života tiče, hehehe, pred mengu bi mi znala proći misao: šta ak ja sad ne dobijem mengu? šta ak sam ja sad trudna? ajme meni uništiti ću si život i ko za inat bi samo počela primjećivati reklame za uloške. E to je to, mozak registrira uobičajene stvari jačim intenzitetom jer razmišljamo o tome. Nije nam lako i zato je dobro da postoji ovaj forum jer meni iskreno bude malo lakše kad vidim da nisam luda, da iste stvari more i druge, da ne dramim (dobro malo dramim al što je život bez malo odrame?!) i da jednostavno puno nas prolazi kroz slične situacije.
Ono što govorim sama sebi od prvog logiranja na ovaj forum je hvala mu što postoji.Ne znam kako vi, ali ja u vanjskom svijetu nemam baš osoba za podijeliti iščekivanja (okej, partner je uvijek tu, ali muško ne može razumit ko žensko) jer većina mojih frendica su nerodilje i planiraju da tako i ostane, jedna je zatrudnila odmah iz prvog puta i to voli naglasiti u svakoj situaciji. Nekad mi dođe da joj zavičem: oprosti mi što mi ne ide, vi plodno savršenstvo od ženo. Hahahahahah.Druga treba roditi uskoro i svaki razgovor nam se ustvari vrti oko toga kolika je ona, kak ona zdravo jede…njoj nije upalilo iz prvog puta ali je jako brzo tako da ni ona baš nema nekog razumijevanja za čekače, tj. čekačice.Uffff, sad se ovaj moj post pretvorio u grintanje. A valjda je moralo to izaći iz mene.
100% se slažem sa tobom hvala Bogu na ovome jer oko mene su svud mame i bebe njima je tesko sa djecom ja ne znam kako je to itd...ubi me to sve :((((
Želim male bebane <3 <3 <3
Ma u pravu ste curke bolje ne razmisljati o "simptomima" nisam jos toliko luda da analiziram svaku sitnicu haha. Al eto jedino sto me desni jajnik svako malo zaboli ili trbuh skroz nisko i cicke mi osjetljive sto mi se ne dogada inace pa mi je to malo cudno al normalno da to nista ne mora znaciti. Samo je razocarenje vece kada dode
..
Drzim nam fige da ne dode
Sortiraj odgovore
Najstariji