Nema vise polipa, imam cistice na jajnicima ali zeleno svjetlo je tu…pocinjem piti novalac i od sad samo akcija :D jedva cekam plodne dane
Baby to je to
Presretna sam, vec godinu dana razmisljam o bebi i do sad smo pazili zbog polipa..jedino prosli mjesec nismo ali nije uspjelo..sad se moram samo cim vise opustiti, tesko mi je zbog posla jer je fizicki tezak i stresan
Vrazicak drzim fige da petak bude plusic pa da slavimoHrabrica sta drugo da ti pozelim nego da kasni bar jednu godinu sa dobrim razlogom
Patrizia I ja bi broj te nade ako moze hahaha
Deics Jesi li radila test sa jutarnjim urinom? Ja prije nego sam izgubila
, uradila sam test par dana prije mens isto je bio negativan, iako nisam imala simptome i jos sam bila bolesna jednostavno sam osjetila da sam trudna drugi test sam uradila dan prije ocekivane mens i bila je skroz blijeda crtica ali je bio pozitivan, sacekaj jos koji dan pa ponovi
Kod mene aplikacija kaze jos 7 dana do "nedolaska" menstruacije
Hvala draga ja se nadam da Ce biti pozitivno kasni mi vec dan menga pa cemo sutra vidjeti.
Pozdrav draga 😍😘😘
sutra ćemo svi coporativno mislit na tebe :D fige su u zraku :D
Hvala draga moja😘😘
Javi nam čim uraddis test , i meni dodje da uradim sutra iako mi je 3 dana prije menstruacije valjda se nekako suzdržim od toga
Ocu draga.
Napravi cim jedan ili dva dana izostane.
Pozdrav draga😘😘😘
Drage sve, prvo pozdrav svim novim trudilicama i cestitke curkama koje su ugledale plusic u posljednja dva tjedna. Nisam se dugo javljala jer sam zatrpana poslom i vec duze me lovi neka prehlada pa sam nikakva.
Nego, meni kasni 4 dana. Prilicno sam sigurna da ovaj mjesec nije bilo ovulacije, no vrag mi nije dao mira pa sam isla radit test cisto da se uvjerim. I naravno sad vidim nekakvu vrazju sjenku i zelim se pojesti sto ga nisam napravila ujutro. Eto sto prevelika zelja napravi od covjeka
Tratincice, cestitan! Ako ja sa plus pet dioptrijom vidim crtu, onda je fakat tu! Ajde drmni jos jedan ujutro sa prvim urinom, bit ce jaca crta , pa ces se umirit.
Uglavnom, Welcome to Heaven!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Ja i dalje nekako ne vjerujem da je to to. Iako nitko sretniji od mene. Ali bojim se da se ne razocaram. Ako ne dode do sub onda cu ponoviti test. Hvala curke na podrsci
Tratincica pa ovo je super draga! Cestotam! Evo vec kad si racunala da nije bilo ovulacije pa te iznenadilo! Sretno
Rastika Kako ide mikroskop slusa li? Ja sam ipak odustala od ganjanja ovulacije ovaj mjesec pa sta bude bit ce.. Mens navodno dolazi za 6 dana, nemam nikakve bolove u grudima jesam jako nervozna sve mi smeta iii imam neke cudne bolove u stomaku i to je u stomaku kao stomaku nego ispod pupka dole skroz izmedju kukova taj dio gdje je maternica
Hrabrica draga stvarno mi je zao zbog minusa
Baby Stvarno sam sretna zbog problema koji si rjesilaaaa Sretnoooo daljeee
Tratincica Dragaaaa sretnoooooo sa trudnocoooom crtica se bas vidi
Sve druge dame trudiliceee zelim nam srecuuu u daljem periodu da docekamo i mi taj plus ako Bog da
Sortiraj odgovore
Najstariji