Curkr, zao mi je ta minuse, bas smo se zaredale ovaj mjesec.....
Bitno je da nam pluseki dragih sufotumasica vrate nadu. Lijepo vas je citat kako "rastete" i imate trudnicke muke.
Ja sam sa muzekom sinoc dogovorila steategiju za ovaj mjesec. Imat cemo odnose svaki drugi dan, bez pracenja icega! Pisat cu bazalnu, zbog drugog dijela ciklusa, ali neecuu, necuuu pratit simptome! Casna pionirska!
Udahnite duboko i idemo dalje!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Najobičniaj test trakica ali odmah mi se ta liniaj pojavila, uhhhh muka mi je i ja uradim za jedan ciklus barem 5 testova..ma meni je muka od onih zena koje nisu zadovoljne i ne znaju koji je blagoslov sto imaju djecuu..tipa moja koleginica koja je na porodiljnom bolovanju dobila je drugo dijete, osim toga sto sam ostala sama da radim za veliku mašinsku firmu računovodtsvo je u pitanju ne zna se nikad javiti i reci havala sto odrađujes sve za mene, iako imas probelma i stalno si po doktorima pa ides na posao dok ja uzivam, neeeeeee ja se njoj javim pitam kaj ima sto se ne javljas a odgovor je ma patim se sa djecom ne znas kako je ne spavam ovo ono,,, ma daj zviznula bih je glava da joj se okrene ja jedva čekam te slatke muke i plus imas cijeli dan pa odmaraj neka ti pomogne neko od tvoj 5 ukucana a ne ona je u obavezama ma jojjjj, muka mi je zene drage zelim svoje dijete da imam nekog koga sam rodila iz ljubavi meni je to najveca zelja na cijelom svijetu, imam predivnog muza, prelijep brak, finansije dobre sve ali dzaba sve ako nemam svojhe mrvice....
Želim male bebane <3 <3 <3
Curke moje pozdrav.
kako ste mi?
Ja nisam dobro vjestica dosla danas ujutro tolko sam plakala sa dragim nismo se mogli suzdrzati.
Ali mi se nadamo da je iducu mjesec dobitan i da cemo napokon ugledati jedan veliki + , a svim curkama koje su trudne cestitam a one koje nisu jos da sto prije ugledaju svoj plusic na testu.
Pusa curke moje 😍😍😍😍😍
ajmeee e nedaj sebit će sljedeći plus i to najdeblji ikada
Draga nedam se ja, ali vec se godinu i sedam mjeseci trudimo.
Beba mi je jedina zelja draga moja.
Jooj znas kako zelim to da bude najdeblji ikada.
Hvala tebi i svim curama koje su uz mene draga.
Pozdrav😘😘😘
Curke moje pozdrav.
kako ste mi?
Ja nisam dobro vjestica dosla danas ujutro tolko sam plakala sa dragim nismo se mogli suzdrzati.
Ali mi se nadamo da je iducu mjesec dobitan i da cemo napokon ugledati jedan veliki + , a svim curkama koje su trudne cestitam a one koje nisu jos da sto prije ugledaju svoj plusic na testu.
Pusa curke moje 😍😍😍😍😍
A jebem mu miša… baš mi je žao…
Hvala ti draga.
Nadam se da je iduci ciklus nas.
Pozdrav😘😘😘
Vrazicak zao mi je jako 😭
Tratincica-Maslacak tebi cestitam na trudnoci! Uzivaj! Plus uopce nije blijed, skroz se dobro vidi, zelim ti “skolsku” trudnocu. I lipanjsku bebu (ako sam dobro izracunala)!
Draga hvala ti.
Nadam se da je iduci ciklus nas.
Pozdrav 😘😘
Vrazicak zao mi je da je stigla 👹! Isplaci to najgore je zadrzat u sebi gnjev. I bit ćeš ko nova uskoro i opet spremna za pokret i akciju!
Medi koji je test u pitanju? To je obicno normalno kod testova i zna se pojaviti nakon onih 10 min u kojima bi se trebalo ocitat. Nagledala sam se toga na onism stapicima sa prozorcicima tipa clearblue testovima. To ti ja zovem ruganjem testera, a bome sam ih do sad odradila valjda vagon, ako ne i dva.
Znaci nas cekalica ima nekoliko da se bodrimo u stopu! Ah kad krenu ++++ za 10tak dana…
Vezano za bebe i trudnice ja isto ludim, jucer me bas opralo skroz… Bila na pregeldu na humanoj i inace tamo bas i nije do sad bilo trudnica a jucer valjda sve koje su zatrudnile tamo u zadnjih 8 mjeseci. Uf uf tezak osjecaj nisam znala kud bi gledala. Da me netko ne shvati krivo nisu one meni smetale i bila sam u dubini duse sretna jer znam da su ostvatile uspjeh nakon mukotrpnog mpo postupka, al srce ko da neko melje na onu masinu za mljeveno meso. Uzas! Ja izbjegavam svoju kumu sa 3 klinca koliko mi bude tesko, zato znam da ovdje me jako dobro razumijete.
E da i jedna poznanica mi je spomenula nekakav centar za skrb o plodnosti u zg fertilitycare. Ja sam citala i iskreno nisam za tu opciju, al ako koju zanima malo nek skice. Imaju neka predavanja i nesto o plodnosti i kao pomazu s neplodnosti isl., al kad sam procitala na forumima da su u naravi protiv mpo nisam se ni odlucila ih kontaktirati jer ja sam u mpo i ne mislim odustat od toga dokle god mogu, a da mi netko kaze da to nije po vjerim mislim da bi ga zvizla pa ne zelim se u neugodnu situaciju dovesti.
Hvala ti draga moja.
Isplakala sam jucer bilo je more suze, sa svakom mengom more suza isplacem, ali kazem nema odustajanja sad posto smo opet oboje dobro i ja i moj muz krecemo uskoro u akciju ponovno.
Pozdrav draga i hvala ti sto si uz mene puno pusa saljem 😘😘😘😘
Sretno svim curama koje su ugledale svoj plusić. Ja opet ne očekujem od sutra do ponedjeljka. 23ćeg imam zakazan prvi pregled na humanoj. Zna li netko šta da očekujem? (imam sve nalaze)
Koje tocno sve nalaze imas. Obicno na prvom pregledu naprave uzv, pogledaju sto od nalaza imas odradjeno, povijest bolesti i sto bi jos mogla napraviti, ako treba jos sto upute te na te nalaze, pa onda odluce za koji postupak bi eventualno bila, a onda skupljas nalaze za mpo jer to su opet drugi nalazi i pretrage.
Curke moje pozdrav.
kako ste mi?
Pusa curke moje 😍😍😍😍😍
Sad tek vidjela :((( Bit će draga moja, BIT ĆE!! Tvoja nova šansa je već počela sa prvim danom vještice i sad se veseli nadolazećim plodnim danima i akciji ..I da...kad ti se plače plači, kad ti se smije , smij se, galami, šizi, ljuti se i ispucaj se ali nemoj klonut..sve je dozvoljeno osim tog ;)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Najobičniaj test trakica ali odmah mi se ta liniaj pojavila, uhhhh muka mi je i ja uradim za jedan ciklus barem 5 testova..ma meni je muka od onih zena koje nisu zadovoljne i ne znaju koji je blagoslov sto imaju djecuu..tipa moja koleginica koja je na porodiljnom bolovanju dobila je drugo dijete, osim toga sto sam ostala sama da radim za veliku mašinsku firmu računovodtsvo je u pitanju ne zna se nikad javiti i reci havala sto odrađujes sve za mene, iako imas probelma i stalno si po doktorima pa ides na posao dok ja uzivam, neeeeeee ja se njoj javim pitam kaj ima sto se ne javljas a odgovor je ma patim se sa djecom ne znas kako je ne spavam ovo ono,,, ma daj zviznula bih je glava da joj se okrene ja jedva čekam te slatke muke i plus imas cijeli dan pa odmaraj neka ti pomogne neko od tvoj 5 ukucana a ne ona je u obavezama ma jojjjj, muka mi je zene drage zelim svoje dijete da imam nekog koga sam rodila iz ljubavi meni je to najveca zelja na cijelom svijetu, imam predivnog muza, prelijep brak, finansije dobre sve ali dzaba sve ako nemam svojhe mrvice….
Znam kak ti je...sve ovdje znamo <3 Tako i ja sestri stalno govorim da mi ljubi nećakinju i da je sretna žena <3 Nitko ne kuži kolika je ovo muka osim nas koje to prolazimo ..ali ok..doći će i naš dan ne sumnjam ni malo :)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sretno svim curama koje su ugledale svoj plusić. Ja opet ne očekujem od sutra do ponedjeljka. 23ćeg imam zakazan prvi pregled na humanoj. Zna li netko šta da očekujem? (imam sve nalaze)
Koje tocno sve nalaze imas. Obicno na prvom pregledu naprave uzv, pogledaju sto od nalaza imas odradjeno, povijest bolesti i sto bi jos mogla napraviti, ako treba jos sto upute te na te nalaze, pa onda odluce za koji postupak bi eventualno bila, a onda skupljas nalaze za mpo jer to su opet drugi nalazi i pretrage.
Imam friške nalaze pape, briseva, spolnih hormona i štitnjače i spermiogram
Sortiraj odgovore
Najstariji