Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    11. Listopad 2018. 15:45

deica

baby

Nema vise polipa, imam cistice na jajnicima ali zeleno svjetlo je tu…pocinjem piti novalac i od sad samo akcija :D jedva cekam plodne dane

Baby to je to

Presretna sam, vec godinu dana razmisljam o bebi i do sad smo pazili zbog polipa..jedino prosli mjesec nismo ali nije uspjelo..sad se moram samo cim vise opustiti, tesko mi je zbog posla jer je fizicki tezak i stresan

Vrazicak123@
    11. Listopad 2018. 17:03

medi89

Vrazicak123@

Hrabrica

Vrazicak123@

mala_mrvica

Vrazicak drzim fige da petak bude plusic pa da slavimoHrabrica sta drugo da ti pozelim nego da kasni bar jednu godinu sa dobrim razlogomPatrizia I ja bi broj te nade ako moze hahahaDeics Jesi li radila test sa jutarnjim urinom? Ja prije nego sam izgubila, uradila sam test par dana prije mens isto je bio negativan, iako nisam imala simptome i jos sam bila bolesna jednostavno sam osjetila da sam trudna drugi test sam uradila dan prije ocekivane mens i bila je skroz blijeda crtica ali je bio pozitivan, sacekaj jos koji dan pa ponovi

Kod mene aplikacija kaze jos 7 dana do "nedolaska" menstruacije

Hvala draga ja se nadam da Ce biti pozitivno kasni mi vec dan menga pa cemo sutra vidjeti.
    Pozdrav draga 😍😘😘

sutra ćemo svi coporativno mislit na tebe :D fige su u zraku :D

Hvala draga moja😘😘

Javi nam čim uraddis test , i meni dodje da uradim sutra iako mi je 3 dana prije menstruacije valjda se nekako suzdržim od toga

Ocu draga.
    Napravi cim jedan ili dva dana izostane.
    Pozdrav draga😘😘😘

Grizli
    11. Listopad 2018. 17:42

Baby ssuper da si rijesila polip!!! Sa akcija 🤞🤞🤞

tratinčica_maslačak
    11. Listopad 2018. 19:33

Drage sve, prvo pozdrav svim novim trudilicama i cestitke curkama koje su ugledale plusic u posljednja dva tjedna. Nisam se dugo javljala jer sam zatrpana poslom i vec duze me lovi neka prehlada pa sam nikakva. 
    Nego, meni kasni 4 dana. Prilicno sam sigurna da ovaj mjesec nije bilo ovulacije, no vrag mi nije dao mira pa sam isla radit test cisto da se uvjerim. I naravno sad vidim nekakvu vrazju sjenku i zelim se pojesti sto ga nisam napravila ujutro. Eto sto prevelika zelja napravi od covjeka

• Embarasada
    11. Listopad 2018. 19:48

To je poštena crta 

PatriciaZG
    11. Listopad 2018. 19:50

Tratincice, cestitan! Ako ja sa plus pet dioptrijom vidim crtu, onda je fakat tu! Ajde drmni jos jedan ujutro sa prvim urinom, bit ce jaca crta , pa ces se umirit.
    Uglavnom,  Welcome to Heaven!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• baby
    11. Listopad 2018. 20:04

Cestitam tratincice :) crta se vidi :)

tratinčica_maslačak
    11. Listopad 2018. 20:15

Ja i dalje nekako ne vjerujem da je to to. Iako nitko sretniji od mene. Ali bojim se da se ne razocaram. Ako ne dode do sub onda cu ponoviti test. Hvala curke na podrsci 

Grizli
    11. Listopad 2018. 20:44

Tratincica pa ovo je super draga! Cestotam! Evo vec kad si racunala da nije bilo ovulacije pa te iznenadilo! Sretno 

mala_mrvica
    11. Listopad 2018. 21:43

Rastika Kako ide mikroskop slusa li? Ja sam ipak odustala od ganjanja ovulacije ovaj mjesec pa sta bude bit ce.. Mens navodno dolazi za 6 dana, nemam nikakve bolove u grudima jesam jako nervozna sve mi smeta iii imam neke cudne bolove u stomaku i to je u stomaku kao stomaku nego ispod pupka dole skroz izmedju kukova taj dio gdje je maternica 
    Hrabrica draga stvarno mi je zao zbog minusa 
    Baby Stvarno sam sretna zbog problema koji si rjesilaaaa  Sretnoooo daljeee 
    Tratincica Dragaaaa sretnoooooo sa trudnocoooom crtica se bas vidi 

Sve druge dame trudiliceee zelim nam srecuuu u daljem periodu da docekamo i mi taj plus ako Bog da

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.